Διακοπές με το σκύλο.

Διακοπές με το σκύλο


  • Total voters
    268

elena

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2007
136
0
Heraklion
www.cookiespirit.freegr.net
Επειδή συχνά πυκνά χρησιμοποιώ καράβι για να κάνω το ταξίδι Ηράκλειο-Πειραιά με σκύλο (λόγω εκθέσεων ή και άλλων υποχρεώσεων) μπορώ να πώ με σιγουριά ότι στην συγκεκριμένη γραμμή τις καλύτερες εγκαταστάσεις για σκύλους τις έχουν μακράν οι Μινωικές. Καταρχήν είναι κλειστό δωματιο με εξαερισμό-κλιματισμό, τα κλουβιά ειναι πάντα καθαρα, έχει παροχή νερου αν θέλεις και εσυ να το πλύνεις και δεν είναι εκτεθιμένα στον καθένα που θέλει να σπάσει πλάκα με τον δικό σου σκύλο ! Για τις ΑΝΕΚ δεν το συζητάω καν :evil: :evil: :evil: Είναι έξω εκτεθημένα στον αερα και σε ότι αυτό συνεπάγεται συν΄το γεγονός ότι μου έχει τύχει σε καράβι τους, οι υποτιθέμενες "σκυλιέρες" να ειναι κατι ξύλινα σπιτάκια με ένα πλέγμα οικοδομής ( :!: :!: :!: ) για πόρτα, ενιαίο για όλα τα σπιτάκια που ήταν στην σειρά και το οποίο πλέγμα "ασφάλιζε" με ένα σιδερένιο σκουπόξυλο :!: :!: το οποίο φυσικά μόλις ο σκύλος το έσπρωχνε, έπεφτε κάτω :!: :!:
Μόλις το αντίκρυσα αυτό το θέαμα, ρώτησα αν έχουν άλλες εγκαταστάσεις για τους σκύλους και εκείνοι μου απάντησαν ότι "Γιατί αυτές δεν σας κανουν ??" Τους εξήγησα ότι προσωπικά ούτε το πτώμα απο το σκύλο μου δεν θα έβαζα εκει μέσα και στην συνέχεια προτίμησα να ανοιξω τα δικά μου crate που ευτυχώς τα έιχα μαζί μου. ΑΑΑ και να μην ξεχασω να σας πω ότι στην συνεχεια έκανα και χαρτί παραπόνων προς την εταιρεία για τις εγκαταστάσεις τους αλλά απάντηση ΠΟΤΕ δεν πήρα .
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
ΧΑΧΑ την πρώτη φορά που πήγαινα Γερμανία για ένα ζευγάρωμα, ένας μεθυσμένος Πολωνός? νταλικέρης πλησίασε tον καπετάνιο της Superfast το βράδυ στο εστιατόριο, τον αγκάλιασε!! και του είπε: Τhank you so much, you are the first, ΑΝΕΚ LΙΝΕS is shit, thank you!!
 


irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Διακοπές με το σκύλο ανάλογα με τον σκύλο!
Η σκύλα μου τρελαίνεται για διακοπές και την έχω πάρει πολλές φορές μαζί μου. Συνήθως μένουμε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, μία φορά σε ξενοδοχείο, και μία φορά σε κάμπινγκ όπου φύγαμε άρον άρον την επόμενη μέρα (πριν προλάβουν να μας διώξουν!) γιατί γάβγιζε όλη νύχτα ακόμα και μέσα στη σκηνή!!! Να σημειώσω βέβαια ότι έχει το πλεονέκτημα ότι μένει μόνη της στο δωμάτιο (απτην πρώτη στιγμή που φτάνουμε) χωρίς να γαβγίζει ή να κάνει ζημιές ή να στρεσάρεται με οποιοδήποτε τρόπο.Έτσι μπορώ να βγω κι εγώ χωρίς άγχος για το αν θα χρειαστεί να μπει στην ταβέρνα, ή στη θάλασσα την ώρα που έχει κόσμο.
Αλλες φορές την αφήνω σε πανσιόν κι έχω κι εγώ την ησυχία μου χωρίς έστω το άγχος της πρωινής και βραδυνής βόλτας.
Ο σκύλος μου αντίθετα, δεν μένει λεπτό μόνος του στο δωμάτιο και πρέπει να τον έχω παντου μαζί. Έτσι πλέον μένει πάντα στην πανσιόν όταν λείπω.

