H Σύλβια η γαλλίδα






HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
χαχαχαχαχαχαχα τι φάτσα είναι αυτή ρε συ!! ειδικά το αιωρούμενο συλβόσκυλο τα σπάει :p Να τη χαίρεσαι, να περνάτε όμορφα και με πολλά μελλοντικά ευτράπελα ελπίζω (για να γελάμε κι εμείς λίγο)
 




συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Η συμβίωση μας με το γατάκι και το Συλβόσκυλο μάλλον περνάει κρίση...Ενώ η Σύλβια φαίνεται να το αγαπάει, το γλύφει, το αφήνει να πάιζει με τα παιχνίδια της και να πίνει απο το νερό της χωρίς να διαμαρτύρεται καθόλου, μόλις κάνουμε οτι το χαιδευουμε, χώνει την κεφάλα της στα χέρια μας για να χαιδεψουμε αυτή αντί για το γατάκι. γενικότερα προσπαθούμε να είμαστε πιο αδιάφοροι με το γατάκι και σταθεροι με τη Συλβια, αλλα δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα αυτή μας η στάση.
Οταν είμαστε μέσα στη σπίτι, και τα ζώα είναι υπο επίβλεψη, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, το γατάκι βλέπει τη Συλβια σαν μαμά και πάει και κοιμάται δίπλα της, και η Συλβια το βλέπει σαν το νέο της παιχνίδι.
Μια εβδομάδα πριν όμως, ανέβηκε η Σύλβια στον καναπέ και κατούρησε το σημείο που καθόταν πριν το γατί...Άσπρος ο καναπές, έμεινε μια στάμπα "να" που δεν φευγει με τίποτα. Την επόμενη μέρα κατούρησε τον άλλο καναπέ (ευτυχώς αυτός είχε κάλυμμα) και δεν έμεινε μεγάλη στάμπα, και κατέβασε απο το ράφι στο οποίο φτάνουν μόνο τα δίποδα του σπιτιού, την δίκιλη τροφή του γατιού και την έφαγε ΟΛΗ παρακαλώ! Εφαγε σίγουρα 1700 γρμ. τροφής, ενώ η συνολική ποσότητα που τρώει κάθε μέρα ειναι 400 γρμ.!!
Γύρισα σπίτι και βλέπω το Συλβόσκυλο τουμπανιασμένο, να μην μπορέι να κάτσει απο το πρήξιμο!Και βλέπω τον δευτερο λεκκέ στον καναπέ...Απο εκείνη τη μέρα η Σύλβια όταν λείπουμε περιορίζεται στο μπάνιο, και το γατί βγαίνει στην αυλή.

Να και μια φωτό με τα δυό τους. Tα πόδια απο πίσω δεν είναι δικά μου για όποιον έχει την απορία :D


 
  • Like
Reactions: d-friend


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σορρυ αλλά εχω λιώσει στα γελια με τη συλβια και τα 1700γρ γατοτροφης!

και με τα ανευ αποτριχωσης πόδια!
 


dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
... έχει ωραία γάμπα το αγόρι πάντως ;-)
(ok, ok... sorry.... off topic, i know!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

πες μας τι έγινε μετά στην... 'έξοδο' της γατοτροφής. όλα καλά ή είχαμε... τρεχάματα; τζήζουζ!!! 1700γρ ούτε άνθρωπος δεν τρώει! επίσης: γιατί αφού το γατί είναι έξω όταν λείπετε, περιορίζετε την συλβί στο μπάνιο; έχει και εκείνη πρόσβαση στην αυλή; πάντως, πιστεύω ότι αυτά είναι teething problems και θα συνηθίσουν... τα δείγματα είναι καλά! (μέχρι και agility βρε σεις κάνει το συλβόσκυλο, μη το συζητάς!!!!!!!!)
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.558
6.985
γενικότερα προσπαθούμε να είμαστε πιο αδιάφοροι με το γατάκι και σταθεροι με τη Συλβια, αλλα δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα αυτή μας η στάση.
Γιατί βρε? Μην και φταίει αυτό? Μήπως να ήσασταν σταθεροί και με τα δυό καλύτερα? Να χαϊδεύετε κανονικά το γατάκι και να είστε αδιάφοροι με τη Σύλβια όταν κάνει ζήλιες?

Εμένα όλο αυτό που περιγράφεις ζήλιες μου κάνει πάντως.

Μπάι δε γουέι επειδή το γατί είναι μικρό, δεν έχει θέσει τα όριά του στο παιχνίδι κτλ ακόμα καλά κάνετε που τα χωρίζετε κατ'εμέ. Εϊναι λίγο εκτεθιμένο όμως στην αυλή αφού ο χώρος είναι καινούριος για αυτό, δε νομίζεις? Δεν έχει τάσεις φυγής?
 


συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
dnassib κατα την "έξοδο" αφησε ένα βρεφος τριων κιλών... Την περιορίζουμε στο μπάνιο γιατί ανεβαινει στον καναπε και τους κατουράει, ακόμα και όταν το γατί ειναι έξω. Την ιδια συμπεριφορα είχαμε και παλιότερα, χωρις να έχει υπάρξει καποιο άλλο ζωο στο σπίτι, αλλα την έκοψε μαχαιρι. ελπίζω οτι θα σταματήσει το κακό το χουι της και τώρα.

estranged και εγώ θεωρώ οτι είναι ζήλιες. Δεν παραχαιδευουμε τη Συλβια όταν παραφέρεται, την μαλώνουμε κοφτά και σταθερά όταν κάνει τις ζηλιες της. Ειναι εκτεθειμένο κατα κάποιο τρόπο,και εγώ ανησυχω για αυτο, αλλα δεν δείχνει να φευγει ποτέ απο την αυλη! Καθεται μόνο έξω απο την πόρτα σε ένα μαξιλαράκι, και περιμένει να μπεί μεσα. Γενικά, ειναι σπιτόγατο, μάλλον το παράτησαν.
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.558
6.985
Δεν παραχαιδευουμε τη Συλβια όταν παραφέρεται, την μαλώνουμε κοφτά και σταθερά όταν κάνει τις ζηλιες της.
Εγώ θα πρότεινα ούτε καν μάλωμα, μπορεί να πεισμώνει. Αδιαφορία, σα να μην τρέχει τίποτα. Και δεν τρέχει τίποτα όντως, αρχή είναι, θα συνηθίσει.

εκτεθειμένο εκτεθειμένο εκτεθειμένο (μου τη σπάει όταν κάνω ορθογραφικά!)
 
  • Like
Reactions: d-friend


συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Εγώ θα πρότεινα ούτε καν μάλωμα, μπορεί να πεισμώνει. Αδιαφορία, σα να μην τρέχει τίποτα. Και δεν τρέχει τίποτα όντως, αρχή είναι, θα συνηθίσει.

εκτεθειμένο εκτεθειμένο εκτεθειμένο (μου τη σπάει όταν κάνω ορθογραφικά!)
κανω και το λάθος, να την μαλώνω οταν παραφέρεται στη συμπεριφορα της με το γατάκι. Οταν το καθαρίζει, του φερεται καπως άγαρμπα (το τραβαει προς το μέρος της με τα νυχια, ή το δαγκώνει ελαφρα στα αυτια) και εγώ τη μαλώνω που δεν πρέπει.
 


συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Κάθε μέρα ανακαλύπτω νέα χούγια του Σύλβου...Ζω με έναν μικρό κλόουν αυτό ειναι το μόνο σιγουρο!!
Μέσα στο σπίτι είναι ουρά μου, όπου πάω και το σαμιαμίδι απο πίσω.. Στην κυριολεξία έρχεται παντού. Πάω να απλώσω ρούχα, η Συλβια πίσω μου ουρά, πάω στο μπάνιο, εκεί πάλι η Σύλβια. :confused:

Αυτή είναι η φάτσα που παίρνει όση ώρα με παρακολουθεί να μαγειρευώ! Καινούρια συνήθεια είναι αυτή. Μπορεί και ενα μισάωρο να κάθεται να με κοιτάει με αυτό το βλέμμα χωρίς να κουνιέται ούτε χιλιοστό απο τη θέση της...

[/URL]

Εδώ είναι στο καινούριο της κρεβάτι (που ομολογώ οτι μπερδευτηκα και της πήρα κάνα δυο νουμεράκια μικρότερο...). κρέμεται κάθε φορά ή κεφάλι ή κωλαρίκος απ'έξω. Και τα δύο δεν χωράνε στο κρεβάτι!
Άλλη μια εμμονή που απέκτησε είναι να μασουλάει μικρά πετραδάκια, που φέρνει απ'έξω! Δεν φαίνεται πολύ καλά η έκφραση της στη φωτό δυστυχώς...Την τσάκωσα σε φοβερή γκριμάτσα αλλα μου κουνήθηκε τελευταία στιγμη.
Δινει ολόκληρη μάχη με το πετραδάκι!

