Και κάτι ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι το καλό show dog μπορεί να γίνει και καλός επιβήτορας.
Τίποτα δεν ειναι σίγουρο.... τα γονίδια παντα κάνουν παρτυ...
Και κάτι ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι το καλό show dog μπορεί να γίνει και καλός επιβήτορας.
Πως να το ξέρεις; Μπορεί να περιμένεις οτι θες άλλα τι θα βγει δεν ξέρεις εδώ μπαίνουν διάφορες παράγοντες και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ελπίζεις οτι πέτυχες αν και εφόσον να μεγαλώσουν τα κουτάβια μέχρι τάδε ηλικία (εγώ λέω και πάλι 6 μήνων) για να δεις τι έχεις κάνει.Μα το τι περιμένεις, ειναι αυτό που καθορίζει το πώς θεωρείς τη γέννα. Όχι το τι θα βγει που ποτέ δεν μπορείς να το ξέρεις.
Αααα γειά σου ! Τώρα με κατάλαβεςΤίποτα δεν ειναι σίγουρο.... τα γονίδια παντα κάνουν παρτυ...
Μα αυτό ακριβώς λέω, το να κάνει κάποιος μια γεννα περιμενοντας πετ για εμένα ειναι πιο νορμάλ... το να την περιμενει ως "potentially show quality" μου φαίνεται τουλάχιστον υπεραισιοδοξο αν όχι υπερβολικό και πιασιάρικο για την αγορά. Αλλα και πάλι όοοοολα προσδοκιες ειναι... δεν ξερεις τι θα βγει/πώς θα βγει κλπ (6-7μηνων να χουν βγει τα δόντια)Πως να το ξέρεις; Μπορεί να περιμένεις οτι θες άλλα τι θα βγει δεν ξέρεις εδώ μπαίνουν διάφορες παράγοντες και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ελπίζεις οτι πέτυχες αν και εφόσον να μεγαλώσουν τα κουτάβια μέχρι τάδε ηλικία (εγώ λέω και πάλι 6 μήνων) για να δεις τι έχεις κάνει.
το πώς θεωρείς τη γεννα καθορίζει ουκ ολιγες φορές τις διαβαθμίσεις στην τιμη.... μη μου πεις δεν το εχεις δει...Μα δεν εχει νόημα τι αναμένεις, αυτα ανήκουν στη σφαίρα της επιθυμίας. Δεν πουλας και δεν κερδίζεις διαγωνισμούς βάσει προσδοκιών αλλά αποτελεσμάτων. Αρα το πως θεωρεις τη γέννα δεν καθορίζει τίποτα και δεν έχει καμία σημασία.
Στις περισσοτερες των περιπτωσεων πληρωνεις πρωτα το ονομα του εκτροφειου και την φημη του,κατα δευτερον και ισως κυριοτερο λογο πληρωνεις το πεντιγκρι του κουταβιου,και τελος πληρωνεις και το κουταβι αυτο καθ'αυτο.Χμ, ναι το εχω δει πολλάκις. Εννοεις την τιμη προ-γέννας ετσι; Προσωπικα δε θα πληρωνα ποτε των ποτων για κουταβι πριν γεννηθει εστω και αν το εκτροφείο εβγαζε βιονικους σκύλους
Φωτεινη είπα εξ αρχής οτι σκοπός μου δεν ειναι να εκθεσω κανέναν.Δεν καταλαβαίνω γιατι πρεπει να αναφέρουμε ονόματα?ειπα ετσι κι αλλιώς οτι μίλησα με εκτροφεις σε Ελλάδα και Κύπρο και οχι μόνο, άρα θα μπορούσε να ειναι ο οποιοσδήποτε καθώς δεν ειναι ο μόνος που εχει γέννα αυτήν την στιγμή.Fotisvs, ένας εκτροφέας στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει διαθέσημα κουτάβια μπόστον και μιλάω για τον Στέλιο Καραμήτσο (εκτροφείο Adorable Gang) καλά κάνει και βάζει τους όρους, επειδή τον γνωρίζω προσωπικά για αυτό το λέω.
Δεν θα μπορούσε πίστεψε με, δεν υπάρχει άλλη γέννα αυτή τη στιγμή ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Κύπρο.άρα θα μπορούσε να ειναι ο οποιοσδήποτε καθώς δεν ειναι ο μόνος που εχει γέννα αυτήν την στιγμή.
Υπαρχει και αλλη γεννα αυτη την εποχη Φωτεινη. Και οσονουπο ακομα μιαΔεν θα μπορούσε πίστεψε με, δεν υπάρχει άλλη γέννα αυτή τη στιγμή ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Κύπρο.
Δεν τον εκθέτεις αναφέροντας τους όρους που θέτει ως εκτροφέας , είναι η αλήθεια, γιατί θα πρέπει να κρύβεται;Αν και η συζήτηση προχώρησε αρκετά ειναι πολυ ενδιαφέροντα τα όσα λέτε και σας ευχαριστω πολυ
Φωτεινη είπα εξ αρχής οτι σκοπός μου δεν ειναι να εκθεσω κανέναν.Δεν καταλαβαίνω γιατι πρεπει να αναφέρουμε ονόματα?ειπα ετσι κι αλλιώς οτι μίλησα με εκτροφεις σε Ελλάδα και Κύπρο και οχι μόνο, άρα θα μπορούσε να ειναι ο οποιοσδήποτε καθώς δεν ειναι ο μόνος που εχει γέννα αυτήν την στιγμή.
Μάλλον δεν εισαι καλα ενημερωμένη και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που επιμένεις.Να σε ενημερώσω λοιπόν οτι και ο κ. Ανδρεου στην Κύπρο εχει αυτήν την στιγμή κουτάβια και άλλοι εκτροφεις περιμένουν γέννα.Αλλωστε δεν είπα οτι τα κουτάβια έχουν γεννηθεί.Εν τοιαυτη περιπτώσει ας μην βγαίνουμε εκτός θέματος..Αλλωστε δεν ειναι αυτή η ουσία.Δεν θα μπορούσε πίστεψε με, δεν υπάρχει άλλη γέννα αυτή τη στιγμή ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Κύπρο.