Σε ταξίδια με καράβι (εντός Ελλάδας) δεν έχω αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα εφόσον δεν με υποχρεώνουν να βάλω το σκυλί στη σκυλιέρα απλά καβατζώνω ήσυχο σημείο και κάθομαι εκεί.
 


keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
'Αρα καλύτερα με καράβι :roll: απ'οτι λέτε....Τις καλοκαιρινές διακοπές άρα τις βολέψαμε.Το πρόβλημα με τις χειμερινές διακοπές είναι ότι όταν πηγαίνεις για φαγητό στην ταβέρνα δεν μπορείς να το πάρεις το σκυλί μαζί σου μέσα :( πρέπει να το αφήνεις μόνο του στο δωμάτιο.Έχει τύχει σε κανέναν να του πουν οκ έλα μέσα με το σκυλί σε εστιατόριο ή ταβέρνα,δεν υπάρχει πρόβλημα :?:
 


sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
ΜΑΚΗΣ said:
η διαφορά με τις άλλες εταιρείες είναι ότι

βρίσκοντε σε δωμάτιο κλειστό ΚΑΙ κλιματιζόμενο πίσω απο την γέφυρα του πλοίου ΚΑΙ ΟΧΙ ανεμοδαρμένες και ηλιοφωτισμένες στο πίσω μέρος του.

είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ

είναι πεντακάθαρες και απολυμασμένες (υπάρχει μέσα χαρτί με το όνομα αυτού που το απολύμανε + ώρα + υπογραφή)

για τους δύσπιστους υπάρχει μέσα υγρό απολύμανσης το οποίο και μπορείς να χρησιμοποιήσης.

υπάρχει νερό με μάνικα για να πλύνεις κάτι εαν θες + νιπτήρας για να πλυθείς εσύ

πιστεύω όλα αυτά το κάνουν τουλάχιστον ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Τώρα είμαι ακόμα πιο τσαντισμένη!!!! Για Νάξο ταξιδεύω με πλοία της ίδιας εταιρείας, όπου στις σκυλιέρες επικρατεί η κατάσταση που περιέγραψα νωρίτερα (συν ότι τα κλουβιά είναι μέσα στο γκαράζ όπου η ατμόσφαιρα είναι εντελώς αποπνικτική).....
 




elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Μπράβω χρηστινα για της φοτο πολυ ωραίες και γενηκά μπράβω σε ολους που περνεται τα μωρα σας μαζι σας....

εμεις δεν έχουμε παει ακώμα διακοπες με την μικρη μας αλλα την περνώ παντου μαζι ταβερνες καφετέρεις κτλ... παντου....

να σας ρωτησω εγω θελω καποια στιγμη να ταξιδέψω με αεροπλάνω και να πάρω την μικρη μου μαζι....

θα θελα την βοήθεια σας....
θελω να την πάρω στην καμπίνα ποσα κιλα πρέπει να είναι?
τι διαστάσεις πρέπει να έχει το βαλιτσακι της?
πρεπει να ειναι πλαστικο η μπορει να ειναι και κατι υφασματινες τσαντες που βλέπω στο εμπόρειο?

σας ευχαριστώ πολυ....

Λεμε να πάμε γερμανια...
 


keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Η κάθε αεροπορική εταιρία έχει τους δικούς της κανονισμούς.Για να είσαι σίγουρη καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί τους. :D
 


elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
με ποιες εχεται να μου πρωτήνεται να πάω για καλήτερα...

