Χαρίζεται labrador 5 χρονών


Status
Κλειδωμένο θέμα

Oliver!!!

Active Member
20 Μαϊου 2013
38
16
Χαρίζεται ζαχαρι Labrador retriever 5 χρονών λόγω μετακόμισης και αδυναμίας σωστης φροντίδας. Ο Όλιβερ ειναι ενας απίστευτα γλυκός τρυφερός ζωηρός και ατσουμπαλος σκυλακος που ζούσε μεχρι σήμερα σε σπιτι με κήπο.
Λόγω υποχρεωτικής μετακόμισης στο τέλος του καλοκαιριού σε διαμέρισμα πλέον δεν γίνεται να τον κρατήσουμε καθως ο σύζυγός απουσιάζει ολη μερα απο το σπίτι και ο Όλιβερ δεν ειναι μαθημένος σε διαμέρισμα,ποσο μαλλον μαζι με ενα 2 χρονο παιδι και χωρις να μπορω να τον βγάζω βόλτες.
Ειναι πολυ φιλικός χωρίς ίχνος επιθετικότητας αλλα εχει πολυ ανάγκη απο εκτόνωση σε βόλτες και καθημερινη ανθρωπινη επαφή. Ειναι υγιεστατος,στειρωμενος,εμβολιασμενος με το βιβλιάριο του τσιπαρισμενος και ελπιζουμε να υιοθετηθεί από κάποιον που να ειναι αντάξιος της αγάπης που θα του χαρίσει απλόχερα ο Oliver.
 
  • Like
Reactions: PeriAmstaff


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.656
19.890
Δεν ξερω ποσο ''καθαροαιμο'' ειναι η αν ειναι 100% λαμπραντορ αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι δεν θα τον αλλαζα για τιποτα στον κοσμο!
Πως το λέει ο λαός...μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις;
Κάπως έτσι ε; :rolleyes:
 


sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
@mareco Πρέπει να είναι το μεγαλύτερο expose που έχω δει ποτέ μου !! Και εννοείται έχεις απόλυτο δίκιο.
 
  • Like
Reactions: gsd364546


Oliver!!!

Active Member
20 Μαϊου 2013
38
16
Αν υπηρχει το ιδιο ενδιαφέρον στο να βρεθεί ενα καλό σπίτι για τον Ολιβερ οσο για το να κραξουμε-κρινουμε-δείξουμε με το δάχτυλο τους αχρηστους ανίκανους ιδιοκτήτες του θα χαρώ παρα πολύ.Δεν γνωρίζετε πως μπορεί να αισθανόμαστε ούτε το ποσο μπορεί να μας στοιχίζει ούτε αν εχουμε εναλλακτικές πλέον. Δεν μπορώ να γράψω ολη την ζωη μας 5 χρονια σε ενα ποστ υιοθεσίας. Αν υπάρχει κάποιος που να τον ενδιαφέρει η τύχη του Όλιβερ και όχι η ανευθυνότητα της ιδιοκτητριας θα χαρω πολύ να μιλήσουμε.
 
  • Like
Reactions: Konmac


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.656
19.890
Ενήλικος, ανεκπαίδευτος και μάλλον σχετικά μεγαλόσωμος σκύλος, σε "σχέδιο" που βρίσκεις ήδη παρατημένο σε κάθε γωνιά. Μα σε κάθε γωνιά.
Τι να πω; Καλή του τύχη!
 


sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Προφανως και εισαι ανίκανος.. Άκου δεν μπορεί να ζήσει σε διαμέρισμα... Τον ρώτησες τον σκύλο και σου είπε δώσε με εγώ θέλω σπίτι με κήπο για να τρέχω? Αν στο είπε οκ δωστον...

Εμενα αυτό που με τρελενει είναι 5 χρόνια είστε μαζί, μπορείς να διανοηθείς όταν τον δώσεις πως θα νιώσει ο σκύλος σου? Εσύ τον δίνεις με αυτή την ηλιθια δικαιολογία?

Επίσης το ανίκανος είναι πολύ λίγο που είπες. Μπορώ να σε στολίσω με πολλά επίθετα αλλά δεν το κάνω γιατί θα φάω μπάν...

Ελπίζω λοιπόν να βρει νεα οικογένεια που να του φερθεί σαν ίσο μέλος και όχι σαν κομοδίνο .
 




