ποσο????(καλιεργεια κοπρανων)


dj22

Active Member
26 Μαϊου 2010
32
0
καλησπερα σε ολους!!εχω μια ερωτισουλα μηπως μπορει και βοηθισει καποιοσ..ποσο μπορει να κοστιζει πανω κατω μια καλιεργεια κοπρανων?
 




dj22

Active Member
26 Μαϊου 2010
32
0
ναι ρε γαμωτο εχω ακομη καποια προβληματακια.ακομη δεν μπορουν να στροσουν τα κοπρανα του.μια μερα κανονικα δυο μερες πολτος και παει λεγοντασ..εχω μπερδευτει πολυ και δεν ξερω τι να κανω.τωρα εκοψα την κροκετα για 2-3 μερεσ και δινω μονο κοτοπουλο με ρυζι να δω πως θα αντιδρασει.το περιεργο ειναι οτι την orijen την τρωει οπωτε γουσταρει εκεινος και οχι ολη την ποσοτητα ενω το ρυζι με το κοτοπουλο δεν προλαβενω να το βαλω και το τρωει σαν τρελοσ.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.643
19.876
Επέτρεψέ μου να σου πω δύο πράγματα. Η μάλλον να σου πω ένα και να σου παραθέσω ένα άλλο...
Να σου πω λοιπόν, ότι έπρεπε από τον πρώτο καιρό, να έχεις τρέξει για καλλιέργεια κοπράνων. Αν θυμάμαι καλά, κάποιο μέλος το είχε προτείνει. Εχουν περάσει περίπου 3 μήνες; Είναι πολύς καιρός για να αφήνεις ένα πρόβλημα να εξελίσσεται, και μάλιστα σε κουτάβι...και...να σου παραθέσω την σημερινή απάντηση ενός άλλου μέλους, που έχει προβλήματα υγείας, ο σκυλάκος του:

Για χρηματα αυτη τη στιγμη δινω οσα κι οσα μπορει να μην εχω αλλα θα κοψω το λαιμο μου και θα βρω.
Δεν πάω πίσω να ξαναδιαβάσω όλο το τότε θέμα σου, αλλά, κάνε προσεκτικές και σχετικά σίγουρες κινήσεις με το φαγάκι του. Μην αυτοσχεδιάζεις, αν αυτό κάνεις...Μόνο κατόπιν οδηγιών γιατρού. Κάποιου που να εμπιστεύεσαι και που μέχρι τώρα, να σε έχει κατευθήνει σωστά.
 
Last edited:


dj22

Active Member
26 Μαϊου 2010
32
0
εγω να σου πω την αληθεια το πρωτινα στον γιατρο για εξεταση κοπρανων πριν κανενενα μηνα και ειπε οτι δεν χρειαζεται γιατι δεν εχει αλλα συπτωματα(ουτε βλενα ουτε αιμαι)και ειναι κανονικος σε ολα τα αλλα.το θεμα ειναι οτι ειμαι μυτιληνη και δεν εχω πολλεσ επιλογεσ.ποσο κοστιζει πανω κατω μια τετοια εξεταση?με την εξεταση αυτη θα μαθω ακιβωσ αν εχει κατι ο σκυλοσ??μαλον θα ψαξω για αλλο κτηνιατρο σιγα σιγα..α,κοπρανολογικη στο νησι δεν γινετε και πρεπει να σταλουν αθηνα.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.643
19.876
Δεν θυμόμουν ότι είσαι σε νησί. Ok, υπάρχει μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας :(
Κόστος δεν ξέρω να σου πω. Να υποθέσω μέχρι 50 ευρώ; Δεν ξέρω, μπορεί να πέφτω και έξω. Πρέπει να πιέσεις τον γιατρό σου, να ασχοληθεί πιο εντατικά και πιο σοβαρά με τον σκύλο σου. Για εκείνον μπορεί να είσαι άλλος ένας πελάτης, για σένα όμως ο σκύλος σου, τι αντιπροσωπεύει; Εξαρτάται απόλυτα από εσένα για να σταματήσει να υποφέρει - αν υποφέρει - άρα η κατάσταση πρέπει να είναι μονόδρομος.
 




dj22

Active Member
26 Μαϊου 2010
32
0
θα του ζητησω κανουμε τη εξεταση με δικια μου αυθινη και αν δω οτι παλι λεει τα δικα του θα αλλαξω κτηνιατρο.
 


Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Στο κοτόπουλο με το ρύζι βάζεις και την πέτσα του κοτόπουλου? γιατί αυτή μπορεί να προκαλέσει διάρροιες ή έστω μαλακά κακά.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.643
19.876
Με δικιά σου απόφαση εννοείς. Οχι ευθύνη. Δεν ενέχει ρίσκο το να κάνεις μια εξέταση παραπάνω. Αντιθέτως.
Αν υπάρχει και άλλος γιατρός στο νησί, πάρε και άλλη γνώμη αν δεις ότι δεν μπορείς να αισθανθείς σιγουριά με αυτόν.
 


dj22

Active Member
26 Μαϊου 2010
32
0
ναι εχω δοκιμασει roayal και hills αλλα παλι τα ιδια.ναι τη πετσα την βγαζω και αφηνω μονο καθαρο κοτοπουλο.
 






skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εμενα περασαν 2 χρονια για να καταλαβω οτι τον σκυλο μου τον πειραζει το...ρυζι!
Ναι,καλα διαβαζετε.Οποια τροφη με ρυζι του εδινα,είτε ξηρα ειτε κοτοπουλο με ρυζι,εκανε διαρροια.Οταν μου το ειπε ο αντρας μου τον κοροιδευα χοντρα,αλλα ειπα να το δοκιμασω.Του εβαζα την ιδια τροφη με ρυζι και χωρις,πολλες φορες, επανειλημενα και καθε φορα όταν ειχε ρυζι,εκανε διαρροια.Οταν εβγαζα ρυζι,ολα καλα.
Για δοκιμασε το.Δεν ξερεις ποτέ...