Άγρια επίθεση απο γάτα

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Σιγουρα σε πολλους εχει συμβει αλλα σε εμενα συνεβη πωτη φορα. Επιστρεφαμε απο βολτα με τον μικρο και στα 10 μετρα περιπου βλεπω μια γατα ξαπλωμενη κατω απο ενα αυτοκινητο(πολυ συνηθες). Για να μην την ενοχλησουμε τραβαω τον μικρο και ανεβαινουμε στο παζοδρομιο και περπαταμε σε αποσταση 4 μετρων περιπου απο το αυτοκινητο και χωρις οπτικη επαφη. Ο σκυλος κοιταζε μπροστα και περπατουσαμε εχοντας περασει σχεδον το αυτοκινητο. Σε μια στιγμη νιωθω κατι να πεφτει στα ποδια μου και ηταν η γατα που ειχε κανει επιθεση για τον σκυλο και απο την τρελα της και πιθανον κακο υπολογισμο του βηματισμου μου επεσε πανω στο ποδι μου και εχασε την ισορροπια της! :p Ασυναισθητα παω να την κλωτσησω αλλα δεν βρισκω στοχο. Καθως εχει παρει θεση για τον ICE, κατεβαζοντας το ποδι κατα τυχη την πατησα! Ευτυχως δεν μου εκανε κατι και αμεσως μετα εφυγε...Επισης ο ICE απλα παρακολουθουσε το ολο σκηνικο...:cool:

Εχετε δεχτει απρόκλητη επιθεση απο γατα ; :eek:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ναι...μας ειχε παρει στο κατοπι μια φορα!!
το κανουν οι πολυ κυριαρχικες....και πιο συχνα οι μητερες....
θελει παρα πολυ προσοχη, οταν τα σκυλια μυριζουν εντονα κατω απο το αυτοκινητο οπου εμεις δεν εχουμε οπτικη επαφη....
εκει παντα τη τραβω μακρυα γιατι συνηθως εχει γατα η οποια δεν θα κολλωσει να ριξει νυχια στο προσωπο....

αντε ολα καλα τουλαχιστον για εσας!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Κατάλαβε οτι δεν υπήρχε λόγος να επέμβει ...ο μπαμπάς τα κατάφερε μόνος του:D
Εμένα μου έχει συμβεί. Προχωρώ με τον Ερμή στον δρόμο και μας βλέπει μια γάτα. Μόλις στρίβουμε την γωνία τρέχει μας επιτίθεται απροκάλυπτα, δεν προλαβαίνω να την κλωτσίσω καταφέρνει μια γρατσουνιά στον Ερμή και γατζώνεται πάνω στην γάμπα μου. Τινάζω το πόδι μου με δύναμη και πετιέται η γάτα μακριά. Το πόδι μου το είχε κάνει χάλια με τα νύχια της όπως έπεφτε.
Φυσικά πήγα για αντιτετανικό ορρό μετά.
Νομίζω οτι κάποιος την διέταξε να κάνει κάτι τέτοιο:D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Σήμερα αποφάσισες να μας μιλάς μόνο με φωτο ??χαχαχα

Πάντως είναι ωραίο το γατάκι.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Οταν η Ζηνα (μινι πινσερ) ηταν μικρη, της ειχε επιτεθει γατα σε βολτα με την γυναικα μου και κοντεψε να της βγαλει το ματι.

Πολυ συχνα οι γατες την βλεπουν σαν λουκουμι, και παιρνουν σταση επιθεσης (οχι αμυνας). Παρα πολυ ενοχλητικο αλλά και επικινδυνο αν δεν εχω τον νου μου.

(να πω με την σειρα μου οτι οταν ειδα τον τιτλο του θεματος φουντωσα, αλλά ας κρτατησω για τον εαυτο μου αυτα που μου ερχονται να πω για τα "συμπαθεστατα" γατια... και να σκεφτεις ακομα ποναει το χερι μου απο τοτε που πηγα να σωσω το μικρο γατί απο τα δοντια της Ηρας).

