Άγρια κακοποίηση σκύλου. Δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει


RozaFan

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
84
0
"ΣΟΚ με την κακοποιηση του σκυλου ΛΗΟ στον Πόρο"



"Τον βρηκαμε βαρεια κακοποιημενο την Τριτη το μεσημερι 15 Ιουλιου στο Νεωρειο, στον Πορο Τροιζηνιας. Οι φωτογραφιες που στελνουμε ειναι αποκαλυπτικες. Αργοτερα μαθαμε πως ηταν ενα χαρουμενο αδεσποτο σκυλι που ακουγε στο ονομα Ληο (Leo). Δεν πιστευαμε στα ματια μας για το τι βλεπαμε. Το ΣΟΚ ηταν οδυνηρο, απολυτο. Καμμενη σαρκα, κομματια ολοκληρα δερματος και σαρκας να λειπουν απο το προσωπο, τα ματια, το στομα, τα αυτια, το σωμα, και το δυστυχο ζωο να τρεμει ασταματητα με λυγμους που σου σπαραζαν την καρδια και την ψυχη...

Τον ειχαν περιλουσει πολυ προσφατα, ισως εκεινο το πρωι, με βαρειας μορφης χημικα, καποιο δραστικοτατο οξυ, σαν βιτριολι, σαν ακουαφορτε, η κατι τετοιο τελος παντων που να προξενησει αυτη την αποτροπαιη και ανηκουστη βλαβη σε μια ζωντανη υπαρξη. Ειναι προφανες οτι καποιον η καποιους «ενοχλησε» το σκυλι και σαν «τιμωρια» ξεσπασαν τα απανθρωπα τερατωδη ενστικτα τους σε μια αβοηθητη υπαρξη με αυτον τον κακουργηματικο τροπο. Η λυπη και η αγανακτηση μας ατελειωτη. Καποιος που κυκλοφορει αναμεσα μας στο ομορφο νησι, ειναι ενας αδιστακτος βασανιστης ενας υπανθρωπος που λογικα δεν εχει θεση στην κοινωνια μας και θα επερεπε να βρισκεται καπου αλλου κλεισμενος.

Το λυπηρο ειναι οτι στις εκκλησεις μας για βοηθεια σε φιλοζωικες οργανωσεις,

Σε ιατρεια, ιατρους, ακομη και σε καποιο καναλι συναντησαμε μια παραξενη αδιαφορια που μας ξενισε
.

Ετσι μερικοι, ελαχιστοι ανθρωποι ξεκινησαμε αμεσως με προσωπικες προσπαθειες να χορηγησουμε καποια θεραπευτικη φροντιδα αλλα και παροχη τροφης. Ακολουθωντας τηλεφωνικες συμβουλες απο κτηνιατρο πλυναμε τις πληγες, χορηγησαμε αντιβιοτικα φαρμακα, και τροφη (μονο με συριγγα και με μεγαλη δυσκολια), ολο το περασμενο εικοσιτετραωρο. Ομως ειναι φανερο οτι το ζωο χρειαζεται αμεση νοσοκομειακη περιθαλψη την οποια δεν μπορεσαμε να πετυχουμε χθες παρα τις προσπαθειες μας.

Σημερα παντως θα τον μεταφερουμε οπωσδηποτε στην Αθηνα, αναγκαστικα σε ιδιωτικη κλινικη γιατι ειναι ακρως απαραιτητη η ιατρικη του παρακολουθηση και περιθαλψη.

Ο ΛΗΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, σε πεισμα εκεινων που θελησαν να τον θανατωσουν με τοσο βαρβαρο τροπο.

Επισης, απο πληροφοριες που συγκεντρωσαμε, την περασμενη εβδομαδα αλλο ενα αδεσποτο σκυλι πεθανε με σπασμους μπροστα στα ματια περιοικων στην ιδια περιοχη απο δηλητηριασμενο φαγητο (φολα).

Θελουμε λοιπον να καταγγειλουμε την υπαρξη καποιου η καποιων αδιστακτων υπανθρωπων στο νησι του Πορου οι οποιοι αβιαστα προβαινουν σε απαραδεκτες, απανθρωπες, κακουργηματικες πραξεις εις βαρος ανυπερασπιστων ζωων."

Μπορειτε να μας βρειτε στο κινητο τηλεφωνο : 6983936194
Παρακαλουμε θερμα να διαδωσετε το μηνυμα μας σε ολα τα blogs.

