Τρώει ξύλο ο σκύλος σας;






Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Το Μουφ μασουλάει ορισμένα ξύλα που τα θέλει λεπτά, π.χ. ξύλινες κουτάλες, κυρίως από μπαμπού. Τις παίρνει στα μπροστινά τη πόδια και τις μασουλάει με σπουδή κουνώντας την ουρά του και μετά φτύνει τα κομμάτια σαν πασατέμπο. Το ίδιο κανει και με ορισμένα πλαστικά, καθώς και με in ear ακουστικά.
 




Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Μέχρι τώρα δεν έχω δει το Μουφ να τρώει κουκουνάρια, μάλλον διότι τα μόνα πεύκα που είδαμε ήτανε σε εθνικούς και πολιτειακούς δρυμούς. Αυτο δε σημαίνει όμως ότι δεν θα έτρωγε ξυλαρακια και έτσι. Ένα άλλο πραμα που δεν κανει ειναι να τρώει τα ξύλα για το τζάκι, αν και τώρα μένουμε σε σπιτι με τζάκι γκαζιού του οποίου τα ξύλα ειναι διακοσμητικά.
 


D

Deleted member 14614

Guest
Σωστό κι αυτό, εσείς τα γλυτώνετε τα κουκουνάρια!
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκεφτεί τα ξύλα για το τζάκι...:eek:
 


Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Μας ψάρωσες με τον τίτλο...
Κι εμένα τρώει ξύλα και μάλιστα στην παραλία του μαζεύω εγώ για να έχει να ασχολείται. Δεν τα τρώει απλά τα σπάει και τα παρατάει.
Πάντως μου έχουν πει ιστορία για πιτμπουλ, το οποίο έφαγε ολόκληρο κομμάτι από μια πόρτα και όταν ο ιδιοκτήτης το πήγε στον κτηνίατρο γιατι εβγαζε αιμα στα κοπρανα, η ακτινογραφια εδειξε πως ολο το εσωτερικο του ειχε γεμισει με μικρες ινες (δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω, πολύ λεπτά ξυλαράκια, σαν αυτά που σου καρφώνονται ακίδες στο χέρι) από ξύλο και τελικά του έκανε ευθανασία.
 




Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Εμένα εχει φάει τόσα πολλά in ear που αγόρασα τελικά τα τεράστια ακουστικά που σκεπάζουνε τα αυτιά τελειως και βγαίνω έξω σαν εξωγήινος. Άστα να πάνε....
 




Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Όχι καλές, σταμάτησα να παίρνω πλέον ακριβά ακουστικά. 8 δολάρια από το Walmart, Sony ειναι, κι όξω από την πόρτα. Αλλά επειδή κι αυτά μαζεύονται, πήρα ένα ζευγάρι από το Aldi που ειναι τόσο μεγάλα που το μικρό τέρας δεν μπορεί να τα φάει και τελείωσε η υπόθεση.
 




24 Νοεμβρίου 2018
9
12
27
Αχααχαχαχα, με ψάρωσε τελείως ο τίτλος!

Εμένα τρώει τα πάντα, όντως μικρός ακόμα ελπίζω.. αλλά τα σκύλα για το τζάκι ειδικά τα ξεσκίζει. Και άντε βάλε ηλεκτρική μετά..
 


Ariadnemi

Member
23 Δεκεμβρίου 2018
14
6
23
:DΤιτλος μαγνητης για επισκεψιμοτητα...πώς το εγραψα ετσι;Λες και φορας μαστιγιο δερματινα και δωστου να καταλαβει...ακου βιτσιο!!!*lingua*:p

Στην πραγματικοτητα ηθελα να ρωτησω εαν και ο δικος σας σκυλος τρωει οτι ξυλο βρει.Ορμώμενος απο τον Φοιβο,ο οποιος επιλεγει να "βουταει" οτι ξυλομπογιά απο τις πιτσιρικες βρει(οχι δεν τον νοιαζει το χρωμα :D )και τα τσακιζει κυριολεκτικα! Παλι χθες στο βουνο ειδα οτι εβρισκε ξυλα και τα μασουσε κανονικοτατα!Ευτυχως στο σπιτι δεν αρπαζει επιπλα...δεν αντεχω τη γκρινια και απο τις γυναικες μετα :rolleyes:
Να πω την αληθεια το κανει απο μικρος αυτο.Ειχα την εντυπωση οτι τροχιζει δοντια,λογω νεογιλων,οτι θελει να παιζει αλλά βλεπω οτι τα τρωει κανονικα,συνεχιζει.Ειχα και εχω αγχος μηπως καρφωθει τιποτα σε οισοφαγο,κοιλιακη χωρα,εντερο,αλλά ενω παντα προσεχω κατα την αφοδευση μηπως και δω κατι,δεν βρισκω παρα μικρα κομματακια.
Αν και προσπαθω να μην τον αφηνω,ειναι σιγουρο οτι δεν μπορω να τον επιβλεπω 24 ωρες το 24ωρο και παντα θα βρει κατι.......
Κινδυνοι υπαρχουν;Γιατι κανει κατι τετοιο;:confused:
Εμένα η δικιά μου μασάει ότι έχει σχήμα ξύλου το δάχτυλο μου, ξυλά, καλώδια και άλλα.μίλησα με τον ξάδερφό μου που έχει μεγάλη εμπειρία με σκύλους γιατί έχει ένα σκύλο εδώ και 6 χρόνια και είχε φροντίσει και ένα σκύλο για περίπου δύο μήνες μικρό και μου είπε ότι απλώς πονάνε τα δόντια τής γιατί τα αλλάζει. Εάν ο δικός σου ακόμα αλλάζει δόντια μπορεί να είναι γιατί πονάνε τώρα που τα βγάζει είναι σαν μωρό τα μωρά έχουν το ίδιο πράγμα με τα σκυλιά.αν θες να το σταματήσεις μπορεί να μπορείς να του πάρεις ειδικό για τα δόντια που της έχω πάρει και εγώ. Αλλά να σε πληροφορήσω ότι τα ξύλα τους καθαρίζουν τα δόντιακαι δεν χρειάζεται να τους βουρτσίζεις συνέχεια
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.816
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf