Άγανο στη μύτη

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Το άγανο παραμένει μέσα; Αν είναι άγανο δηλαδή, ή το είδες όταν συνέβη;
στη θεια μου στο εξοχικο της την ειχα κιιι μου ειπε οτι εχει αιμοαραγια στο ενα ρουθουνι πηγα την πηρα και τη εχω στο δωματιο μου απο την κυριακη,,, θελει ηρεμια και δροσια γιατι αν πηδαει σαν κατσικι στην αυλη με καυσωνες δεν κανουμε δουλεια...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.969
20.396
Και το άγανο, αν μείνει εντός και προχωρήσει, μπορεί να αποβεί και μοιραίο, αν το αφήσεις.

• Like
Reactions: l.Kyveli

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
στη θεια μου στο εξοχικο της την ειχα κιιι μου ειπε οτι εχει αιμοαραγια στο ενα ρουθουνι πηγα την πηρα και τη εχω στο δωματιο μου απο την κυριακη,,, θελει ηρεμια και δροσια γιατι αν πηδαει σαν κατσικι στην αυλη με καυσωνες δεν κανουμε δουλεια...
Άρα δεν ξέρεις ότι είναι άγανο. Ξεκίνα εξετάσεις για να αρχίσεις να αποκλείεις.

• Like
Reactions: bat-iris

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
@ferozasea επίσης να σου πω ότι το πιο πιθανό είναι να μην είναι άγανο. Ερλίχεια πιο λογικό μου φαίνεται. . Όταν μπήκε άγανο στο ρουθούνι του δικού μου δεν αιμοράγησε καθόλου, απλώς φταρνιζόταν έντονα στην αρχή.

• Like
Reactions: dnassib

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Συμφωνώ πρέπει ν πας από τν κτηνίατρο μ όλα τ συμπτώματα. Θεωρώ την ερλίχεια ύπουλη ασθένεια (από εμπειρία). Ο σκύλος τρώει;

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
δεν εχει ερλιχεια δεν εχει καλαζαρ δεν βρεθηκε αγανο δεν βρεθηκε τιποτα υποπτο σε γενικες εξετασεις αλλα αιμοραγια ασταματητη τα ερυθρα και ο αιματοκριτης πιασανε πατο... οποτε ο γιατρος εδωσε θεραπεια βασει συμπτωματων και υποθεσεων καποιου παθογονου που δεν βρεθηκε στις εξετασεις,,,, αμπουλες για ενισχυση της πηκτηκοτητας του αιματος και ισχυρη αντιβιωση για 21 ημερες και καθε μερα λιγο ελαφρως τηγανισμενο μοσχαρισιο συκωτι.... στην πραξη σταματησε η αιμοραγια μετα απο 5 ημερες και φαινεται πολυ δραστηρια και υγιης,,,, η θεραπεια ολοκληρωθηκε,,, και περιμενουμε τα αποτελεσματα της,,,,

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
δεν εχει ερλιχεια δεν εχει καλαζαρ δεν βρεθηκε αγανο δεν βρεθηκε τιποτα υποπτο σε γενικες εξετασεις αλλα αιμοραγια ασταματητη τα ερυθρα και ο αιματοκριτης πιασανε πατο... οποτε ο γιατρος εδωσε θεραπεια βασει συμπτωματων και υποθεσεων καποιου παθογονου που δεν βρεθηκε στις εξετασεις,,,, αμπουλες για ενισχυση της πηκτηκοτητας του αιματος και ισχυρη αντιβιωση για 21 ημερες και καθε μερα λιγο ελαφρως τηγανισμενο μοσχαρισιο συκωτι.... στην πραξη σταματησε η αιμοραγια μετα απο 5 ημερες και φαινεται πολυ δραστηρια και υγιης,,,, η θεραπεια ολοκληρωθηκε,,, και περιμενουμε τα αποτελεσματα της,,,,
Κάτι έχει πάντως δεν αιμοραγεί ένας οργανισμός έτσι. Εύχομαι έστω και έτσι να αντιμετωπίστηκε και να είναι περαστικά.