Εχω μια αναλογη φωτο με του Αλλεγκρο. Θα την ποσταρω οταν παω σπιτι.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Eιναι λοιπον συχνο φαινομενο...Εννοειται οτι δεν τον αφηνω να μυρισει κατω απο αυτοκινητο ΠΟΤΕ! Αλλα μιλαμε για επιθεση που βγηκε η γατα απο τον ''ασφαλη'' της χωρο και εκανε αποσταση για να επιτεθει...!

Πρωτη φορα πατησα γατα...:p:D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Το εχουμε παθει και εμεις....περπαταγαμε βλεπουμε μπροστα 2 γατες μας βλεπουν και ανεβενουν στην μαντρα...χαλαρα εμεις και ξαφνικα η μια απο τις 2 παιρνει φορα και αρχιζει να τρεχει προς το μερος μας γελασα στην αρχη και ελεγα σιγα μην ερθει!!!
Ερχοταν κατα πανω μας,δε την κλωστησα χτυπησα δυνατα το ποδι και ουστ την σταματησε και το τρελο το δικο μου ηθελε να παιξει!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
χαχαχαχχαχχαχα.. σορυ αλλα δε μπορω να κρατηθω:p βασικα ηθελα να σας παρει στο κυνηγι :gafas2:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μα τι παθαινουν οι γατες στα καλα του καθουμενου??
Και σε εμας μια γατα ειχε λυσσαξει και ταμπουκαλευοταν πολυ ωρα. Εντωμεταξυ ο σκυλος που
ειχα βγαλει βολτα ηταν εινα πιτμπουλακι 30 κιλων και με τραβαγε σαν τρελος, με το ζορι τον
κραταγα να μην πλησιασει την γατα αλλα ερχοταν εκεινη καταπανω μας με σηκωμενη τριχα.
Βρε τη ξουτ ξουτ να κανω τι να χτυπαω τα ποδια μου κατω μπας και φοβηθει τιποτα η γατα.
Στο τελος αφησα λιγο το λουρι του σκυλου και πεταχτηκε φοβηθηκε αυτη και εφυγε και
ηρεμησαμε και συνεχισαμε την βολτα μας. Παντως πολυ με ειχε συγχυσει αυτη η γατα.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
βασικα ηθελα να σας παρει στο κυνηγι :gafas2:
Εμάς μας έχει συμβεί και αυτό...και μας άκουσε όλη η παραλία...από τα γαυγίσματα ..μα να μην φεύγει μέχρι να περάσουμε εμείς!!!μας ακολουθούσε μέχρι που φύγαμε απο το τετράγωνο και ο Ερμής να κοιτάζει συνέχεια πίσω..:rolleyes:

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
στο προηγουμενο σκυλι του αγοριου μου το οποιο ηταν μποξερ και δυστυχως εφυγε απο κοντα μας στην ηλικια των 10 ετων, του ειχε κανει επιθεση γατα και ειχε χασει το ενα του το ματι.........δε μπορειτε να φανταστειτε πως ηταν.......ειδικα τα τελευταια χρονια που ειχε χασει και καποια δοντια ηταν ο μακαριτης τρομακτικος για τους αλλους αθελα του λογω του οτι απο τη μια ηταν πολυ ογκωδης απο την αλλη του ειχαν φυγει καποια δοντια και του ειχε βγαλει και η γατα το ματι....... αλλα εκεινη η ατιμη η γατα δεν κολλωσε καθολου.......

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Όταν ο δικός μου ήταν περίπου 4 μηνών, τον είχα βγάλει το μεσημεράκι για μια μικρή βόλτα ίσα που να κάνει τις ανάγκες του, και καταλαβαίνεις με την ζέστη που είχε με τι χαλαρούς ρυθμούς περπατούσαμε! Ξαφνικά ακούω από πίσω μου..μουγκρητά!! Μας την πέσανε λέω, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς, μεγάλο πρέπει να είναι από τον θόρυβο που κάνει σκέφτομαι, γυρνάω και ασυναίσθητα τραβάω τον δικό μου δίπλα και λίγο πίσω μου, και βλέπω το..θεριό να τρέχει καταπάνω μας να μας φάει!! Σταματάει στο 1 μέτρο με το βλέμα καρφωμένο στο μπουλάκι μου..το οποίο καμιά αντίδραση..κοιτούσε απλά..και με ένα σάλτο ορμάει στην πλάτη του..ακούγονται κάτι γρρροουυ γραα νιααα, πάω να δώσω κλωτσιά στο γατί και πετυχαίνω το παιδί μου, το οποίο με κοιτάει με απορία ενώ το γατί του δαγκώνει το πίσω πόδι, ευτυχώς έχουμε κρέας μπόλικο εκεί, και ξαφνικά βγάζει μια απίστευτη κραυγή το γατί και εξαφανίζεται!!! έτσι όπως ήρθε!! Μετά παρατήρησα ότι λίγο πιο μπροστά στην κατεύθυνση που πηγαίναμε είχε φωλιά με τα μικρά της και προφανώς ένιωσε ότι απειλούνται! Μεγάλα διαόλια τα γατιά πάντως όταν θέλουν! Ο δικός μου μετά την αψιμαχία είχε 1 καλούτσικο δάγκωμα στο πίσω πόδι στην έσω επιφάνεια, και 5-6 γραντζουνίσματα κυρίως στην κοιλιά!

