ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΑΛΙΝΟΥΑ


Status
Κλειδωμένο θέμα

ATH

Member
2 Απριλίου 2016
14
31
49
Χαρίζεται καθαρόαιμο Μαλινουά, πλήρως εκπαιδευμένο ως Στρατιωτικός φύλακας- συνοδός περίπου 22 κιλά . Πλήρως κοινωνικοποιημένος, εξαιρετικά συνεργάσιμος με παιδιά άνω των 14 ετών. Είναι πλήρως εμβολιασμένος . Ζει μέσα σε σπίτι και έχει μάθει να μην λερώνει και να μην γαβγίζει χωρίς σοβαρό λόγο. Προέρχεται από αναπαραγωγή του Στρατού και έχει το στρατιωτικό βιβλιάριο υγείας - ηλεκτρονική σήμανση( τσιπ). Περισσότερες λεπτομέρειες από τηλέφωνο. Θα δοθεί με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας .
ΤΗΛ. 6945104244
 

Attachments



Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Να ρωτήσω γιατί χαρίζεται μόλις 2 ετών σκύλος με τέτοιες περγαμηνές??
φαντάζομαι δεν έχει κάνει το "χρέος" του ακόμα ώστε να παίρνει σύνταξη....
 


ATH

Member
2 Απριλίου 2016
14
31
49
Καλησπέρα, δυστυχώς όταν κάνεις λάθος επιλογές πληρώνεις το τίμημα. Αν είχα ακούσει τον σύζυγο για τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου σκύλου και της ράτσας δεν θα τον είχαμε πάρει. Είναι ο πρώτος σκύλος μου και δεν μπορώ να τον χειριστώ. Ο σύζυγος λόγω της δουλειάς του δεν μπορεί να αφιερώσει το χρόνο που θέλει ένα τέτοιο σκυλί..
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Αναπαραγωγή του στρατού!!!
Λάβλιιιιιιιι...λες και δεν μας έφταναν όλα τ'άλλα!!!
Ο..."εκτροφέας" του, που το ξεφορτώθηκε πριν δύο χρόνια, χωρίς να ρωτήσει που πάει και αν μπορεί να συμβιώσει εκεί που πάει, μπας και ενδιαφέρεται να το ξαναματαφορτωθεί; Εχετε ρωτήσει;
 


ATH

Member
2 Απριλίου 2016
14
31
49
Καλησπέρα, είμαι ο σύζυγος και θα ήθελα να απαντήσω στο προηγούμενο σχόλιο. Ως ζωόφιλοι και εμείς θελήσαμε να αποκτήσουμε ένα σκύλο πριν από περίπου 2μιση μήνες. Παρά το γεγονός ότι γνώριζα την ιδιαιτερότητα των συγκεκριμένων σκύλων και λόγω της εργασίας μου (Αξκος του Στρατού), οι ((εκτροφείς)) του μας διαβεβαίωσαν πως θα μπορεί να συμβιώσει και με ένα μικρό παιδί 10 ετών, με την επίβλεψη ενός ενήλικα, ΛΑΘΟΣ. Το σκυλί θα μπορούσε να συμβιώσει ακόμη και με ένα μωρό εφόσον οι ενήλικες που θα είναι μαζί του θα έχουν εμπειρία και δυνατό χαρακτήρα για ένα τέτοιο σκύλο. Όσο για το <<ξεφόρτωμα>>, είναι η πρώτη φορά που δόθηκαν για υιοθεσία τέτοια σκυλιά (17) στο σύνολο, τα οποία δεν έχουν κανένα πρόβλημα κοινωνικοποίησης ή υγείας. Απέτυχαν στα πολύ αυστηρά στάνταρ του στρατού και για όσους ενδιαφέρονται (Military Working Dog Program, department of the army Pamphlet) εδώ θα διαβάσετε για ποιο πράγμα μιλάω. Η σύζυγος λοιπόν δεν έχει εμπειρία και δεν μπορεί να τον χειριστεί. Το σκυλί θα δοθεί για υιοθεσία με πολύ σοβαρότητα και υπευθυνότητα για την ευζωία του ζώου αλλά και την αρμονία και ασφάλεια αυτού-ων που θα θελήσει να τον υιοθετήσει.

Υ.Γ Δεν θα τον δώσω σε (εκτροφέα), μάλλον εκδοροσφαγέα ο οποίος μου έκανε μια γενναιόδωρη προσφορά, χωρίς καν να δει τον σκύλο και πριν προλάβω να πω ότι δεν τον πουλάω....

Ευχαριστώ και ελπίζω να βρεθεί ο κατάλληλος-η.
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Υ.Γ Δεν θα τον δώσω σε (εκτροφέα), μάλλον εκδοροσφαγέα ο οποίος μου έκανε μια γενναιόδωρη προσφορά, χωρίς καν να δει τον σκύλο και πριν προλάβω να πω ότι δεν τον πουλάω....
Αγαπητοί φίλοι και οι δύο :) λογικά...μόνο σε "τέτοιους" ανθρώπους θα καταλήγουν "τέτοια" σκυλιά, ακριβώς γιατί εμείς οι κοινοί θνητοί, δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα μαζί τους. Και τρέμω στην ιδέα, του ότι ήρθε ο καιρός, που θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους, ΚΑΙ σκυλιά από γέννες του στρατού. Βοήθειά μας, μερικών-μερικών :(
 
  • Like
Reactions: HolywoodBrn


Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
το οτι ειναι εκτροφης του ΕΣ δεν σημαινει παντως οτι ειναι καθαροαιμο , αμα δεν εχει δηλωθει η γεννα στον ΚΟΕ ( που δε το κοβω γιατι το να δικαιολογηθει ενα κονδυλι στο ελληνικο δημοσιο ειναι η γραφειοκρατια της γραφειοκρατιας ) δεν μπορει να θεωρηθει καθαροαιμο .
 


ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.239
3.079
Εχω πετύχει σκυλάκι [μαυρο γπ κουταβι]που απέτυχε τα στάνταρ του στρατού να χαρίζεται από το 2013. Δεν είναι καινούργιο φαινόμενο.
 




Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.984
Ιδιάζουσα περίπτωση ομολογουμένως. Καλή τύχη με την υιοθεσία, δυστυχώς όπως προείπαν θα δυσκολευτείτε. Πιθανόν να χρειαστείτε βοήθεια με τα διαδικαστικά της υιοθεσίας, αφού φαίνεται όντως να θέλετε να είστε υπεύθυνοι απέναντί του. Μήπως να βάζαν μέλη που γνωρίζουν ένα πρότυπο συμβόλαιο υιοθεσίας και πρότυπες ερωτήσεις που πρέπει να κάνει η οικογένεια προς τους υποψήφιους που θέλουν να τον υιοθετήσουν; Επίσης καλό θα ήτανε, αφού δεν θα χρησιμοποιηθεί ο σκύλος σε πρόγραμμα αναπαραγωγής για στρατιωτική εργασία (τέλος πάντων δεν θα κρίνω αυτή την πρακτικη) και αφού είναι ιδιαιτέρου χαρακτήρα σκύλος, να τον δώσετε στειρωμένο. Ίσως να βοηθήσει και με το να αμβλύνει κάποια από τα ιδιαίτερα στοιχεία συμπεριφοράς του, οπότε και να διευκολύνει την υιοθεσία.
 


spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.558
5.970
Πειραιάς
Μήπως να βάζαν μέλη που γνωρίζουν ένα πρότυπο συμβόλαιο υιοθεσίας και πρότυπες ερωτήσεις που πρέπει να κάνει η οικογένεια προς τους υποψήφιους που θέλουν να τον υιοθετήσουν; Επίσης καλό θα ήτανε, αφού δεν θα χρησιμοποιηθεί ο σκύλος σε πρόγραμμα αναπαραγωγής για στρατιωτική εργασία (τέλος πάντων δεν θα κρίνω αυτή την πρακτικη) και αφού είναι ιδιαιτέρου χαρακτήρα σκύλος, να τον δώσετε στειρωμένο. Ίσως να βοηθήσει και με το να αμβλύνει κάποια από τα ιδιαίτερα στοιχεία συμπεριφοράς του, οπότε και να διευκολύνει την υιοθεσία.
εγω εχω αλλα δεν ξερω πως να το ποσταρω :barefoot:.
 






Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Εχει online converters απο word σε jpg-png,με δικη σου ευθυνη τους χρησιμοποιεις παντως αν θελεις :p Αν εχεις σκαννερ,βγαλε φωτοτυπια το αρχειο και σκανναρε το και αποθηκευσε το ως png και ανεβασε το :p Επισης μπορεις να το ανεβασεις σε σιτες οπως το scribd.com,κανεις upload το file απο το pc σου,δεν χρειαζεται να κανεις log-in,βαζεις τιτλο και description και το κανεις free,παιρνεις το λινκ και το ποσταρεις εδω.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: spyv


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.984
Ή κάνεις copy/paste εδώ μέσα κατευθείαν το κείμενο, ή αν θέλουν, σου στέλνουν προσωπικά ένα mail και τους το στέλνεις. Ή έχει μέρη που μπορείς να ανεβάσεις ένα αρχείο κ να δώσεις το λινκ (π.χ. google docs - αλλά με αυτά της google προσοχή με τα rights και το τι προσωπικά στοιχεία σου μπορεί να εμφανίζονται δημόσια).
 
  • Like
Reactions: spyv


ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Οταν λέτε δεν βλέπετε καθαρόαιμο τι ενοήτε οτι δεν βλέπετε
πεντιγκρι ή δεν μοιάζει καθαρόαιμο οπως απο αυτα που έχουμε
συνηθίσει να βλέπουμε;
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
@ISKENDER, υποθέτω ότι απευθύνεσαι σε εμένα, μιας κι εγώ έκανα το συγκεκριμένο σχόλιο. Εννοώ ότι δεν βλέπω καθαρόαιμο σε σύγκριση με άλλα καθαρόαιμα μαλινουά που έχω δει, live ή σε φωτογραφία. Ήταν μια παρατήρησή μου στο τυπικό της αγγελίας και όχι με κακία.

Θεωρώ ότι η υπόλοιπη αγγελία είναι αρκετά περιγραφική κι αν ισχύουν αυτά που λέει για χαρακτήρα, κοινωνικοποίηση κι υπακοή, είναι αρκετά για να αποφασίσει ο υποψήφιος ανάδοχος αν το σκυλί του κάνει ή όχι.

Όντως ένας σκύλος με την ενέργεια και το χαρακτήρα που έχουν τα σκυλία του στρατού και λοιπών σωμάτων ασφαλείας δεν είναι για το μέσο κυνόφιλο, αλλά για κάποιους λίγους, είναι μάνα εξ ουρανού και δε νομίζω να κολλήσει στην εμφάνιση. Άρα δεν θα είναι ανασταλτικός παράγοντας η μη καθαροαιμία, οπότε δεν χρειάζεται σαν έξτρα στην περιγραφή, ειδικά αν μοιάζει να μην ισχύει κιόλας.
 


ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Οχι μονο σε σένα υπάρχουν και αλλα δυο πόστ απο κατω και
εντάξει δεν βλεπω κακία απλα επειδή μας ειναι άγνωστα τα σκυλια
και οι γραμμές που δουλέβει ο στρατός για αυτο δεν μπορούμε
να τα συγκρίνουμε με αυτα που βλέπουμε καθημερινά και δεν
νομίζω να τα κατεβάζουν και σε εκθεσεις :)
 




Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.822
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU