Ακόμη υπάρχει κόσμος που αγοράζει αυριανά αδέσποτα.


Ευαγγελία1987

Well-Known Member
20 Απριλίου 2018
77
33
Δυστυχώς ανακάλυψα απόψε οτι, ακομη και φετος με τα εκατομμύρια αδέσποτων μες στην Ελλάδα, υπάρχει κόσμος που ζητάει σκυλάκια ράτσας και μόλις ζοριστεί λίγο στην ζωούλα του ψάχνει να τα πασάρει. Λογικό αν σκεφτείς πως ο υπεύθυνος άνθρωπος που νιώθει ικανός να αναλάβει άλλο ζώο ψάχνει πρώτα στην γειτονιά του ποιό ζώο πεθαίνει απο κλωτσιές, πείνα, τσιμπούρια, παγετό, καύσωνες.


Παρακάτω θα αναφέρω κείμενα αγγελιών τριημέρου σε γνωστή σελίδα υιοθεσιών. Τις κοίταξα προσπαθώντας να καταλάβω γιατί δεν χτυπάει το τηλέφωνο για την Ελένη. Κάποιοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να εξηγήσουν γιατί πετάνε τον σκύλο τους. Οι υπόλοιποι λένε οτι φεύγουν abroad. Μην πεί κανένας οτι πάλι καλάπου δεν τα αφήνουν στον δρόμο, είναι αισχρό.

<<Χαριζεται ομορφο κοκονι.Ειναι ησυχος γλυκος και ομορφος. Χαριζεται λογω μεταφορας στο εξωτερικο>>

<<ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ 7 ΕΤΩΝ ΕΧΕΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΣΙΠ.ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ.ΕΙΝΑΙ ΗΣΗΧΟΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ.ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΑΝΕΣ ΜΟΝΟ.>> Δηλαδή 7 χρόνια δεν τον έχουν βγάλει ούτε βόλτα. Ο Μπρούνο είναι ρατσάτο των 600 ευρώ.

<<Χαρίζεται η Μόλυ μου λόγω μετακόμισης στο εξωτερικό. Είναι φιλικότατη, παιχνιδιάρα, αξιαγάπητη μεσαίου μεγέθους. Θα δοθεί σε άτομο που θα την αγκαλιάσει και θα την αγαπήσει>>. Που να μην την αγαπούσε κι'όλας!!

<<Καννις γριφον 4 μηνων εμβολιασμενο αποπαρασιτωμενο μαθημενο στην πανα αγορι Ιβαν λεγεται το δινω λογο αναχωρησεις εξωτερικου γινεται 6 κιλακια.>> 4 μηνών δεν έχει βγεί ποτέ βόλτα. Το μωρό έχασε όλους τους μήνες κοινωνικοποίησης, και τώρα ψάχνει να το πασάρει. Και το'θελε και 6 κιλάκια τελικό μέγεθος.
 


paliotspos

Well-Known Member
17 Μαϊου 2018
276
847
σημεία των καιρών...στην εποχή της υπερκατανάλωσης ουσιαστικά άχρηστων αντικειμένων ήρθε και έγινε μόδα και η φιλοζωία..τα σκυλιά έχουν την τιμητική τους..αντιμετοπίζονται σαν άψυχα fashion accesories.. με το ρατσάτο κουταβάκι είσαι πιο μούρη όπως και να το κάνουμε..και όπως πχ γίνεται με το κινητό που δεν περιμένουμε να χαλάσει αλλά τρέχουμε να προπαραγγείλουμε το νέο μοντέλο,έτσι και με τον τετράποδο μας "φίλο"...βουλιάζουμε γενικά σαν κοινωνία..το θέμα των αδέσποτων είναι δυστυχώς μια πολύ μικρή πτυχή της όλης κατάστασης..
 




manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
Δυστυχώς ανακάλυψα απόψε οτι, ακομη και φετος με τα εκατομμύρια αδέσποτων μες στην Ελλάδα, υπάρχει κόσμος που ζητάει σκυλάκια ράτσας.. ...............
Τι λες τώρα. Γίνονται αυτά; εγώ πάντως έπεσα από τα σύννεφα. Ένα σοκ το έπαθα.

Πολύ σοβαρό και γενικότερα ενδιαφέρον το θέμα που άνοιξες Ευαγγελία.
Θέλεις να το συζητήσουμε;
 
  • Like
Reactions: noni_papa and Eroe












Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη

υπεύθυνο άνθρωπο που νιώθει ικανός να αναλάβει άλλο ζώο


Από την άποψη της σύνταξης μου θυμίζει αυτό

αρχείο λήψης.jpeg
 
  • Like
Reactions: Hiraeth


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.598
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3