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
χαχα....χαχαχαχαχα.....σορυ που γελαω...αλλα τα σκηνικα με τις γατες εχουν πολυ πλακα!
Πριν κανα 2-μηνο λοιπον....απογευματακι...εχω βγαλει βολτα τον Νεγκρο.....και "τολμησαμε" να περασουμε μπροστα απο απο ενα ανοιχτο γκαραζ οπου μεσα ηταν μαμα-γατα με τα μικρα της!Ε....οτι και να πω θα'ναι λιγο....σε δευτερολεπτα ο Νεγκρο βρεθηκε πισω απο εναν καδο σκουπιδιων,ξερετε....απο αυτους τους πρασινους τους μεγαλους του δημου.....και εγω πισω απο ενα σταθμευμενο αυτοκινητο να κρυβομαστε λες και μας κυνηγουσε η μαφια!!!!
Η αληθεια ειναι οτι τρομαξα πολυ....αλλα μεσα στον πανικο μου με ειχε πιασει σπαστικο γελιο.....ακομα το σκεφτομαι και γελαω!!!

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
41
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Εμάς ευτυχώς δεν έχει επιτεθεί καμία ακόμα. Στη γειτονιά υπάρχει μία διπλάσια από την Ήρα, την κοιτάζει περίεργα πολλές φορές αλλά δεν κάνει κίνηση. Στο χώριο μου πριν 20 μέρες περίπου ήταν μία γάτα που είχε σηκώσει τρίχα οταν την είδε να βγαίνει από το αυτοκίνητο και μετά την έβγαλε για τις επόμενες 2 ώρες στο στύλο της ΔΕΗ...χαχαχαχαχα, δεν κατέβαινε με τπτ η χαζή..είχε γαντζωθεί περίπου στα μισά του στύλου και κοιτούσε έντρομη με πεταγμένα μάτια την Ήρα να φέρνει σβούρες στο γρασίδι.. Η Ήρα πάλι της έριχνε καμιά ματιά που και που , σαν να λέει τι κάνει αυτή εκεί πάνω, και συνέχιζε το τρεχαλητό.. Πολύ γέλιο ρίξαμε, τη λυπήθηκα τη χαζή τη γάτα αλλά δε μπορούσα να την κατεβάσω. Λογικά θα κατέβηκε αφού φύγαμε..

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
μια μέρα που είμασταν βόλτα με τον μικρό, εκεί που έκανε την ανάγκη του πέφτει από το δέντρο μία γάτα και κάνει ΧΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!
παιδιά, Χ*ΣΤΗΚΑ πάνω μου! χειρότερα κι από το ρούμπυ! Τον τράβηξα κι άρχισα να του λέω ΜΗΗΗΗΗ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ!
κι αυτός ο άχρηστος εκεί! όπου δει ζωντανό οργανισμό να πάει να παίξει! και η άλλη να μας κοιτάει συνέχεια και να κάνει ΧΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!

