Πλύσιμο μετά τη βόλτα!?






Ερμουλης

New Member
3 Φεβρουαρίου 2019
4
4
39
Καλαμαριά
Τα μωρομαντηλα οντως απ οσο ξερω ευθυνονται για ξηροδερμιες ειδικα στις πατουσες
Κι εμεις με βρεγμενο πανακι με μικροινες τα σκουπιζουμε ή αν ειναι υπερβολικα βρωμικα η groomer του μου εχει συστησει ψεκασμα με πολυ αραιωμενο σαμπουαν και στεγνωμα με πανι
Τωρα τις μερες που βρεχει υπερβολικα και γεμιζει λασπες τα βουταμε σε λεκανακι με νερο και σαμπουαν και μετα τα στεγνωνω με το πιστολακι
 




medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.226
7.771
Εγω οταν βρεχει, πριν φτασουμε σπιτι, τον περναω απο λακουβες με νερο και ειναι ετοιμος!:p
αχαχχαχ και εγω το ιδιο κανω .... ασε που ειναι διπλο το οφελος ξεπλενω και τα παπουτσια μου :LOL:
 


Ayraki

Well-Known Member
31 Μαϊου 2018
83
43
44
Δεν είμαι ειδική, και έχω σκύλο μέσα στο σπίτι λιγότερο από χρόνο. Ζούμε σε επαρχεία με πολλούς χωματόδρομου και τώρα το χειμώνα με τόσο νερό πατάμε μόνο λάσπες.

Παρόλα αυτά το θεωρώ λίγο υπερβολικό να καθαρίζω τα ποδαράκια της ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που κάνουμε βόλτα και ειδικά με μηλόξυδο (δεν θα μπορούσα να ζήσω νομίζω με σκύλο που μύριζε ξύδι). Όταν βρέχει, ναι τα σκουπίζω με χαρτάκι του θεού και μετά αναλαμβάνει η ίδια γιατί γλείφεται σαν γάτα 1 ώρα....χαχαχαχα. Σιγά με κάνω μπάνιο το σκύλο ή τον περνάω με πανάκι 3 φορές την ημέρα. Στους καναπέδες και στο κρεβάτι μας βέβαια δεν ανεβαίνει αλλά ξαπλώνει στα χαλιά όπου πατάω και εγώ. Κοιμάται στον crate της όπου της αλλάζω τα τακτικά το χαλάκι της και το λιάζομαι στον ήλιο κάθε μέρα αν μπορούμε.
 
  • Like
Reactions: epial and mareco


FidelCastro

Member
17 Ιουνίου 2016
23
39
38
Για όσους τα ανεβάζετε σε καναπέ ή και κρεβάτι (και δεν είστε από αυτούς που ανεβαίνουν με τα παπούτσια στον καναπέ) ΒΡΗΚΑ τη λύση. Πήρα αυτό: https://www.ebay.co.uk/itm/183452705959 και βρήκα την υγειά μου. Το γεμίζω νεράκι απλό και του χώνω τις πατούσες μέσα, πάνω κάτω, πάνω κάτω και μετά τις σκουπίζω καλά με μια πετσέτα. Στη μέση (μετά από 2 πόδια) αλλάζω το νερό που έχει γίνει καφέ και συνεχίζω στα άλλα 2 πόδια. Μετά γυαλίζουν τα ποδαράκια του. Ούτε χημικά ούτε 20 μωρομάντιλα κάθε φορά μέχρι να καθαρίσει. Η όλη διαδικασία δεν παίρνει πάω από 1-2 λεπτά.