[/URL]
 
  • Like
Reactions: d-friend


Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Αχαχαχα την κατάλαβα την φάτσα της πάλης! (κάνω συνειρμό)
Η φωτογραφία του μαγειρέματος έχει γουρλωμένα μάτια? Βρε μπας και πεινάει το κορίτσι?!
 


συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Δάφνη καθόλου γουρλωμένα! Γλαρωμένα τα λές περισσότερο...Γι'αυτο και με ξαφνιάζει! Μεχρι τώρα μόλις έβλεπε φαγητό, τσίτωνε αυτί και το μάτι γαρίδα!
Λίγο καιρό τώρα παίρνει την έκφραση της φωτό...νοσταλγεί μάλλον τις παλιές καλές εποχές που τσιμπούσα και απο κανένα μεζεδάκι...ή δίνει νέο νόημα στην έκφραση της ζητιανιάς!
 


συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
τι πάθαμε μόλις τωρα...θα την χάναμε τη συλβια. ακομα τρεμω..

της εβαλα ενα μικρο κομματι κρέας μαγειρεμενο και χωρις κοκκαλο στο πιατο της. Μαγειρευα, και η κακομοίρα το μυριζε και της τρέχανε! Ενταξει σκεφτομαι, ενα μικρο κομματακι δεν θα μας χαλασει και την διατροφη...

Με το που κόβω το κρέας και αφηνω το πιατο κάτω, προχωράω 10 μέτρα, την ακουω να προσπαθει να κάνει εμετο, είχε σκύψει με το κεφάλι προς τα κάτω και έκανε πολύ επίμονα και με μεγάλη ένταση ,εναν πρωτόγνωρο θόρυβο σαν να μην μπορει να πάρει ανάσα!Βλέπω ταυτόχρονα οτι το κομμάτι κρέας απο το πιάτο της είχε γίνει καπνος!
Στην αρχή αγάθεψα, πάγωσα! Δεν ήξερα τι να κάνω...
Πάω απο πάνω της και ο θώρακας της ανεβοκατέβαινε σαν τρελος αλλα το σκυλί παρολη την έντονη προσπάθεια δεν μπορούσε να πάρει ανάσα!
Την πιάνω απο την κοιλιά και με το που την κράτησα, σταμάτησαν να την κρατουν τα πόδια της! Εδώ άρχισα να της φωνάζω σαν τρελή!Δεν ξέρω αν τα σκυλιά λιποθυμουν όπως οι άνθρωποι, αλλα κάτι τέτοιο ένιωσα οτι συνέβη...
Το στέρνο της ήταν πρησμένο και η κοιλιά ρουφηγμένη μέσα.

Προσπάθησα με κοφτές κινήσεις να την πιέσω στο διάφραγμα, όπως θα κάναμε σε έναν άνθρωπο που πνίγεται. Μετά απο 5-6 τέτοιες κινήσεις, άρχισε πάλι να στηρίζεται στα πόδια της. Γλυφότανε για λίγο νευρικά και μετά γύρισε και με κοίταξε μέσα στα ματια το Συλβάκι σαν να μου έλεγε, είμαι καλά τωρα...

Και όλα αυτά επειδή η λαίμαργη Σύλβια, ό,τι χωράει στο στόμα της το κάνει μια χαψια!
Τέτοιο σοκ δεν έχω ξαναζήσει με αυτο το σκυλί, νόμιζα οτι την χάνω έτσι στα καλά καθουμενα.
Πλέον κομμένα όλα τα μεζεδάκια, και θα πρέπει να τρώει πάντα με επίβλεψη!
 




HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
τι λές ρε συ..πωπω..σε καταλαβαίνω. Κι εμένα στη θέση σου θα μου είχαν κοπεί τα πόδια..Αμάν βρε Σύλβια!!! Όλο χουνέρια μας κάνεις..είναι καλά τώρα η λιχούδω;
 


haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Πωπω το Συλβάκι, το έχω πάθει και εγώ με τη Μπάρμπι μια φορά όταν έτρωγε ωμό λαιμό από κοτόπουλο, κυριολεκτικά της έκατσε στο λαιμό. Με κάποιες κινήσεις που ούτε τις θυμάμαι τώρα κατάφερα να το βγάλει. Από τότε οι λαιμοί κομμένοι.
 


dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Έλεος -- παίζει να είχα αποδημήσει εις Κύριον εγώ με τέτοιο σκηνικό!

Συλβόσκυλο, ήθελα όμως να σε ρωτήσω, ΠΟΙΟ είναι αυτό το φατσόνι στο άβατάρ σου;;; Νέο μέλος;;
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.122
Μηνύματα
895.914
Μέλη
19.937
Νεότερο μέλος
Spotlight