και στο αεροπλάνω στην καμπίνα που θα την εχω την μικρή μου απο οτι θυμάμαι ενδιάμεσα απο τα καθήσματα δεν εχει και πολυ χωρό ετσι δεν ειναι?
 


lovezizou

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2007
61
0
Ειναι αυτο που λες keyman, το καλοκαιρι ειναι ευκολα, τον χειμωνα ομως τι κανεις? Και αντε πετυχαινεις - σπανιο- εναν καλο ταβερνιαρο-εστιατορια και δεχεται το σκυλι σου, συνηθως δυσανασχετουν οι θαμωνες. Στο δωματιο ομως αμα τον αφησεις μπορει να κλαιει και να κανει φασαρια...

Το καλοκαιρι ταξιδεψαμε με Highspeed και τα πραγματα ηταν παραλογα. Τα κλουβια ηταν σε ενα μικρο καταστρωμα που τα τρωει ο ηλιος, ο αερας και σπρευ απο το νερο. Μερος να καθησεις και εσυ καπου δεν υπηρχε. Στο πηγαινε την εβγαλα στο πατωμα στο καταστρωμα, κατω απο τον ηλιο!

Οταν γυρνουσαμε ομως συνειδητοποιησαμε οτι το καταστρωμα των VIP (!!!!!) θεσεων ειχε και κλουβια, και σκια και καθησματα. Οποτε πηγαμε φορτσα και αερατοι πανω και ας τολμουσανε να μας ελεγαν τιποτα. Δηλαδη επρεπε να πληρωσω VIP εισητηριο για να ΚΑΤΣΩ με τον σκυλο μου εξω στο καταστρωμα?
 


elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Σιγα υπάρχουν και θεσεις VIP εδω στην ελλάδα?

εμεινα τώρα.....

αα... καλα σε τετοιες καταστασεις εεε....

ασε εγω μαλώνω με τους ταβερνιαριδες χαλαρά....
μεχρι και το ντομπερμαν μου το εχω παει και σε καφετερεια και σε ταβερνα και κανεις δεν ειπε τίποτα απλα βοηθουσα στο να σερβιρουν γιατι φοβωνταν τα γκαρσώνια και στο τελος των χαιδεψαν κι ολας....

αφου εδω πλατεια ειχα παει βολτα μαζι του και μεινανε.... συκωθεικαν ολοι ορθεια να δουν τι ειναι αυτο στο λουρει αλογο μην ειναι μην ειναι ελεεφαντας χιχι αλλα σκυλος δεν ειναι χι....

Οταν παω σε ταβερνα και κανουν φασαρεια ρωτάω εχεις πινακιδα που να απογορευεται σκυλι ΟΧΙ τοτε τι κανεις φασαρεια ?
σε κουζινα και χωρους υγηινεις δεν επιτρεπετε αλλα σε χορους δημοσιους δεν εχουν να πουν τιποτα μεχρι και στηνωμια φοναζω χαλαρα αμα αρχίσει να γίνεται το θεμα extream !!!
τα δικαιώματα μας τα ξερουμε χιχι...
 




elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Σε ταβέρνα βεβαιώς!!!

Σε μαρκετ styl kamboo μεσα στο καροτσακι για τα ψωνια!

Κομωτηρειο !

Καφετερεια !

Πιτσαρεια....! Σε εστειατωρεια γενικα δεν πάμε.

Με το λεωφοριάκη της πόλης...

Μπήκα κυρια υπήρχαν κατι τυπάκια κυριες ψηλομυτουλες αλλα δεν τολμισαν να πουν κατι...

σε καφετερεια με εκαναν παρατηρεισει κατι κοπελιτσες ηξυλεις κοινωνιας ετσι ντε και καλα πω πω τι σκυλι ασχημο και δαγκώνη κι ολας....

και απάντησα στην ψυχρα....

στην κολλητη μου που ακώστεικε ! ( ειμαι και εγω ενα στραβωξυλο εεε... )

Χμ... κοιτα που υπάρχει και κοσμος και κυκλοφορουν με τετοια φατσα εμας δεν μας λυπουνται !

και ναι το ποντικακι μου δεν δαγκώνει αλλα εγω!!

λιγο αγένεια δεν βλάπτη...

στην θαλασσα εχεται παρει τα μωρα σας?

εγω την περνω κανωνικα και σε ξαπλωστρα παρακαλω πανω στην πετσετα μου !!!

ασε το τι γρηνια ανταμωνεις αλλα χρειαζεται μοναχα η κατάλειλει απάντηση!
 


psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Το καλοκαίρι πάντα παίρνουμε το σκυλί μαζί μας, προσπαθούμε να πηγαίνουμε σε παραλίες με λίγο κόσμο η και καθόλου .
Σε ταβέρνες εφόσον έχουν τραπέζια έξω, άρα μιλάμε μόνο για καλοκαίρι, ποτέ δεν έχω πρόβλημα με δεδομένο ότι πάντα και τα σκυλιά μου και τα παιδιά μου είναι άψογα σε συμπεριφορά και σέβονται τους πλησίον
Επίσης πριν 15 χρόνια πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο στο Μπαλί Ηρακλείου για να κάνουμε Πάσχα σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο
Είχαν διαφήμιση στην εφημερίδα για ένα τριήμερο φιξ τιμή με παιδιά και το σκυλάκι .
Πήγαμε με το σκυλάκι μας ένα αρσενικό rottweiler 62 κιλά και πάθανε πλάκα μόλις το είδανε και με δεδομένο ότι έβλεπαν και πρώτη φορά τέτοια ράτσα , πάντως περάσαμε φανταστικά χωρίς κανένα πρόβλημα !!
 


elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
ωραια αυτο ακούγεται πολυ καλοοοο....

χμμμ.. και ενδιαφερων παιδια δεν εχω αλλα σκυλάκι που το εχω στα οπα οπα σαν παιδάκια και παραπάνω :D :D
 


lovezizou

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2007
61
0
Παραλια οι μονοι συνηθως που εχουν προβλημα ειναι οι κλασσικοι Ελληναραδες. Φετος ειχαμε τον Μαρκο στην παραλια μαζι μας. Θυμαμαι χαρακτηριστικα μια μερα που ηρθε ενας Γαλλος με το νεογεννητο μωρακι του για να το χαιδεψει και να το φιλησει. Μετα μας εκαναν καταληψη στην ομπρελα μας 5 Ιταλακια που φωτογραφιζοντουσαν με τον Μαρκο.

Τελος ερχεται και ο κλασσικος μαγκας Ελληνας περιφανος οικογενειαρχης και αρχιζε να φωναζει απο αποσταση 10 μετρων "Παρτε ΤΩΡΑ το βρωμοσκυλο σας ". Εμεις τοτε ειμαστα νεουδια και αρχισαμε την ευγενικη συζητηση "Κυριε, το σκυλι ειναι σε λουρι και τουλαχιστον 10 μετρα μακρια σας, τι σας ενοχλει? ". Ο πανιβλαξ αρχισε να ωριεται οτι ειναι παρανομο να βρισκεται στην παραλια και οτι πρεπει να του βαλουμε φιμωτρο οταν ειναι σε δημοσιο χωρο (!!! και ηταν τοτε μονο 5 μηνων!!!) και ενω γινοντουσαν ολα αυτα, το 5χρονο παιδι του μας πετουσε αμμο στα προσωπα και στον σκυλο! Εκανε μια αποπειρα να μου τραβηξει βιαιως το λουρι και τον σκυλο απο τα χερια ( γιατι ο δειλος δεν ειχε δει μεχρι εκεινη την στιγμη οτι ηταν ο αντρας μου μαζι, για αυτο φανταζομαι οτι το επαιζε και τοσο αγριος :roll: ) Μετα εφυγε και αφησε πισω του τα σκουπιδια του....

Παντως καναμε μαζι απο τις ωραιοτερες διακοπες και ας ξυπνουσαμε 8 η ωρα καθε μερα για να προλαβουμε αδειες παραλιες με τον Μαρκο. Αλλα παντα ειχαμε το αγχος οτι καποιος θα μας χαλασει την ημερα.....
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε που έχουμε στην ελλάδα πρόβλημα το καλοκαίρι, το χειμώνα γίνετε απαράδεκτο το θέμα!!στις ταβέρνες μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα(θέλει τύχη!!)στις καφετεριες και εκεί μπορεί στην πουν..και αν τύχει να έχεις πάει ταξίδι.. που τον αφήνεις αν γαβγίζει στο ξενοδοχείο και ο τόπος είναι αφιλόξενος με τα ζώα..?
είναι πρόβλημα μακάρι να άλλαζε κάπως όσο αφορά την ζωοφιλία στην ελλάδα προς το καλύτερο αλλα αυτό θέλει χρονια,διαπαιδαγώγηση,και ανακύκλωση γενεών..καθώς και επίσης τα παιδιά που γεννιούνται να είναι μαζί με ζώα από μικρά..

