καθως επίσης και που γέρνουν οι προτιμήσεις τηςΝομίζω πως εδώ μπορεί κάποιος να δει τι ψυχούλα είναι η Ηλέκτρα μας
Και τα τρίααυτό για τις προτιμήσεις της άστο, μην το λες
λείπει ο θανασάκης απ τη φώτο
Αγαπητέ Βαγγέλη, (πήρα το σοβαρό μου) τα σκυλιά σου ειναι πολύ ομορφα και το ξερεις. Σου το λέμε επειδή ειναι η αλήθεια και γιατι χαιρόμαστε, και αυτό το ξερεις. Εγώ θα σταθώ στο βλεμμα ΣΟΥ Βαγγέλη. Ή το τσίπουρο ήταν γαμάουα ή βλέπω την πληρότητα και την ηρεμία πάνω σου.
με τις φωτογραφίες όντως υπάρχει θέμα ......Πάντως από φωτογραφίες, δεν φαίνεται η ομορφιά και το εκτόπισμα της! Ομολογώ ότι όταν την είδα live, ερωτεύτηκα!
Μμμ βλέπω δεν έχουν κοινή γραμμή φωτογένειας ε? Και δεν είναι άσχημος ο Γιοχα.με τις φωτογραφίες όντως υπάρχει θέμα ......
Η Ηλέκτρα είναι ομορφότερη στο Live
H Chanell είναι ομορφότερη στις φωτογραφίες
Και ο Γιόχα είναι άσχημος παντού![]()
Τόσο όμορφος που θα σου τον παραχωρώ να τον δουλεύεις όσο εγώ θα ασχολούμαι με το ψήσιμο της προβατίναςη Ηλέκτρα ειναι ο σκύλος που δεν μπορείς να σταματήσεις να την χαϊδεύεις ! εκπληκτικη και πραγματικα στις φωτο χανει παρα παρα πολυ ! Ο Γιοχαν ειναι ενα πολυ ομορφο σκουρο μαλι !!!
αχ θα με αφήνεις να κάνω λίγο ?????? εισαι πολυ καλος !! και μετα θα εεγχω αν εγινε καλο το ψησιμο τηε προβατινας χαχαχαΤόσο όμορφος που θα σου τον παραχωρώ να τον δουλεύεις όσο εγώ θα ασχολούμαι με το ψήσιμο της προβατίνας![]()