Rottweiler διασταύρωση καυκάσιου


Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
ravendark χωρις τραβηγμα λουριου στιγμιαιο σε σωστο χρονο δεν γινεται να εκπαιδευσεις σκυλο. Αν εχεις ενα δυναμικο σκυλο και περασει καποιος αλλος σε αποσταση 3 μετρων δεν θα τον ενδιαφερουν ουτε τα μπαλακια ουτε οι λιχουδιες ουτε και συ ο ιδιος.
αυτη ακριβως ειναι η εκπαιδευση μας. Δεν μιλαμε καν, οχι να φωναξουμε κι ολας στον σκυλο. Το μονο που λεμε ειναι την εντολη, οπου χρειαστει τραβηγμα λουριου δηλαδη διορθωση και οποτε πρεπει επιβραβευουμε με χαδι.
 


loukialoco

Member
3 Απριλίου 2013
16
1
παιδιά την εκπαίδευση θα την κάνω σε έναν εκπαιδευτή στον οποιο θα είμαι και εγώ παρόν εκεί σε όλα τα μαθήματα. δεν πρόκειται να το αφήσω τον σκύλο μου και να φύγω, σε καμια περίπτωση.
 


mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.021
1.314
παιδιά την εκπαίδευση θα την κάνω σε έναν εκπαιδευτή στον οποιο θα είμαι και εγώ παρόν εκεί σε όλα τα μαθήματα. δεν πρόκειται να το αφήσω τον σκύλο μου και να φύγω, σε καμια περίπτωση.

από που υιοθέτησες το σκυλί σου?
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Ναι έχεις δίκιο. Απλά δεν αναφέρομαι στην "ταμπέλα", αλλά στην μέθοδο εκπαίδευσης.
Παιχνίδι, λιχουδιές ναι, φωνές τραβήγματα στο λουρί ξύλο όχι
Ξέρω ότι γενικά είσαι "θετικός" ιδιοκτήτης :) όπως οι περισσότεροι εδώ στο φόρουμ.
Και επίσης "θετικός" ακροατής και γνωρίζεις κι από μόνος σου αρκετά πράγματα.
Εχεις όμως αυτή την εμμονή, που φοβάμαι ότι μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος διαδρομές, οι οποίες...τελικά...επειδή θα πρέπει να μπουν στον σωστό δρόμο αναγκαστικά με τέτοιου μεγέθους σκύλο, μάλλον...θα σε φέρουν προ στενόχωρων εκπλήξεων. Με πολύ λιγότερα λόγια...μην καταλήξεις [δεν θυμάμαι αν έχεις ήδη καταλήξει] σε εκπαιδευτή, μόνο επειδή δηλώνει "θετικός", γιατί μπορεί να στενοχωρηθείς πολύ. Η εναλλακτική της λιχουδιάς, δεν είναι...ξυλοφόρτωμα. Ούτε καν, φωνή.
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
ναι δεν το έθεσα σωστά, αυτό που λες εσύ εγώ το ονομάζω διορθώσεις, το ίδιο λέμε
Η θετική εκπαίδευση, θεωρητικά δεν έχει διορθώσεις. Ουτε καν λεκτικές. Δεν ξέρω αν υπάρχει στην Ελλάδα τόσο ικανός θετικός. Δεν το αποκλείω, βέβαια, αλλά σίγουρα δεν είναι όσοι δηλώνουν...... κι άλλες τελίτσες.... Οπότε, μάλλον ανάμεσα στους κλασσικούς, είναι πιθανότερο να βρεις έναν καλό. Που θα σε μαθαίνει να μαθαίνεις το σκύλο με θετικές μεθόδους και διορθώσεις με την σωστή ένταση..
 


mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.021
1.314
ήθελα να ξερα γιατί το έκανε αυτό ο φίλος σου!!!
γιατί προχώρησε σε τέτοια διασταύρωση γιατί σου έδωσε το κουτάβι σε τόσο μικρή ηλικία
γιατί το έδωσε σε εσένα που έχεις τόσο μικρό παιδί...


και εσύ ο ίδιος έχεις τις αμφιβολίες σου για το τι tah βγει αυτό το σκυλί
γι αυτό καταλήγεις να ρωτάς εμάς που είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνωστων κι όχι τον ίδιο τον φίλο σου
 


loukialoco

Member
3 Απριλίου 2013
16
1
κοίτα πιστεύω σε μεγάλο βαθμό πως το σκυλί θα πάρει ότι του δωσεις.αν το σέβεσαι θα σε σεβαστεί
.Το ότι ρώτησα εσάς για το αν το σκυλί είναι επειδή ήθελα μια γνώμη από εσάς.εξάλλου το σκυλί είναι από πατέρα Rottweiler με καυκάσιο και από μητέρα Rottweiler.έχει περισσότερα γονίδια από Rottweiler παρα από καυκάσιο.(αυτό πιστεύω πως δεν πάει να πει και κάτι..)
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
κοίτα πιστεύω σε μεγάλο βαθμό πως το σκυλί θα πάρει ότι του δωσεις.αν το σέβεσαι θα σε σεβαστεί
Οτι και να πάρει, αυτό που θα δώσει, είναι 80% dna.
 


Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Το θεμα loukialoco ειναι οτι με δυναμικες και κυριαρχικες φυλες δεν παιζουμε ουτε κανουμε πειραματα στο ζευγαρωμα. Επισης οι κινησεις σας πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικες γιατι λιγο να σας καβαλησει μπορει να υπαρξουν ασχημα αποτελεσματα. Ποσο μαλλον οταν υπαρχει κι ενα μικρο παιδι στην ολη ιστορια.

Εχω κι εγω ενα rottweiler που δεν ξερω γονεις, το δικο μου βεβαια εχει ζησει και στον δρομο(το βρηκα αδεσποτο), ειναι ψυχουλα, αλλα εχει καποιες συμπεριφορες που με το παιδι μου δεν θα το εβαζα. Οσο για το τη φραση σου το αν το σεβεσαι θα σε σεβεται θα σου πω απλα οτι τη σεβαστηκα οσο δεν παει αλλο και μας καβαλησε γιατι αποτι εχω διαβασει ετσι ειναι η φυλη. Σε μετραει συνεχεια και προσπαθει να ανεβει στη κυριαρχια. Ποσο μαλλον ενα rottweiler με καυκασιο!
 


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
ας βγει το σκυλι επικινδυνα κυριαρχικο κ με τον ογκο του να σου γεμιζει τα ματια ,ας εχεις οικογενεια κ κανε δοκιμες χωρις διορθωση..αυτα για οποιον ισχυριζεται κ υποστηριζει με σθενος μονο την μια εκπαιδευτικη πλευρα.συνηθως οι υπερμαχοι της θετικης κ της ταμπελας,η δεν εχουν ιδεα του τι γινεται ακριβως κ μονο "ακουσανε",η ειναι "θετικοι" σχεδον εκπαιδευτες οι ιδιοι.

κατα τα αλλα,σταματηστε την ρομαντικη σκεψη του ο,τι θα παρει ,θα δωσει.αν παρει υπερβολικη αγαπη πιθανων εσυ να παρεις καβαλημα κ κυριαρχια.εξαρταται παντα τι σημαινει για σενα το να αγαπας το ζωο κ τι κανεις με γνωμονα αυτο.επισης μιλαμε για ζωο ,οπως ειπαν κ αλλοι,που δεν ξερουμε τι να περιμενουμε.

ο σωστος εκπαιδευτης δεν φερει καμια ταμπελα.ο σωστος εκπαιδευτης αγαπαει,σεβεται κ "διαβαζει" το ζωο.ο σωστος εκπαιδευτης ξερει να χρησιμοποιει τα εργαλεια εκπαιδευσης.
 




Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
θελεις ενα σκυλο με ισοροποιμενο χαρακτηρα αλλα εχεις ξεκινησει εντελως λαθος απο την αρχη ,εγινες αποδεκτης 1) διασταυρωσης αγνωστων γεννητορων και ακαταλληλων προς αναπαραγωγη 2) προωρου αποχωρισμου κουταβιου απο την τοκετοομαδα............
 


loukialoco

Member
3 Απριλίου 2013
16
1
καλησπέρα ύστερα από πολύ καιρό. αφού έχει κλείσει χρόνο το σκυλί και άρχισε να φαίνεται ο χαρακτήρας του μπήκα να σας πω δυο λόγια γι αυτόν. το σκυλί έχει τα χρώματα και σωματότυπο rottweiler απλός είναι ποιο μεγαλόσωμο από τα συνηθισμένα. τώρα είναι περίπου 60 κιλά. για καλή μου τύχη το σκυλί είναι αρκετά ήσυχο (εκτός και αν παραβιαστεί ο χορός του από άγνωστο πρόσωπο) ποτέ δεν αγρίεψε σε κάποιο μέλος τις οικογένειας είναι πολύ παιχνιδιάρης αλλά λιγάκι ανυπάκουος και ζημιάρης.
 








nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Εχει ακομα δρομο για να διαμορφωθει ο χαρακτηρας του.
Καλη συμβιωση να εχετε.