Άνθρωποι που τα φοβούνται


johnny_cooper

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2008
62
0
Παιδιά εγώ οταν ημουν μικρός φοβόμουν πολυ τα σκυλιά δεν ξέρω γιατι.....και το ξεπερασα σε μια ωρα ,οταν οι γονεις μου μου πειραν την καρμενουλα και τωρα φοβαμαι τος ανθρωπους :), αλλα ειναι και να θες να το ξεπερασεις.....μια φιλη μου καθε φορα που ερχεται θελει να κρατάω τα σκυλια για να μπει στο σπιτι και μιλαμε οτι ο γερος μου γινεται εντελως αλοιφη μπας και τον χαιδεψει αλλα αυτη τιποτα.....!!!
Αυτο δεν ειναι επιτηδες ?
Τι μπορει να σου κανει ενα κατασπρο πλασματακι με λαμπερα ματια που εχει κατσει και κανει τουμπες μπροστα σου και σκουνταει το παππουτσι σου με την μυτη του για να το προσεξεις.....?Αμα δεν θες ή δεν νοιαζεσαι για να ξεπερασεις μια φοβια, δεν υπαρχει τροπος .
 


Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Η μαμά μου φοβόταν τα σκυλιά μέχρι τα 35 της περίπου!! Τα έτρεμε!! Όταν στα 5 ο πατέρας μου μας έφερε το 1ο σκυλί, ένα κουτάβι μία σταλιά, η μαμά μου το έβλεπε και κόντευε να βάλει τα κλάματα! Ένα τόσο δα πλασματάκι που δεν μπορούσε καν να ανέβει τα σκαλιά!
Τελικά την πήρε χαμπάρι το μωρό και όταν πήγαινε να περάσει από δίπλα του ξάπλωνε μπρούμυτα, γινόταν ένα με το πάτωμα και δεν κουνιόταν! Μία δύο συγκινήθηκε και η μάνα μου, και άρχισε να το χαιδεύει σιγά σιγά με το πόδι της, μιλάμε ο σκύλος ούτε που σάλευε! Έτσι το ξεπέρασε στα 35 και τώρα αγκαλιάζεται με τη Λώρα όλη μέρα!
 


coco07

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2007
51
0
Θεσσαλονίκη
Μια κολλητή μου φιλη έχει μεγάλη φοβία με τα σκυλιά.Είχα συνηθισεί με την προηγούμενη σκυλιτσα μου και κάνει μεγάλες προσπάθειες με την κοκο.Έχουμε πάει εκδρομές μαζί και μάλιστα όταν έφευγα την έβγαζε το σκυλί από το δωμάτιο και καθόταν παρέα.Την προηγούμενη εβδομάδα δε με πήρε τηλ. και μου είπε ότι ενώ έτρωγαν φώναξε ένα αδέσποτο και το τάιζε..Ήταν μεγάλη η χαρά μου..:D
 


Diogenes

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
155
0
32
Κομοτηνή
Μπραβο ψυχραιμια!!
Εγω μαλλον θα ειχα ριξει στο κοριτσακι μια γερη δοση πετρες- απευθειας στα μουτρα- για να μαθει. ΔΕΝ δεχομαι με τιποτα τετια συμπεριφορα απο ξενα κολοπαιδα!
Θα σταθώ στην λέξη κολόπαιδα...
Λοιπον επειδή και τα 2 μου σκυλιά είναι πρώην αδέσποτα δεν μπορούν να δουν γύφτο σε ποδήλατο ή να περνάει από δίπλα..
Και έχω ρωτήσει για αυτό..
Μου έχουνε πει οι γύφτοι τα σκυλιά τα έχουνε του κλώτσου και του μπάτσου..

Πάντως η μάνα μου έχει παιδικό τραύμα από τα σκυλιά και παρόλου που φοβάται πάρα πολύ μπόρεσε να αντέξει τα σκυλιά που είχαμε πάντα..
Είναι θέμα συνήθειας αλλά είναι και το ότι δεν είχαμε ράτσες όπως Ροντβάιλερ.
Anyway νομίζω ότι η εμφάνιση προδιαθέτει άσχημα...

ΥΓ:Amangos περιττό να σου πω ότι τα σπας haha
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Καλημερα Frenchie εμεις οι 2 χανομαστε μεταξυ 6.30 που αρχιζω να διαβαζω και 7.30 που αρχιζω να γραφω.
Δεν ηταν θεμα ψυχραιμιας αλλα λογικης επεξεργασιας. Πιο διπλα ηταν παρα πολυς κοσμος που ετρωγε σε ταβερνακι. Σκοπος μου ηταν να τραβηξω θετικα την προσοχη τους ωστε η εικονα σκυλος - ιδιοκτητης να μην προκαλεσει αρνητικα συναισθηματα, τα οποια κατευθυνα προς τους μαμα-μπαμπα του παιδιου.
Το καταφερα γιατι μετα ο ιδιοκτητης του μαγαζιου που ειναι και φιλος μου ειπε οτι εγινε θεμα συζητησης στις περισοτερες παρεες με αρνητικα σχολια για την συμπεριφορα των γονεων.
Φαντασου τι θα γινοταν αν εκανα αυτο που ειπες.
Φυγε βρε παλιοαλητη με το βρομοσκυλο σου, εμεις εδω τρωμε και εφερες την εστια μικροβιων, δεν ντρεπεσε κατζαμ μαντραχαλος να τα βαζεις με το παιδακι κτλ.
Και επειτα ειναι και το αλλο. Πολλες φορες εδω μεσα εχουμε πει οτι για ενα "κακο" σκυλι φταιει σχεδον παντα ο ιδιοκτητης. Πιστευω οτι το ιδιο ισχυε και για το παιδακι.
Θεωρησε οτι οταν ηταν μικρο το κοριτσι σου σε παρακολουθουσε οταν βλεπεις σκυλο να του πετας πετρες, εστω φοβουμενη τη σωματικη της ακεραιοτητα. Μετα απο καποιες φορες θα το εκανε και αυτη, και αν η αντιδραση σου σε αυτο ηταν θετικη ( μπραβο η κορουλα μου, τι καλο κοριτσι) το παιδι θεωρει οτι κανει κατι καλο.
Εσυ θα φταις τοτε Frenchie. Και εγω ξερεις τι θα εκανα τοτε; Αν δεν υπηρχε κοσμος οπως στη περιπτωση μου και δεν το μαζευες οταν στο ελεγα, θα πραγματοποιουσα τον "εφιαλτη σου". Θα προσπαθουσα να φερω με ωραιο τροπο το παιδι σε επαφη με το σκυλι, ακομα και να το χαιδεψει.

Υ.Γ. Επειδη εχω την εντυπωση οτι τα παραπανω δειχνουν λιγο επιθετικα, θελω να διαβεβαιωσω οτι κανενα τετοιο σκοπο δεν εχουν, απλα ετσι μου βγηκε η ροη της σκεψης. Μην παρεξηγηθουμε κιολας χωρις λογο.:):)
Σιγουρα εχεις δικιο! Αλλα οταν καπιος πειραζει τα παιδια μου, διποδα και τετραποδα, μαλλον γινομαι θεριο- και οι σκεψεις μου δεν ειναι ισως οτι πιο λογικο.
ΣΙΓΟΥΡΑ θα το ειχα διοξει ομος το παιδακι, ακομα και με ασχημες κουβεντες (φυγε απο δω βλαμμενο κολοπαιδο κατα προτιμιση!)- ισως οχι αμεσος πεταγοντας και εγω πετρες (που θα γινοταν ομος σιγουρα σε δευτερη φαση!:D).
Και δεν μισω τα παιδακια!! Μονο τα κολοπαιδα!!!:(
Ειμαι παντα ανοιχτοι να εξηγησω περι συμπεριφορας σκυλων- να αφησω να προσεγγιζουν και να χαιδευουν το κοριτσακι μου- αρκει αυτο να γινεται με ομορφω/ομαλο τροπο.
 


greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
51
Πατρα
Την κορη μου στην ηλικια των 4 ετων την πρεσαρισε στο μπρατσο της ενα θυληκο ροτβαιλερ .Οχι για να της κανει κακο αλλα μαλλον για να την βαλει σε ταξη.Απο τοτε και για καμποσο καιρο φοβοταν τα μαυρα σκυλια, παρολο που την πηγαινα κοντα τους, ηρεμα για να το ξεπερασει.Σε ελαχιστο καιρο το ξεπερασε.Η καταληξη ειναι να εχουμε ενα ομορφο και ισοροπημενο ροτβαιλερ και η κορη μου να μην εχει προβλημα με τα σκυλακια πλεον.Μεχρι που θελει να γινει και κτηνιατρος:eek::D!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.151
Μηνύματα
896.322
Μέλη
19.956
Νεότερο μέλος
gpc