DSC00615.jpg

DSC00618.jpg

[edit] το ξέρω ότι δεν είναι η σωστή κατηγορία αυτή που ανεβάζω το θέμα. Το βάζω όμως εδώ γιατί σαν πρώτο πρώτο subforum στο φόρουμ θα υπάρχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και μπορεί αμεσότερη βοήθεια[/edit]
 
Last edited:


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ρε δε μπορωωω με εχουν παρει τα ζουμια. Δεν ξερω αν ειναι απο στεναχωρια η θυμο. Ποιος μπορει να κανει κατι τετοιο. Ουτε καν τα συνηθισμενα. Το αρρωστο μυαλο του καθισε και σκεφτηκε να ριξει οξυ. Ο αλλος το σουβλισε το αλλο. Μη μου ξαναπει κανεις για το λαο μας. Σκατα ρε. Καθε τρεις και λιγι ολο και κατι τετοιο γινεται. Δεν ειναι ενας και δυο τρελοι. Ειναι πολλοι οι μ@λ@κες. Αη στο διαολο τα παπαρια.
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μιλησα πριν λιγο με την κοπελλα που ανελαβε το σκυλακι.
το εχουν φερει σε μια κλινικη της γλυφαδας, του εκαναν χθες εναν καθαρισμο στις πληγες με ναρκωση, πιθανον να ακρωτηριασουν τα αυτακια του γιατι ειναι σε μεγαλο χαλι, ευτυχως χθες εφαγε λιγο μονο του .
υπαρχει μια παρεα που ανελαβε τα εξοδα ( εαν χρειαστουν κατι, φυσικα ειμαι διαθεσιμη) εκτος της υιοθεσιας (μακαρι να μπορουσα).
εννοειται οτι δεν θα το επιστρεψουν στον πορο,αλλα θα φροντισουν να υιοθετηθει καπου εδω.
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Παιδια για λεφτα -εστω και αυτα τα λιγα που μπορω- εννοειται.
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εαν χρειαστουν κατι, θα με παρουν τηλεφωνο .
προς το παρον δεν τιθεται τετοιο θεμα.
 




PinkNpearl

Member
20 Ιουλίου 2008
20
0
ματακια μου :mad::mad::mad::mad:
κατι τεοια ανθρωποι ειναι εγκληματιες και εχουν αναγκη απο ψυχιατρικη βοηθεια. αλλα σαφως ποτε σχεδον δε γινεται κατι. μην ξεχνατε πως σε πολλα περιστατικα οι δραστες ειναι παιδια!!!!!
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Να χωσουν μεσα τους γονεις. Για παρανομιες παιδιων νομιζω οι γονεις θεωρουνται υπευθυνη απο το νομο και ειναι. Εχετε κανα νεο για το σκυλακο?
 




denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ολα τα παιδιά περνάνε μία φάση - βίας - έλλειψης αναστολών.

Κι εμείς χτυπάγαμε με σφεντόνες τα τζάμια των γειτόνων, παίζαμε πόλεμο κλπ κλπ

Αν ένα παιδί περνάει αυτήν την φάση ρίχνοντας βιτριόλη σε σκύλο, ή βγάζοντάς του τα μάτια με ένα ξύλο, απλά χρειάζεται ψυχιατρική παρακολούθηση το ίδιο και επιτήρηση οι γονεις του. Είναι απλό.
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Αν οι γονεις σου σε εχουν μαθει να αγαπας τα ζωα δε θα κανεις κακο. Ακομα και οι σχιζοφρενεις τη μανουλα κυνηγουν αλλα οχι το σκυλακι. Ειχα ενα γνωστο που ακομα και στα 27 του κοκορευοταν που με σφεντονες κηνυγουσε ζωα οταν ηταν μικρος και εδενα κουτακια στις ουρες. Ε το παιδι μου δε θα το κανει αυτο. Μπορει να κενει πολλα που δε θελω αλλα οχι αυτο! Γιατι θα εχει μαθει να αγαπαει και να σεβεται τα ζωα!
 


GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
Αν ένα παιδί περνάει αυτήν την φάση ρίχνοντας βιτριόλη σε σκύλο, ή βγάζοντάς του τα μάτια με ένα ξύλο, απλά χρειάζεται ψυχιατρική παρακολούθηση το ίδιο και επιτήρηση οι γονεις του. Είναι απλό.
συγχωρείστε μου το θράσσος αλλά σε αυτά δεν κάνω εκπτώσεις.. έχω "ξηγηθεί" σε άνθρωπο που χτυπούσε σκύλο και έχω απειλήσει ευθέως γείτονα που αν και αστυνομικός μας απειλεί τακτικά με φόλες στην γειτονιά...δεν ξέρω αν θα ήμουν υπερβολικός αλλά αν αυτό γινόταν μπροστά μου θα τον σάπιζα στο ξύλο...:mad::mad:
 


PinkNpearl

Member
20 Ιουλίου 2008
20
0
συγχωρείστε μου το θράσσος αλλά σε αυτά δεν κάνω εκπτώσεις.. έχω "ξηγηθεί" σε άνθρωπο που χτυπούσε σκύλο και έχω απειλήσει ευθέως γείτονα που αν και αστυνομικός μας απειλεί τακτικά με φόλες στην γειτονιά...δεν ξέρω αν θα ήμουν υπερβολικός αλλά αν αυτό γινόταν μπροστά μου θα τον σάπιζα στο ξύλο...:mad::mad:
και εγω το ιδιο χωρις να το σκεφτω καθολου.
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Κακοποιηση παιδιου η ζωου οι μονοι λογοι να ασκησω βια. Ελπιζω να με επερνε γιατι αλλιως θα τις ετρωγα. Μου γυρναει το ματι οταν βλεπω τετοια:mad:
 


AnnaRex

Member
20 Ιουλίου 2008
8
0
Athens
ann3liz.hi5.com
Τα σχολια ειναι περιττα..τι να πω...Εγω στο σχολειο μου απ εξω(στη Βαρη τησ Αθηνας)περυσι βρήκα ένα σκύλο ο οποίος δεν καταλαβα τι ακριβώς είχε, δεν είχε τρίχωμα πάντως και ήταν σε αθλια κατάσταση, και σωματικά και ψυχικα...Κάθε μέρα του έδινα τροφή και νερό με την ελπίδα ότι θα καλυτερεύσει...Πήρα τηλέφωνα φυσικά το Δήμο, τη Φιλοζωική οπου ο καθενας φυσικά είπε οτι ειναι αρμοδιότητα ο ένας του άλλου! Δυστυχώς επειδή έδινα Πανελλήνιες και μετά έφυγα εκτός Ελλάδας δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω το σκύλο...Εκτός του ότι είναι αδιανόητο πως δεν ένοιαξε κανέναν ο σκύλος δεν τουσ ένοιξε πως υπήρχαν και παιδια στο σχολείο και οτι ο σκύλος ίσως είχε κολλητική αρρώστεια. ...Ο σκύλος δεν ξέρω αν ζει τώρα αν και θα ήθελα να μάθω...οπότε θα κάνω μια βόλτα!



Δεν ξέρω αν θα σε βόηθήσει αλλα έχω δει μια κλινικη στη Ραφηνα κοντα. αν θεσ σου βρισκω το τηλεφωνο
 


Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ένιωσα απίστευτη οργή, απελπισία και θλίψη βλέποντας το ζώο γεμάτο πληγές και καμένη σάρκα. Χαίρομαι που η κατάσταση τη υγείας του βελτιώνεται μέρα με την ημέρα και αρχίζει να εμπιστεύεται και πάλι τους ανθρώπους.
Ελπίζω να βρεθεί σύντομα μια οικογένεια που θα του δώσει την αγάπη και τη στοργή που στερήθηκε στο δρόμο.
 


kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Θα ηθελα πολυ να ηξερα αν τα βλεπει και πως αισθανετε ο Μ.......ς που το εκανε. ΑΝ αισθανετε κατι δηλαδη........
 


steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
Αυτος ή αυτοι που το εκαναν θελουν να πληρωθουν με το ιδιο ακριβως νομισμα αλλα με την μονη διαφορα ειναι οταν ερθουν σε αυτη την κατασταση να τους δεσεις και να πετας αλατι στις ανοιχτες πληγες που αιμοραγουν.
Καθηκια επειδη δεν εχει στομα να μηλισει,πρεπει να το κανουμε ετσι?
νευριασα τωρα....
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αυτος ή αυτοι που το εκαναν θελουν να πληρωθουν με το ιδιο ακριβως νομισμα αλλα με την μονη διαφορα ειναι οταν ερθουν σε αυτη την κατασταση να τους δεσεις και να πετας αλατι στις ανοιχτες πληγες που αιμοραγουν.
:shock: :???:
Βρε Steve η μετεμψύχωση του Dr. Megele είσαι?
Ας ευχηθούμε όλοι να βρεθεί ένα καλό σπίτι για το ζωο και να τελειώσουν τα βάσανα του και ας αφήσουμε τις αναφορές στα splatter movies!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μηνύματα
899.568
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix