αααα να σας ζησουν με το καλο και το καινουριο μελος σε μερικου μηνες!!!!!! σαφεστατα δεκτη η επιθυμια σαςτο προσεχουμε λιγο με το καιρο , μια κορη 3 ετων και μια μαμα στον 5ο μηνα
Άμα θα μπορείς να κουμαντάρεις και τους δυο χωρίς να σου δημιουργήσουν πρόβλημα φέρ'την να την γνωρίσουμε!!!χιχιχιχι πλακα πλακα ψινομαι να φερω την Ζουζου αλλα ειναι τρελαααα ζωηρη και δυσκολα την κραταω(αλλλα τα καταφερνω) τι λετε να την φερω?? θα εχουμε και τα δικα της αυτια να χοθουμε![]()
![]()
ενταξει θα την φερω με τα 20αποντα, το αδιαβροχο και τη ζωνη αγνοτητος για σιγουρια!Ti???? Πως μπορείς και λες το κορίτσι κοντό, απλά της λοίπουν τα τακούνια της.
Μια χαρά θα είναι ο καιρός!!!!!το προσεχουμε λιγο με το καιρο , μια κορη 3 ετων και μια μαμα στον 5ο μηνα
μαζι τους κουμανταρω εγω στο δασος μαζι με τα αλλα. για εκει ενταξυ θα ζοριστω συγουρα μιας θα θα υπαρχουν νεες μυροδιες παντου για την ΖουζουΆμα θα μπορείς να κουμαντάρεις και τους δυο χωρίς να σου δημιουργήσουν πρόβλημα φέρ'την να την γνωρίσουμε!!!
Διαφορετικά προτείνω να επικεντρωθείς μόνο στον Τζεράκο!!![]()
Αααα, όλα και όλα αυτή η γλωσόφατσα είναι όλα τα λευτά. Μην τυχόν και δεν έρθει μαζί σας γιατί θα βάλω τον Λήο να σας πεθάνει στο γλύψιμο.
χεχεχε ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΥΛΟΣ-κυνδινος γλυψιματος μεχρι θανατου χεχεχε(σε μια εικονα το ειχα δειΑααα, όλα και όλα αυτή η γλωσόφατσα είναι όλα τα λευτά. Μην τυχόν και δεν έρθει μαζί σας γιατί θα βάλω τον Λήο να σας πεθάνει στο γλύψιμο.
Μωρε φέρτην εσύ και θα στην κρατάω εγώ, όταν τελειώσω να την πεθαίνω στα φιλια. χε χεχπαντος αν δω πως ολα ειναι καλα ενοητεεεεε πως θα την φερω![]()
![]()
Για Κυριακη δεν ειχαμε μεινει?Κλείνουμε Παρασκευή γιατί Σάββατο μπορεί να σκάσει κανένας αγώνας?
ειδικα αν ειναι η Ζουζου ο Τζερυ θα αποροφιεται σε αυτηνκαι ο Τζερυ ομως δεν εχει καποιες δυσκολιες? αν θυμαμαι καλα.... μηπως σε κουρασουν και τα δυο μαζι?
αχαχαχα αν ειναι ετσι εγω δεν εχω προβλημα την φερνω αλλα πιστεψτε με αν δεν της κοψετε το τραβιγμα αμεσως με το που την παρεται στα χερια σας για ελκηθρο θα το παει η μικρη παρα τα 5 χρονια τηςΜωρε φέρτην εσύ και θα στην κρατάω εγώ, όταν τελειώσω να την πεθαίνω στα φιλια. χε χε