Γιατί κάθε σκύλος αξίζει

Κάθε σκύλος αξίζει!

Λένε πως “Κάθε σκυλί έχει την μέρα του” μα για αυτά τα σκυλιά η πιθανότητα να αποκτήσουν την δική τους “μέρα” ήταν ελάχιστη. Η Sara Moran όμως είχε διαφορετική άποψη. Έτσι, δημιούργησε ένα καταφύγιο στο Περού για αυτά τα “ιδιαίτερα” σκυλιά. Το κέντρο της έχει την ονομασία “Milagros Perrunos” (Σκυλίσια Θαύματα) και κάνει ότι περνά από το χέρι της για έχουν αυτά τα σκυλιά τον σεβασμό και την ζωή που τους αξίζει.

Τα σκυλιά που φροντίζει η Sara Moran είναι αδέσποτα και ταλαιπωρημένα ζώα με διάφορους τρόπους, μα και παράλυτα από διάφορες αιτίες. Σκυλιά που έχουν μείνει παράλυτα μετά από χτυπήματα αυτοκινήτων (τροχαία) ή έχουν ακρωτηριαστεί. Το κέντρο προσπαθεί να αγοράζει ή να φτιάχνει καροτσάκια και κινητικά βοηθήματα έτσι ώστε όλα τα σκυλιά να μπορούν να χαίρονται μια βόλτα στην παραλία!

Τα σκυλιά φαίνεται πραγματικά να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τους χάρη σε αυτή την υπέροχη γυναίκα και τις προσπάθειες της που αποδίδουν πραγματικά θαύματα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Sara Moran, αλλά και σε όλους τους εθελοντές και στην χώρα μας για τις προσπάθειες τους για αυτά τα υπέροχα πλάσματα. Επιλέξτε ένα σκύλο από το καταφύγιο της περιοχής σας και προσπεράστε τις βιτρίνες των pet shop και τις αγγελίες των ανεύθυνων εκτροφέων και των εισαγωγέων. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε βοηθήσει σημαντικά πολλούς ανθρώπους και πολλά περισσότερα ζώα από όσα φαντάζεστε!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version