Απο εκτονωση αλλο τιποτα. Η καθε μας βολτα ειναι +/- 60 λεπτα, βγαινει 3 φορες την ημερα, και ολη η βολτα ειναι εκπαιδευση. "Μαζι", "κατσε", "κατω" και οταν σταματαμε σε παρκο κανουμε και "μεινε", "ελα". Απο κει και περα προσπαθω να παιξω μαζι του, δυστυχως δεν εχουμε ανοιχτοσια παρα μονο κατι παρκα του κωλου που γυρω γυρω εχει δρομους. Δεν παιζει ιδιαιτερα, κι αν παιξει θα παιξει για λιγο και μετα θα στραφει στο ΠΟΛΥ ενδιαφερον χορταρι παλι. Περπατημα, λιγο τρεξιμο και συνεχεια στην εκπαιδευση. Το μεγαλυτερο μερος της ημερας στο σπιτι το περναει μεσα στο κρειτ, κοιμαται. Θα δοκιμασω να το κουκουλωσω και να τον κλεινω κιολας οσο ειμαι εδω. Στην αρχη που τον εκλεινα και τα βραδια δεν εκλαψε ουτε μια φορα, οσο ημουν σπιτι.
Τωρα οσο αναφορα το agility και το ερευνα & διασωση, πραγματικα ειμαι σε διλλημα. Για agility τον προοριζα, ο εκπαιδευτης μου πε οτι φαινεται πολυ καλος για ερευνα & διασωση. Και τα 2 θα τον κουραζουν θαρρω. Το agility σιγουρα περισσοτερο απλα τεινω για ερευνα & διασωση περισσοτερο διοτι ειναι κατι που μπορουμε να το δουλεψουμε και μονοι μας, ενω με το agility θα ναι μονο οι φορες που θα πηγαινουμε εκει. Ξερω γω? Ετσι το σκεφτομαι. Βλεποντας και πραττοντας. Σε αγωνες κλπ δε προλαβαινω να πηγαινω, τα σ/κ μου ειναι συνηθως κολαση. Οποτε οτι κι αν κανουμε, θα ναι καθαρα για ενασχοληση, δημιουργια ισχυροτερου δεσμου και φυσικα η ασκηση σωματος και μυαλου του σκυλου.