Με λίγα λόγια... μια χαρά τον έχει εκπαιδεύσει...!...ολο κλεβει το πορνιδιο και κοιμαται στο μαξιλαρι του χοντρου κ αυτος ο καημενος περιπλανιεται απο'δω κ απο'κει
Aυτο, δεν ειναι απλη ΒΥ. Εχει θεαθεί μηπως η κυρια, να κραταει και κανενα τηλεκοντρολ στα ποδια?Με λίγα λόγια... μια χαρά τον έχει εκπαιδεύσει...!![]()
Είμαστε της θετικής είπαμε, δεν "ψήνουμε"... μόνο... πείθουμε (με τον τρόπο μας...)Aυτο, δεν ειναι απλη ΒΥ. Εχει θεαθεί μηπως η κυρια, να κραταει και κανενα τηλεκοντρολ στα ποδια?
Πολυ ''μαυρο'', τον βλεπω τελευταια! *bobmarley*![]()
Ψάρωσα κι εγώ ότι το Λωρίδιο απέκτησε καινούρια φωλιά......ολο κλεβει το πορνιδιο και κοιμαται στο μαξιλαρι του χοντρου κ αυτος ο καημενος περιπλανιεται απο'δω κ απο'κει σαν τσιγγανακι για εναν υπνο!!!!
Δεν έχω δει πιο όμορφο (κυριολεκτικά) interaction ανθρώπου/ζώου. Ποτέ όμως!
Εγώ πάλι σκέφτηκα τι ωραία που θα ήταν να την έδιωχνα κ να τεντωνόμουν εγώ εκεί! Ούτως ή άλλως τα κλεμμένα δν μένουν στν κλέφτη λένε! Θεά! Μπράβο σας!Ψάρωσα κι εγώ ότι το Λωρίδιο απέκτησε καινούρια φωλιά...![]()
Να'σαι καλά RanjaΔεν έχω δει πιο όμορφο (κυριολεκτικά) interaction ανθρώπου/ζώου. Ποτέ όμως!
Τις καθημερινές πρωί/βράδυ από μία ώρα περίπου μπαλάκι/ υπακοή ή λίγο agility, είναι οκ...ποση και τι ειδους εκτονωση χρειαζεται καθημερινα?
Τέτοια κλέφτρα κούκλα... χαλάλι της χαχαχαΕγώ πάλι σκέφτηκα τι ωραία που θα ήταν να την έδιωχνα κ να τεντωνόμουν εγώ εκεί! Ούτως ή άλλως τα κλεμμένα δν μένουν στν κλέφτη λένε! Θεά! Μπράβο σας!
Ευχαριστούμε Viviana.Η Λώρα είναι πολύ αριστοκρατική σκυλίτσα,ο τρόπος που κάθετα,που κοιτάει,δείχνει σαν να είναι μια αληθινή κόμησα!!
Να της κρεμάσεις κανένα ματάκι μη τη ματιάσουμε,γιατί η λέξη "κούκλα" είναι πολύ μικρή για τη περιγραφή της.
Να τη χαίρεσαι και να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι μαζί!!![]()