Takis Shelter


takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Takis Shelter: Ο φύλακας-άγγελος των αδέσποτων σκύλων της Κρήτης

Πηγή: Takis Shelter: Ο φύλακας-άγγελος των αδέσποτων σκύλων της Κρήτης


Ο Τάκης Προεστάκης εγκατέλειψε τα πάντα και έγινε παγκόσμιο viral με το καταφύγιο για αδέσποτους σκύλους στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Συνέντευξη με τον Τάκη Προεστάκη που εγκατέλειψε τα πάντα και άνοιξε ένα καταφύγιο για αδέσποτα ζώα στην Κρήτη για το οποίο μιλάει όλος ο κόσμος.
«Κάθε λίγα μέτρα εδώ στην Κρήτη βλέπεις και ένα ταλαιπωρημένο σκύλο στη ζέστη, σε ένα οικόπεδο ή στην άκρη του δρόμου, δεμένο με αλυσίδα». Λίγα λεπτά πριν κλείσω το κείμενο και τη συνέντευξη με τον Τάκη Προεστάκη, άλλο ένα βίντεο ανέβηκε στη σελίδα του αναδεικνύοντας τη σκληρή πραγματικότητα και ζωή για κάθε αδέσποτο στην Κρήτη και σε κάθε μέρος της Ελλάδας. Δεν έχει σημασία ο τόπος. Το βίντεο δείχνει τη σκυλίτσα Φρίντα, όπου μετά από καταγγελία πολίτη και τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας της Ιεράπετρας ελευθερώθηκε από τις αλυσίδες της. Το σκυλί μεταφέρθηκε στον Δήμο και στη συνέχεια υιοθετήθηκε από το Takis Shelter, ένα μοναδικό καταφύγιο για αδέσποτα ζώα στην Ιεράπετρα της Κρήτης, ίσως η τελευταία τους ευκαιρία για να βρουν ένα σπίτι και μία νέα ζωή. Από το βίντεο και τα λεγόμενα του Τάκη, η Φρίντα είναι τριών χρόνων και δεν ξέρει να περπατήσει καλά... Ίσως ήταν δεμένη με αλυσίδες για μία ζωή....


 


manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
Βλέποντας τον τίτλο νόμιζα πως άνοιξες καταφύγιο και μας το παρουσιάζεις :p

Γνωστή η ιστορία του.
Έχει βρει σε πάρα πολλά σκυλιά σπίτι σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 
  • Like
Reactions: vek




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.598
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3