και προχθές είχαμε πάει με το Ρούμπυ στο σπίτι του πατριού μου ο οποίος ταίζει μια αδέσποτη πρώην έγκυο (τώρα τους γέννησε στο σπίτι από κάτω) γατούλα. και μας είπε να μην αφήσω από τα μάτια μου το Ρούμπυ γιατί η γάτα ορμάει για να βγάλει τα μάτια των αδέσποτων σκύλων. :/
Πάντως πήγα πήρα το μωρογατάκι και το έδειξα στο ρούμπυ ο οποίος εκστασιάστηκε! ! ! :ο

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
41
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Όταν ο δικός μου ήταν περίπου 4 μηνών, τον είχα βγάλει το μεσημεράκι για μια μικρή βόλτα ίσα που να κάνει τις ανάγκες του, και καταλαβαίνεις με την ζέστη που είχε με τι χαλαρούς ρυθμούς περπατούσαμε! Ξαφνικά ακούω από πίσω μου..μουγκρητά!! Μας την πέσανε λέω, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς, μεγάλο πρέπει να είναι από τον θόρυβο που κάνει σκέφτομαι, γυρνάω και ασυναίσθητα τραβάω τον δικό μου δίπλα και λίγο πίσω μου, και βλέπω το..θεριό να τρέχει καταπάνω μας να μας φάει!! Σταματάει στο 1 μέτρο με το βλέμα καρφωμένο στο μπουλάκι μου..το οποίο καμιά αντίδραση..κοιτούσε απλά..και με ένα σάλτο ορμάει στην πλάτη του..ακούγονται κάτι γρρροουυ γραα νιααα, πάω να δώσω κλωτσιά στο γατί και πετυχαίνω το παιδί μου, το οποίο με κοιτάει με απορία ενώ το γατί του δαγκώνει το πίσω πόδι, ευτυχώς έχουμε κρέας μπόλικο εκεί, και ξαφνικά βγάζει μια απίστευτη κραυγή το γατί και εξαφανίζεται!!! έτσι όπως ήρθε!! Μετά παρατήρησα ότι λίγο πιο μπροστά στην κατεύθυνση που πηγαίναμε είχε φωλιά με τα μικρά της και προφανώς ένιωσε ότι απειλούνται! Μεγάλα διαόλια τα γατιά πάντως όταν θέλουν! Ο δικός μου μετά την αψιμαχία είχε 1 καλούτσικο δάγκωμα στο πίσω πόδι στην έσω επιφάνεια, και 5-6 γραντζουνίσματα κυρίως στην κοιλιά!
Πώς και δεν την έπιασε από κανένα λαιμό να τη φέρει σβούρες?? Καθόταν ήρεμος όταν του έκανε ντου?

Πάντως φαντάζει πολύ γελοία εικόνα! Είναι για βίντεο αυτά..

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Πριν από περίπου ένα χρόνο σε μια βραδυνή μας βόλτα, μας την έπεσαν κι εμάς. Βγήκαν κάτω από ένα αυτοκίνητο δύο γάτες σε κατάσταση παραφροσύνης. Ούτε που πρόλαβα να δω πως ήταν, δυο γκρίζες μπάλες θυμάμαι... Προσπαθούσα να τις κλωτσήσω αλλά μάταια, η Ραλλού να ουρλιάζει και να σκέφτομαι "πάει την έχουν κάνει κομμάτια...". Όταν έφυγαν κοιτάω το σκυλί και ήταν μια χαρά, από το φόβο της ούρλιαζε, εγώ όμως... Σχισμένο τζιν σε 3 σημεία και βαθιές γρατζουνιές και νυχιές μέχρι το μηρό!! (ακόμα έχω τα σημάδια της μάχης). Στο γυρισμό με παρόλο το χάλι μου γελούσα μόνη μου, άντε να εξηγήσεις τώρα ότι βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση από δυο γατούλες (τι γατούλες δλδ, γάτες απ' την κόλαση...) :D

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Η Λώρα με το που τις κοιτάξει, αυτές εξαφανίζονται... είναι ο τσακ νόρις μεταμορφωμένος σε τερβύρεν...:p:p:p:p
Παιδια!!!! τυπωστε φωτο της Λωρας κι εχετε τες μαζι σας! Μπορει να σας χρειαστουν! You never know!!!

Φαντασου τωρα τη γατα να τρεχει μενωμενη και βλεποντας τη φωτο της Λωρας να κανει μεταβολη!!!
:p :p :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.312
Μέλη
20.075
Νεότερο μέλος
Ghost Dog