Τι είναι πιο πιθανό να συμπεράνω όταν λες ανυποψίαστο χρόνο; αν εσύ είσαι αλλού για αλλού όταν ο σκύλος σου χώνει τη μούρη του κάτω από τα αυτοκίνητα, ενώ τον έχεις λουρί , δεν βλάπτομαι εγώ...Ο σκύλος σου ο καημένος την πληρώνει...σόρρυ, αλλά δε μπορώ να αντιληφθώ την φάση, οπότε θα πω μόνο περαστικά του...Απο που συμπερανες οτι ηταν ελευθερος ακριβως? Δεν ειπα πουθενα οτι τον εχω χωρις λουρι.Ποσο μαλλον στον δρομο που εχει αμαξια κ ειναι γεματο γατια.
Να διαβαζουμε λιγο καλυτερα, δεν βλαπτει.
[/QUOTE]Τι είναι πιο πιθανό να συμπεράνω όταν λες ανυποψίαστο χρόνο; αν εσύ είσαι αλλού για αλλού όταν ο σκύλος σου χώνει τη μούρη του κάτω από τα αυτοκίνητα, ενώ τον έχεις λουρί , δεν βλάπτομαι εγώ...Ο σκύλος σου ο καημένος την πληρώνει...σόρρυ, αλλά δε μπορώ να αντιληφθώ την φάση, οπότε θα πω μόνο περαστικά του...
Το περιεργο ειναι οτι μπαινει σαν βλακας να πιασει τα γατια αλλα δεν εχω δει να τις αρπαζει να τις δαγκωνει δλδ.Ω ρε φίλε.. Ο δικός σου έφαγε καλή.. Ο δικός μου πολύ μικρή σχεδόν τίποτα
Περαστικά του, ο δικός σου δεν έκανε αντεπίθεση?
Αν περπατάς στο κλασικό ελληνικό στενό πεζοδρόμιο άνετα εκτινάσσεται ο σκύλος για να χώσει τη μουσούδα κάτω από το αυτοκίνητο - δεν θέλει πολύ. Το ίδιο βιολί έχει και η Πέππερ που παρεμπιπτόντως συμβιώνει με γάτα, αλλά νομίζει ότι και με τα γατιά του δρόμου θα παίξουν κυνηγητό πάνω στον καναπέ. Γι αυτό το λόγο (και με το φόβο της φόλας/σκόνης/whatever στη γωνία του πεζοδρομίου) προτιμώ να περπατάω αρκετό μέρος της διαδρομής στο δρόμο αντί για επάνω στο πεζοδρόμιο - βέβαια μπορώ και το κάνω γιατί δεν έχει κίνηση στη γειτονιά μου.Τι είναι πιο πιθανό να συμπεράνω όταν λες ανυποψίαστο χρόνο; αν εσύ είσαι αλλού για αλλού όταν ο σκύλος σου χώνει τη μούρη του κάτω από τα αυτοκίνητα, ενώ τον έχεις λουρί , δεν βλάπτομαι εγώ...Ο σκύλος σου ο καημένος την πληρώνει...σόρρυ, αλλά δε μπορώ να αντιληφθώ την φάση, οπότε θα πω μόνο περαστικά του...
Προσωπικά μια χαρά την παλεύω. Άλλος δεν την παλεύει, ούτε με τον εαυτό του, ούτε με τον σκύλο του. Εκτός από το ότι πρέπει να μάθεις να μιλάς κόσμια, μάθε και τον σκύλο σου και μετά ξαναέλα.Ρε φιλε θα μου κανεις κ κυρηγμα? Την παλευεις? Ελα κλειστο κ τραβα σε αλλο ποστ να το παιξεις εξυπνος
Κοσμια σου μιλαω,με τετοιες μαλακιες που λες απο χθες αλλος στη θεση μου θα σε εβριζε,εισαι τυχερος γιατι με κανεις κ γελαω επειδη εισαι ο κλασικος ξερολας του πληκρολογιου,μπηκες απλα για να κραξεις και εν τελει ολοι σου την ειπαν "κοσμια"Προσωπικά μια χαρά την παλεύω. Άλλος δεν την παλεύει, ούτε με τον εαυτό του, ούτε με τον σκύλο του. Εκτός από το ότι πρέπει να μάθεις να μιλάς κόσμια, μάθε και τον σκύλο σου και μετά ξαναέλα.
Top επίπεδο ακόμα και το χιούμορ σου! Καλό μήνα άσχετε.Θα ανοιξω θεμα για συνταγη ταραμα, κανονισε θελω να απαντησεις πρωτος πρωτος![]()