Allendog

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2017
156
703
33
@Oliver!!! Έχοντας κάνει αναγκαστική μετακόμιση μένοντας σε 45τμ, εχοντας ταισει το σκύλο μου σε οικονομική στενότητα εις βάρος της δικιάς μου διατροφής από το υστέρημα μου, έχοντας βγάλει ένα ίδιου μεγέθους σκύλο βόλτες με σπασμένο πόδι, έχω να σου πω ότι είσαι παντελώς ακατάλληλος ακόμα και για χρυσόψαρο...
Βασικά δικαιολογίες για μια τέτοια πράξη δεν υπάρχουν, πόσο μάλλον οι δικές σου που είναι κακές...
Δε λυπάμαι το σκύλο, αυτός θα βρει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την αγάπη και την προσοχή που αναζητά, ακομα κι αν μείνει σε γκαρσονιερα! τουλάχιστον έχει την τύχη να είναι "όμορφος".
Αυτός που είσαι για λυπηση είσαι εσύ....
 


ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.239
3.079
Δοκίμασε να βάλετε τον σκύλο μέσα στο σπίτι από τώρα. Αν δε βρείτε υιοθεσία σε 2 μήνες πού θα πάει το σκυλί; Αν ξεκινήσετε ομως τώρα εκπαίδευση σε 2 μήνες κάτι θα καταφέρετε.
Από προσωπική εμπειρία για να βρεθεί καλό σπίτι για ενήλικο σκύλο χρειάζεται τουλάχιστον ένας χρόνος. Με έμφαση στο τουλάχιστον
 


Oliver!!!

Active Member
20 Μαϊου 2013
38
16
Μπράβο σου allendog!!!!Εισαι φοβερός ,τελειως,απίστευτος,δεν έτρωγες εσυ και το σκυλάκι σου δεν αλλαξε την τροφή του,ουαουυυυ,συγχαρητήρια,υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σου και αρκούμαστε στο οτι αυτο έγινε επειδη εσυ το λες σωστά???και υποθέτεις οτι εμεις τον πεταμε τον Ολιβερακο μας επειδή δεν θα εχουμε χώρο η επειδή μας κοστίζει η τροφή του??Και ποιος εισαι εσυ ρε μεγάλε?Και τι ξέρεις εσύ απο την ζωή μας και απο τις συνθήκες διαβίωσης του Όλιβερ??Δεν ξερεις να κανεις τπτ καλύτερο στην ζωη σου απο το να τσουβαλιαζεις ανθρώπους και να υποδεικνύεις την υποτιθεμενη ανωτεροτητα σου?Μιλας εσυ για "ομορφια"??Που ειναι η ενσυναισθηση σου για τον συνάνθρωπο σου?πηρα μια πολυ καλη γεύση για το τι κρύβεις στην ψυχή σου και σε λυπάμαι,αλλα περισσότερο λυπάμαι τους ανθρωπους γύρω σου.Καλο ξεκατίνιασμα,ελπιζω μετα απο αυτο να νιωσεις ακομα "καλυτερος".
 


Oliver!!!

Active Member
20 Μαϊου 2013
38
16
Παρακαλώ ας γραφουν στο ποστ μονο όσοι ενδιαφέρονται για να υιοθετήσουν τον Όλιβερ,οι υπόλοιποι ας βρουν αλλού να ξεσπαθωσουν.Δεν εχω σκοπο να λυσω τα ψυχολογικα ολου του foroum.
Ευχαριστώ
 
  • Like
Reactions: Konmac


Oliver!!!

Active Member
20 Μαϊου 2013
38
16
Ioanna δεν υπάρχει καθολου βοήθεια και ειμαι απο τις 8 το πρωί μεχρι τις 10 το βραδυ μονη με 1 χρονο πολυ ζωηρο παιδι που ξεμαλλιαζει καθε φορα τον Ολιβερ και του πετάει οτι βρει μπροστά του με κίνδυνο να τον τραυματίσει,επισης επειδη δεν εχω που να αφησω το παιδι δεν μπορω να τον βγαλω βολτα οποτε ειναι συνεχεια στην τρελα οταν δεν εχει βγει και βαζει στο στομα οτι μπορεις να φανταστεις,και τα καταπίνει,και χανω 10 χρονια απο την ζωη μου μεχρι να δω αν θα τα βγαλει στα κακα του. Θελω το καλύτερο για τον Ολιβερ οσο και να μην το πιστευουν μερικοί,αλλα δεν μπορώ να κανω θαύματα, οπότε ελπιζω να βρεθει καποιος με πιο υποστηρικτικο περιβάλλον και ίσως λιγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο.
 
  • Like
Reactions: Konmac


Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Βολτες με ενα δίχρονο δεν γίνονται;;;;
Γτ εγώ εχω βγαλει βολτα σκυλο με παιδι σε ολες τις ηλικιες μεχρι 2,2 ετων παιδι σημερα...καθε πρωι....αρκετες φορες κ καθε βράδυ...και με βροχη....και με κρυο....και με ζεστη....οχι απο μαγκιά, απο ελλειψη εναλλακτικης. Δεν ειναι ευκολο, δεν ειναι το πιο ευχάριστο ούτε για μενα και σαφως ουτε για το σκυλο γιατι χάνει την εκτονωση που ειχε μαθει...αλλα ειναι η μονη λυση...και βρηκαμε τροπους να τα βγάλουμε περα....και το διχρονο που όπου να ναι θα γραφτεί σχολειο θα σας αφησει χρονο το πρωί να γινονται οι βολτες μια χαρα... Μήπως δεν τα χεις σκεφτει και ετσι;;;;ολα γινονται αν θες....

Επισης το διαμερισμα και τρυπα να ναι ο σκυλος πολυ που χ€στηκ€....

Edit. Υπαρχουν και dog walker και δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβοι αν έχεις τη δυνατοτητα.... επισης ολα τα παιδια στα 2 ζωηρα ειναι φουλ....εμεις πρεπει να τους μαθαίνουμε τι επιτρεπεται τι οχι...κ μεσα απο το δικο μας παραδειγμα μιμουνται και αντιγραφουν το πως να προσεγγιζουν κ να φέρονται...μπορεις να δειξεις στο παιδι...θελει λιγο κοπο κ αυτο αλλα ειναι ομορφο αποτελεσμα...
 
Last edited:


sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Αντέ ρε καραγκιοζακο που το παίζεις και drama Queen.. Μόνος σου έγραψες τον λόγο που τον χαρίζεις . Μόνο η λεξη ρε γελοίε είναι άσχημη..
Τι χαρίζεις ? CD για ps4?

Από τη στιγμή που γράφεις δημόσια στο ίντερνετ θα ακούσεις και την κριτική σου... Επειδή λοιπόν εσύ θεωρείς το σκύλο σου CD, εδώ οι περισσότεροι τον θεωρούν μέλος οικογενειας , φίλο, πες το όπως θες, πάντως σίγουρα όχι κάτι άψυχο .

Και για να τελειώνουμε γιατί δε θα αλλάξουμε τον σταρχιδσμο του κόσμου μέσα από ένα φόρουμ, ο λόγος που δίνεις τον σκύλο σου είναι απλά γελοίος!
1ον είστε 5 χρονια μαζί ο σκύλος σου κατά πάσα πιθανότητα σε βλέπει σαν βασιλιά του, σκέψου πως θα νιώσει ο κακομοίρης τον πρώτο καιρό που θα σε ψάχνει και τέλος κάτι μαλακές σαν εσένα γεμίζουν το κόσμο αδέσποτα.. Αντέ τραβά στο διαμέρισμα σου και από εδώ και πέρα μόνο λουτρινα σκυλάκια...
 


Oliver!!!

Active Member
20 Μαϊου 2013
38
16
Ειναι κυριολεκτικά αδύνατον να βγουμε ολοι μαζί γιατι ο Όλιβερ τραβάει,και η ασφαλεια του παιδιού και του Όλιβερ μην φυγει και το πατήσει κανενα αυτοκίνητο ειναι πανω απ'ολα.
 




Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Εχω την εντυπωση οτι εσυ ηρθες σε κυνοφιλικο φορουμ και οχι οι φορουμιτες σε σενα.
Οποτε...

Και ναι θα το πω ξεκαθαρα: απλα τον ξεφορτωνεσαι, ολα τ αλλα ειναι δικαιολογιες.
 
  • Like
Reactions: FrenchieFan


Oliver!!!

Active Member
20 Μαϊου 2013
38
16
Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω με υπόκοσμο. Οποιος ενδιαφέρεται,περιμενω μνμ.
Καλη καρδιά παιδιά .Πανω απο ολα μην ξεχνάτε οτι είστε άνθρωποι.
 


sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
:(
Κρίμα.....
Ναι αμέ .. Ο συγκεκριμένος απλά βαρέθηκε.. Δεν του έφερε κάτι σκατα όμως.. Τεσπα σκατανθρωποι θα υπάρχουν πάντα
 




Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.122
Μηνύματα
895.914
Μέλη
19.937
Νεότερο μέλος
Spotlight