Εμενα παλι με κυνηγανε οι σκυλοι...πως "τολμησα" και εκανα κατι σε καποιον και δεν εκανα και στους υπολοιπους
α, ναι και μένα το κάνουν για το σιρόπι (όταν τους δίνω leisguard)Εμενα παλι με κυνηγανε οι σκυλοι...πως "τολμησα" και εκανα κατι σε καποιον και δεν εκανα και στους υπολοιπους![]()
Προτείνω ν πας επειδή τ άγανο προχωρά. Αν είναι κάπου έξω ν στο βγάλει.Να τον πάω στον κτηνίατρο? ή να περιμένω λίγο καιρό? τι λέτε?
Προχωράει από τα ρουθούνια και πάει που?Τα αδέσποτα τι κάνουν με αυτά?Προτείνω ν πας επειδή τ άγανο προχωρά. Αν είναι κάπου έξω ν στο βγάλει.
Αυτό μου είχε πει ο κτηνίατρος πέρισυ που είχε μπει στο ρουθούνι του Ωρίωνα. Προφανώς κάνει ζημιά, ο Ωρίωνας σ κάποια φάση στο φτέρνισμα έβγαζε κ αίμαΠροχωράει από τα ρουθούνια και πάει που?Τα αδέσποτα τι κάνουν με αυτά?
Δεν αντιλέγω ,απλά εχω δει αδέσποτο να φταρνιζεται αρκετά και μετά από καιρό το είδα νορμάλ.Και μου έκανε εντύπωση πως το απέβαλλε.Προσωπικα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο ούτε στο κυνηγόσκυλο.Αυτό μου είχε πει ο κτηνίατρος πέρισυ που είχε μπει στο ρουθούνι του Ωρίωνα. Προφανώς κάνει ζημιά, ο Ωρίωνας σ κάποια φάση στο φτέρνισμα έβγαζε κ αίμα
Υπάρχει περίπτωση μ τ φτέρνισμα ν βγει, όπως κ τ αντίθετο όπως έγινε μ εμάς. Αυτό είναι (όπως τ κατάλαβα) σαν τ αγκάθι που προχωρά προς τ μέσαΔεν αντιλέγω ,απλά εχω δει αδέσποτο να φταρνιζεται αρκετά και μετά από καιρό το είδα νορμάλ.Και μου έκανε εντύπωση πως το απέβαλλε.Προσωπικα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο ούτε στο κυνηγόσκυλο.
Ναι βέβαια αυτός μου είπε ότι αν ήταν θα φτερνιζόταν συνέχεια , να όμως που δεν το κανε συνέχεια, το δεύτερο μπορεί να του κατσε σήμερα, το άλλο θα ταν παλαιότερο , εκτός αν έχει και κάνα άλλο πιο βαθιά, αλλά θα δείξει.Τα έβγαλε ο γιατρός?
Πωπω γελασα δυνατα μονη και ημουν κ εξω ρεζιλι!!λουκουμι σου ηρθε
Ναι έκανε, στη βόλτα τα πήρε αυτός..εντάξει πλέον την ψιλιάστηκα αμέσως, με το αυτί είδαμε και πάθαμε..Πωπω γελασα δυνατα μονη και ημουν κ εξω ρεζιλι!!
Τα αγανα και εγω ακουω απ τους κτηνιατρους οτι προχωρανε.. αν μπει στην μυτη πχ φτερνιζονται συνεχεια και πανω με το ποδι τους σαν κατι να τους ενοχλει κ να προσπαθουν να το βγαλουν.. αντιστοιχα στο λαιμο βηχα.. συνηθως γινεται και ηρεμηση, εκανε στον σκυλο σου; Παντως αν τον εχεις σε μερος με αγανα καλυτερα να πιασεις μια μερα να τα κουρεψεις, εμεις αυτο καναμε για σιγουρια..
Αν έχουν μπει μέσα πως τα διαπιστώνεις?