Προς το παρόν πιστεύω ,το θέμα θα είναι πρόβλημα και θα συζητάμε θα συζητάμε λύση δεν θα βρίσκουμε..και που θα τα αφήσουμε πάλι θα λέμε γιατί άκρη δεν θα βρίσκουμε!!
Αν άλλαζε το υγειονομικό και επέτρεπε σε ταβέρνες μέσα τα σκυλιά(γιατί από ότι ξέρω δεν επιτρέπεται)και από εκεί αρχίζουν όλα..
Παιδιά θα ήμουν η πρώτη που κάτι θα άνοιγα αν αλαζε, είτε ταβέρνα είτε καφετερια ,που θα έπρεπε να έχεις το σκυλί σου μαζί(που λέει ο λόγος)!!μακάρι e?μακάρι να αλαζαν ολα και να μασταν σαν την Ιταλια..μακαρι μακαρι..τα ονειρα τσαμπα δεν ειναι.. ??:wink: :lol: :lol:
 


elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Καλα το ότι υπάρχουν πανιβλακες στην ελλάδα υπάρχουν και παααααρα πολυ μάλιστα....

Απλο παραδειγμα πήγαμε για μπάνιο με μια φίλη μου και τα σκυλια μας....

παραλεια τεράστεια και κοσμος πολυς λιγος και σε αποστάσεις και αρχισαν κατι γριεντζες να φωνάζουν δεν φανταζωμαστε να κανουν και μπάνιο τα σκυλια τα βρομοσκυλα καλα εσεις ειστε τρελες... κτλ κτλ...

απλα πράγματα ειναι ελευθερη παραλεια το οτι εχει καφετερεις μπροστα δεν λεει τιποτα γιατι ειναι του δήμου και οχι ιδιοτικες !
θελει να φωνάξει το λιμενικο κανενα πρόβλημα εχουμε παντα το βιβλιαριο υγειας μαζι και εχουμε ολα μας τα εμβολια και το ταμπελακι για καθε χρόνο της λυσας....
Ακαθαρσιες της μαζευουμε!
και τα σκυλια που ειναι το ποιο συμαντικο απο ολα ειναι ποιο καθα απο καποιους καποιους δεν κανου την αναγκη τους μεσα στην θαλασσα οπως ο ανθρωπος....

και ετσι δεν χαλαμε την υσηχεια μας

και πραγματικα αμα σε καποιο χορο δεν εχει πινακιδα απογορευεται να μπουν τα σκυλια δεν μπορουν να κανουν και κατι τρελω.... ασχετος αμα αυτη η ιδειει δεν γουσταρουν σκυλια....
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
elena.dogwalking said:
και πραγματικα αμα σε καποιο χορο δεν εχει πινακιδα απογορευεται να μπουν τα σκυλια δεν μπορουν να κανουν και κατι τρελω.... ασχετος αμα αυτη η ιδειει δεν γουσταρουν σκυλια....
Και ταμπέλα να έχει ότι απαγορεύεται, αυτό δεν σημαίνει ότι η πινακίδα είναι νόμιμη! Ο κάθε βλάκας μπορεί να βάλει μια ταμπέλα ότι απαγορεύονται οι σκύλοι... Αυτό δεν δημιουργεί παρανομία εκ μέρους μας, παράνομος είναι όποιος βάζει ταμπέλες με το έτσι θέλω!

