Shiba Inu..Πόσο δύσκολο???


gekaki

New Member
6 Μαρτίου 2013
2
0
Χαίρετε χαίρετε!!

Είμαι φρέσκο μέλος και θα ήθελα πολύ τη βοήθειά σας ή και τη γνώμη σας στην προσπάθειά μου να αποκτήσω το νέο μου φίλο! Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα ότι θα ήθελα να γνωριστώ καλύτερα με ένα Shiba Inu...Ωστόσο, η φιλία είναι σπάνια στις μέρες μας, επομένως δυσκολεύομαι πάρα πολύ να βρω κουτάβι στην Ελλάδα. όσο και να έχω ψάξει δεν βρίσκω κάποιο εκτροφείο που να ασχολείται με αυτή τη ράτσα στην Ελλάδα και επικοινωνώντας με το site dogbreeders.gr μου είπαν ότι δεν θα βρω κάτι εδώ, αλλά θα μπορούσαν να μου βρουν αυτοί από Σερβία...Αρχικά, δεν ξέρω πόση εμπιστοσύνη μπορώ να έχω στο εν λόγω site..Έπειτα, πόση ακόμα εμπιστοσύνη πρέπει να έχω στα εκτροφεία της Σερβίας...Σκέφτηκα ακόμα να ψάξω (δεν ξέρω πως) ιδιοκτήτες Shiba στην Ελλάδα και να τους πω να με έχουν υπόψη τους σε περίπτωση που ζευγαρώσουν τα σκυλάκια τους και θελήσουν να μου εμπιστευτούν ένα κουταβάκι...

Αν μπορεί κάποιος να με κατευθύνει κάπως καλύτερα ως πιο έμπειρος θα το εκτιμούσα πολύ!! Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!
 


ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες στο φορουμ.
Μπραβο που το ψαχνεις πολυ πριν την αποκτηση του καινουριου σου φιλου.
Τα εκτροφεια της Σερβιας δεν εχεις λογο να μην τα εμπιστευεσαι, αυτους ομως που σου λενε οτι θα σου φερουν κουταβι εχεις λογο να μην τους εμπιστευεσαι! Πηρες τηλεφωνο τον ΚΟΕ και σου ειπε οτι δεν υπαρχουν εκτροφεια σιμπα ινου στην Ελλαδα? Αν οντως ισχυει αυτο τοτε θα πρεπει να απευθυνθεις στο εξωτερικο. Θελει ομως καλο ψαξιμο για να βρεις εναν σωστο και καλο εκτροφεα.
Την σκεψη που εκανες να παρεις σκυλο απο ιδιωτη καλυτερα να την ξαναβαλεις μεσα...
http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/θέλω.κουτάβι.ράτσας.αλλά-1352/

http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/αγαπητέ.εκτροφέα.της.πίσω.αυλής-13271/

http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/εμπειρίες.από.pet.shops.bybs-4953/

Διαβασε αυτα και θα καταλαβεις γιατι.
Ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις συντομα :)
 
Last edited:




evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
θα γινει εκτροφη σιμπα ινου στην Ελλαδα συντομα απο τον κυριο Βαζακα που εχει ακιτα. Τωρα αν θελεις να ψαχτεις εξωτερικο καλα εκτροφεια για σιμπα ινου εχει γερμανια και ιταλια κυριως.. Εγω -αν παρεις απο εξωτερικο- συστηνω γερμανια ανεπιφυλακτα διοτι οι ανθρωποι ειναι απιστευτα επαγγελματιες..

υ.γ: εχω φερει ζωακια απο εξωτερικο και ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα συννενοησης...Αν ειναι ο αλλος να σου την "κανει", θα στην "κανει" και στα μερη σου..
 


gekaki

New Member
6 Μαρτίου 2013
2
0
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!

Η ιδέα του να πάρω κούταβο από εξωτερικό με βρίσκει λίγο διστακτική γιατί είναι μια διαδικασία που δεν έχω ξανακάνει και φοβάμαι μην κάνω κάποιο λάθος ή δεν καταλάβω κάτι καλά και καταλήξει η προπάθεια σε φιάσκο..

Ωστόσο τα Link που μου έχετε δώσει έχουν βοηθήσει πραγματικά πολύ...Έχω ήδη στείλει ένα μήνυμα στον κ. Βαζάκα και περιμένω την απάντησή του με τεράστια αγωνία!! Μόνο και μόνο η περίπτωση να αποφύγω το εξωτερικό και να μην χρειαστεί να περιμένω 1-2 χρόνια για να αποκτήσω το Shibaκο μου μου έφτιαξε τη μέρα, και την αυριανή και τη μεθαυριανή!!!

Κ πάλι σας ευχαριστώ και ελπίζω να έχω καλά νέα σύντομα!!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981