Προϊόντα για τον σκύλο (Reviews, η αρχή)

Εδώ και αρκετό καιρό (πάρα πολύ καιρό) θέλαμε να παρουσιάσουμε μια ενότητα περιγραφής και κριτικής προϊόντων που απευθύνονται στον σκύλο και σε εμάς, σαν ιδιοκτήτες σκύλων. Δυστυχώς, δεν μπορούμε (ακόμα) να το κάνουμε ακριβώς με τον τρόπο που θα θέλαμε, αλλά ευτυχώς ήρθε η στιγμή που θα γίνει η αρχή και θα δοκιμαστεί και αυτή η προσπάθεια.

Σκοπός μας δεν είναι να κατευθύνουμε τον αναγνώστη, τον κυνόφιλο, τον ιδιοκτήτη σκύλου στο τι να αγοράσει και τι όχι. Σκοπός  μας δεν είναι να ιεραρχήσουμε και να χαρακτηρίσουμε προϊόντα σε “καλά και κακά” και για αυτό δεν θα δείτε “αστεράκια” ή βαθμολογίες. Σκοπός μας δεν είναι να υποδυθούμε τον ρόλο της αυθεντίας ή του “οργανισμού” αξιολόγησης και “πιστοποίησης”.

Σκοπός μας είναι να περιγράψουμε καλά όσο πιο πολλά προϊόντα μας δοθεί η δυνατότητα, να τα παρουσιάσουμε όσο πιο αναλυτικά αλλά ταυτόχρονα απλά και χρηστικά μπορούμε, για να μπορέσει ο κάθε ένας να δημιουργήσει μια εικόνα για το προϊόν και να βοηθηθεί στις αποφάσεις και τις επιλογές του. Θα δώσουμε κάθε τυπική πληροφορία που η κάθε εταιρεία δίνει, θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάθε σχετική πληροφορία και θα συνοδεύσουμε αυτές τις περιγραφές με δικές μας πληροφορίες, εμπειρίες και απόψεις καθώς και φωτογραφικό και άλλο υλικό.

Όλοι μας έχουμε την ανάγκη να πληροφορηθούμε και να ενημερωθούμε για κάθε προϊόν που θα αγοράσουμε, πόσο μάλλον για αυτά που αφορούν τον σκύλο μας και την διατροφή του ή ακόμα και το παιχνίδι του. Όλοι αφιερώνουμε χρόνο ψάχνοντας πληροφορίες και ψάχνοντας για την καλύτερη επιλογή. Η σωστή επιλογή μας γλυτώνει χρήμα, χρόνο και κόπο. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να βοηθήσουμε!

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω πως στα reviews των τροφών οποιασδήποτε μορφής (κροκέτα, κονσέρβα, ωμή, διάφορα σνακς και treats) δεν θα δείτε σχόλιο για το πόσο με όρεξη το έφαγαν τα σκυλάκια μου… Αυτό διότι τα σκυλάκια μου (και όσα σκυλάκια είχα ποτέ στην κατοχή μου) τρώνε με όρεξη οτιδήποτε πέσει στο πιάτο τους ή κοντά σε αυτό, ακόμα και αν είναι το διακοσμητικό γύψινο που ξεκόλλησε από το ταβάνι! Αν κάτι δε το φάνε θα είναι μια είδηση που όχι απλά θα την μοιραστώ μαζί σας, αλλά θα επικοινωνήσω και με την εταιρεία για να μάθω από τι είδους διαστημικό δομικό υλικό φτιάχνουν το προϊόν τους!

Οι διατροφικές συνήθειες και συμπεριφορές των σκύλων έχουν να κάνουν με πολλά περισσότερα πράγματα, πέρα από την ποιότητα ή την γευστική βαθμίδα μιας τροφής.

Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι δικές σας απόψεις, πληροφορίες και εμπειρίες για κάθε προϊόν που θα αναρτούμε καθιστώντας τα σχόλια σας, όχι απλά ευπρόσδεκτα μα απαραίτητα!

Επίσης, μπορείτε να μας προτείνεται κάτι που θα θέλατε να δείτε σαν review ή οτιδήποτε πιστεύεται πως θα βελτίωνε την νέα προσπάθεια μας (μη μας προτείνεται να κάνουμε review για το νέο 328i Sports Wagon της BMW… Θα θέλαμε να μπορούμε, αλλά δεν μπορούμε. Κάτι στα πλαίσια του εφικτού).

Ευχαριστούμε πολύ!

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version