Η ταμπέλα ότι απαγορεύονται οι σκύλοι, θα πρέπει να συνοδεύεται με απόφαση του Δήμου ή της Κοινότητας για την τοποθέτηση της ταμπέλας, και να υπάρχει και κάποιος σχετικός νόμος στον οποίον να βασίζεται η απαγόρευση αυτή.
Αλλιώς αυτός που παρανομεί είναι αυτός που έχει βάλει την ταμπέλα, κι όχι εμείς με τους σκύλους.

Αγαπητοί συνάδελφοι-συναγωνιστές-σκυλομάνες και σκυλοπατεράδες, δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει τους σκύλους μας σε δημόσιους χώρους, αρκεί να είναι σε λουρί και με φίμωτρο εφ όσον έχουν επιθετικές τάσεις. Αυτό που απαγορεύεται γενικά είναι η ελεύθερη κυκλοφορία τους.

Παρόλα αυτά, και οι γυμνόστηθες απαγορευόντουσαν δια νόμου, αλλά όσο πιο πολλές έγιναν οι παρανομούσες, τόσο πιο επιτακτική ανάγκη έγινε η αλλαγή του νόμου, και όχι η τιμωρία των παρανομουσών./

Τουτέστιν μεθερμηνευόμενον, επειδή κι εμείς που έχουμε τους σκύλους μας, όσο πιο πολλοί γίνουμε όσοι διεκδικούμε το δικαίωμα μας να πηγαίνουμε παντού (και στην θάλασσα) με τους σκύλους μας, τόσο πιο μεγάλη είναι η πίεση να αλλάξουν και οι λίγες απαγορεύσεις που υπάρχουν τελικά. Δεν απαγορεύεται (αυτήν την στιγμή) η παρουσία των σκύλων μας στην παραλία, αυτό που απαγορεύεται είναι το λούσιμο αυτών ενώ υπάρχουν λουόμενοι...

Μακάρι να αρχίσουμε κάποια στιγμή να πληρώνουμε και έναν μικρό φόρο για την σκυλοκατοχή στην χώρα μας, γιατί αυτομάτως οι σκύλοι μας θα γίνουν φορολογούμενοι πολίτες, και αυτομάτως θα αποκτήσουν περισσότερα δικαιώματα...
 


LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Να πω κι εγω μια αλλη αποψη συνοδευομενη απο προσφατη καλοκαιρινη εμπειρια γιατι υπαρχουν πολλοι που δημιουργουν προβληματα και γι'αυτο και υπαρχουν τετοιες αντιδρασεις.Σε παραλια με μπαρ στην Χαλκιδικη φετος στην ακροθαλασσια εμεις 4 μεγαλοι με 3 παιδια αραχτοι ,τα παιδια πλατσουριζουν διπλα μας μια παρεα κατι νεαροι ο ενας εχει ενα τσοου-τσοου αν το ειπα σωστα το οποιο εχει σκασει απ'τη ζεστη αλλα δεν το αφηνει να βραχει και ο αλλος εχει ενα boxer το οποιο δεν σταματαει να σκαβει στην αμμο (οκ κανενα προβλημα μ'αυτο,σκυλι ειναι ,τι θα κανει στην παραλια?ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ?).Το κακο ειναι οτι η παραλια ειναι ενα κολπακι με το beach bar και δεν εχει και την τεραστια παραλια.Κατα το μεσημερακι βγαζω το ταπερακι μου σαν καλη μανουλα να τα'ι'σω τα παιδακια μου και εκεινη τη στιγμη λεει το παληκαρι ορμα Μπραντυ βουτα :!: και ορμαει ο μπραντυ μας γ......ει ολα τα πραγματα βουταει,βγαινει και τιναζεται πανω στα φαγητα των παιδιων και μενω με το ταπερακι παγωτο χωνακι.Και μετα πεφτει ο Μπραντυ επανω του και κυλιουνται στην αμμο.Τι επρεπε να πω :?: :?: :?: Που ειμαι κι εγω υποτιθεται φιλοζωη και εχω σκυλια ?Οταν καποιοι δινουν δικαιωμα να μην ζηταμε τα ρεστα.Κοντα στα χλωρα καιγονται και τα ξερα και ειναι λογικο..... :wink:
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.151
Μηνύματα
896.325
Μέλη
19.956
Νεότερο μέλος
gpc