καλά εσείς με τέτοιες αφτάρες πρέπει να φοράτε ωτοασπίδες, χεχεΔεν είχα ιδέα γι' αυτά, καλά που το αναφέρατε.
έπρεπε ήδη να είσαι στον ιατρό! Η Χαρά μετά τη βόλτα άρχισε να τινάζει το κεφάλι και να ξύνεται. Τη φορτώνω στο αμάξι και έφυγα - εχει ήδη προχωρήσει πολύ βαθιά και ο ιατρός δυσκολεύτηκε να το βγάλει. Τρέξε!!Ο αζορ από χθες το βράδυ ξύνει έντονα το αυτί του, το γέρνει και το τινάζει συνέχεια. Το απόγευμα θα τον πάμε στο γιατρό γαιτι φοβάμαι ότι κάτι τρύπωσε μέσα. Χθες του έκανα πλύση με επιοτικ αλλά δε φάνηκε να βοηθάει καθόλου..
(αποκλείω την ωτίτιδα γιατί το αυτί του σε μυρίζει καθόλου άσχημα.)
Πανάθεμά σε, μ'έπιασε νευρικό γέλιο...οσοι μας ειδαν εκεινο το απογευμα πρεπει να το διασκεδασαν ... ενας αντρας 1.84 να πιπιλαει με το στομα το ματι του σκυλου.
Ο τρελός μάζεψε κερί στο αυτί του και όχι άγανο!! Επιοτικ για 1 βδομάδα και στα 2 αυτίά! Πω πω θα με μισήσει το σκυλίέπρεπε ήδη να είσαι στον ιατρό! Η Χαρά μετά τη βόλτα άρχισε να τινάζει το κεφάλι και να ξύνεται. Τη φορτώνω στο αμάξι και έφυγα - εχει ήδη προχωρήσει πολύ βαθιά και ο ιατρός δυσκολεύτηκε να το βγάλει. Τρέξε!!
ουφ! ευτυχώς!Ο τρελός μάζεψε κερί στο αυτί του και όχι άγανο!! Επιοτικ για 1 βδομάδα και στα 2 αυτίά! Πω πω θα με μισήσει το σκυλί![]()
Εγώ μια φορά το μήνα περίπου το βάζω, μιας και με το που το βλέπει η Νεφέλη, πάει και κρύβεται! Δεν έχει και κανένα θέμα η μικρή και δε την ταλαιπωρω. Ο μικρός κέρδισε Τζακ ποτ τώρα και θα το βάζουμε 1 βδομάδα σερί! (αυτός κάθεται ο έρμος, αλλά με κοιτάζει σα καημένος μετα)ουφ! ευτυχώς!
Κοίτα, εγώ βάζω epiotic προληπτικά πάντα πριν το μπάνιο δηλαδή κάθε 10-15 μέρες περίπου. Δεν είχαμε ποτέ κάτι με τα αφτιά παρότι είναι τόσο μαλλιαρά.
καλύτερα να του το βάζεις εκτός σπιτιού γιατί όταν αρχίσει να τινάζεται θα σου γεμίσει τους τοίχουςΕγώ μια φορά το μήνα περίπου το βάζω, μιας και με το που το βλέπει η Νεφέλη, πάει και κρύβεται! Δεν έχει και κανένα θέμα η μικρή και δε την ταλαιπωρω. Ο μικρός κέρδισε Τζακ ποτ τώρα και θα το βάζουμε 1 βδομάδα σερί! (αυτός κάθεται ο έρμος, αλλά με κοιτάζει σα καημένος μετα)
Υπάρχει...όταν είχε μπει στη ρουθούνα του Έλβις άγανο στην αρχή φταρνιζόταν σαν τρελός και μόλις εγκαταστάθηκε και βολεύτηκε (το άγανο) σταμάτησε να τον ενοχλεί και σταμάτησε κι εκείνος τα συμπτώματα...Οπότε ναι να πάρεις και δεύτερη γνώμη. Η εξέταση είναι με ένα ειδικό όργανο με φως που θα βάλει ο γιατρός και θα δει.Μια ερώτηση εάν ξέρει κάποιος....
Υπάρχει εξέταση για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάτι στη μύτη κι εάν "ναι" ποια είναι ?
Γιατί ρωτάω?
Το καλοκαίρι πέρυσι πρέπει κάτι να της μπήκε στη μύτη !
Φύσηξε ξεφύσηξε μια δυο κι οκ!
Για τις επόμενες μέρες από το συμβάν που και που έριχνε κάτι σαν ...μυτιές στα καλά καθούμενα αλλά δεν έδειχνε να ενοχλείται.
Μόλις γυρίσαμε Αθήνα, πήγα κτηνίατρο και μου είπε ότι κάτι της μπήκε κι ευτυχώς το έβγαλε !
Εγω όμως έχω μείνει με την απορία...το έβγαλε ή το ρούφηξε?
Κι εάν το ρούφηξε που πήγε?
Από πέρυσι μέχρι σήμερα μια δυο φορές έχει ξανακάνει τις...μυτιές της
Μυτιά = πως εμείς ρουφάμε τη μύτη μας δυνατά όταν δεν έχουμε χαρτομάντιλα (για να φυσήξουμε προς τα έξω ) και θέλουμε να " αδειάσει " ..
Να ανησυχήσω?
Δεν ξέρω εάν συνδυάζεται αλλά από εκείνη τη μέρα στη βόλτα εμφανίζονται σάλια (αφρός) άσχετα με το εάν κάνει ζέστη ή έχει κουραστεί!
Ο doctor που του το είπα μου είπε και πάλι ότι δεν είναι τίποτα κι ότι είναι από το τράβηγμα που κάνει ...
Να αλλάξω γιατρό?
Μέσα στο σπίτι του βάζω και πριν αρχίσει να τινάζεται, με χαρτομάντιλο παίρνω το πολύ υγρό και μετά τον αφήνω να αφηνιάσει στο τίναγμα!καλύτερα να του το βάζεις εκτός σπιτιού γιατί όταν αρχίσει να τινάζεται θα σου γεμίσει τους τοίχους![]()