Άργος & Αύρα


Eraki

Well-Known Member
4 Μαϊου 2016
75
192
48
Λοιπόν παιδιά σήμερα 3μηνών+1 εβδομάδας (με βάση πάντα την ημερομηνία γέννησης που μας έδωσε η κυρία που τα μάζεψε από το δρόμο) είναι 11 και 10 κιλά έκαστο κι έχουν μειώσει κατά πολύ την απόκληση που είχαν από το πρότυπο.
Έχουμε ακόμα δρόμο να καλύψουμε (αν μας βοηθήσουν και τα γονίδια εννοείται) αλλά τώρα μας τα δίνει για 25κιλά ενήλικα που είναι σαφώς καλύτερα. Ο Άργος δε με τις πατουσάρες που διαθέτει (50% μεγαλύτερες από την Αύρα) έχω την ελπίδα ότι ίσως πάει και πάνω από τα 30...
Χρωστάω και πιο φρέσκιες φωτογραφίες αλλά θα τις βγάλω όταν κάνουν μπάνιο (πριν την καινούρια τους αμπούλα) γιατί τρίβονται όλη μέρα στα χώματα και είναι μονίμως σαν γουρουνάκια. Στον 1,5 μήνα που είναι μαζί μας είναι συνεχώς μέσα στη βρώμα εκτός από τη μια και μοναδική μέρα που έκαναν μπάνιο (κι αυτή όχι ολόκληρη)
 


kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Να σου ζησουν κι απο μας!
Αναφορικα με την τροφη σιγουρα μπορεις να βρεις πολυ καλυτερες τροφες στα ιδια χρηματα, και να πληρωνεις την ιδια την τροφη και οχι την φιρμα. Θα το καταλαβεις μονη σου διαβαζοντας την συνθεση της τροφης.
 


Eraki

Well-Known Member
4 Μαϊου 2016
75
192
48
ευχαριστώ @kasi
Βέβαια επειδή εδώ δεν βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία και συνήθως χρειάζεται να παραγγέλνουμε για να φέρνουν, δεν θα έλεγα όχι αν προτείνατε καμιά ... ;)
 




Captain hook

Well-Known Member
11 Απριλίου 2016
405
785
σου στελνω πμ.
Εαν μπορειται σας παρακαλω ή να παραθεσετε το πμ μυνημα εδω ή να μου στειλεται και εμενα (εαν εχει να κανει φυσικα με την τροφη) γιατι τον τελευταιο καιρο εχω ξεψαχνισει το ιντερνετ απο πληροφοριες για τροφες και ακομα να καταληξω.
 
  • Like
Reactions: Eraki




Eraki

Well-Known Member
4 Μαϊου 2016
75
192
48
@Captain hook αν καταλήξεις, πες και σε εμένα σε ποιά και γιατί. Εγώ τώρα θα ξεκινήσω την έρευνα αν και γενικώς από την Royal Canin δεν έχω παράπονο. Μια χαρά τα κακά τους και ανάπτυξη απ'ότι φαίνεται έχουν καλή, τρίχωμα που γυαλίζει (στην μικρή που είναι κοντότριχη). Βρωμάνε αρκετά τα κακά τους αλλά δεν ξέρω αν γι'αυτό φταίει η τροφή :)

Αν έχεις κάποια απορία με πολλή χαρά να σε βοηθήσω να τη λύσεις...
 
  • Like
Reactions: Captain hook




Eraki

Well-Known Member
4 Μαϊου 2016
75
192
48
@Orilis χαχαχα
περιμένω να τα μπανιαρίσω να φαίνονται όμορφα... ή μάλλον να πω "ευπρεπή" γιατί όμορφα είναι έτσι κι αλλιώς :)
 




Eraki

Well-Known Member
4 Μαϊου 2016
75
192
48
χαχα σωστά! για μένα όμως είναι τα μπιμπελουδάκια μου!!!!
Κάτσε ανεβάζω δυο που τράβηξα χθες βράδυ και θα φροντίσω για καλύτερες αργότερα
 


Eraki

Well-Known Member
4 Μαϊου 2016
75
192
48
Ορίστε... Είδα κι έπαθα να τα πετύχω ακίνητα και να μη βγαίνουν μονίμως ¨κουνημένα". Η χειρότερη φωτό της Αύρας ever! η οποία βγήκε με τα αφτιά κατεβασμένα. Προφανώς ξενέρωσε που την ανάγκαζα να καθίσει ακίνητη για τη φωτό, διότι δεν κάθεται δευτερόλεπτο!

Μα είδατε όμως πως μεγάλωσαν??

Υπόσχομαι να βγάλω και καλύτερες... εν καιρώ
 


Eraki

Well-Known Member
4 Μαϊου 2016
75
192
48
αν προσέξεις θα δεις ότι οι μύτες τους είναι καφέ γιατί σκάβουν στα χώματα σαν γουρουνάκια με τη μουσούδα
 
  • Like
Reactions: Orilis




Eraki

Well-Known Member
4 Μαϊου 2016
75
192
48
Ορίστε και μερικές φρέσκες πρωινές.
Ηλίου φαεινότερον ότι δεν "το'χω" με τη φωτογράφιση υποκειμένων εν κινήσει... Είδα κι έπαθα να βγάλω μερικές που να χαρακτηρίζονται "της προκοπής". Παραθέτω μια από τον καθέναν τους και μια κοινή που δείχνει τι κάνουμε όλη μέρα κάθε μέρα α.κ.α. τσακωμό & φαγωμάρα
Με πολλή περηφάνεια βέβαια τα ακούσαμε αυτή τη βδομάδα να γαυγίζουν και να το παίζουν μάγκες στους σκύλαρους του γείτονα που μέχρι τώρα έτρεμαν :)
 


Eraki

Well-Known Member
4 Μαϊου 2016
75
192
48
Από εκεί που είχαν αρχίσει να σηκώνονται τα αφτάκια της μικρής και μόνο οι ακρούλες ήταν ακόμα κυρτές ξαφνικά το αριστερό έπεσε πλαφ (στα πλάγια!) κι έμεινε εκεί τώρα.
Με πιάνει άγχος και παίρνω την κτηνίατρο η οποία με καθησυχάζει ότι έτσι θα κάνουν έως 6-7 μηνών, θα πέφτουν και θα σηκώνονται. Επειδή όμως λέμε (το διάβασα και στο φόρουμ) ότι δεν πρέπει να πιάνουμε τα αφτιά τους για να μην τραυματιστεί ο χόνδρος, κι εμείς η αλήθεια είναι ότι δεν τα πιάνουμε καθόλου ΌΜΩΣ αυτά τα σκασμένα όλη μέρα τσακώνονται, παίζουν και παλεύουν και βεβαίως-βεβαίως δαγκώνουν και τραβάνε ο ένας τα αφτιά του άλλου... Μιλάμε για κακοποίηση αφτιών όχι αστεία :)
Υπάρχει άραγε περίπτωση τα κουτάβια να τραυματίσουν μόνα τους το χόνδρο και να χαλάσουν τα αφτάκια τους ή όλα είναι ένας μύθος για τους τραυματισμούς χόνδρων..? 2-3 μήνες ακόμα στην αγωνία και θα μάθουμε
 


Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Είδα κι έπαθα να τα πετύχω ακίνητα και να μη βγαίνουν μονίμως ¨κουνημένα".
Κράτα μία λιχουδιά στο ένα χέρι και θα δεις τι ωραίες φωτογραφίες θα βγάλετε.:p
 
  • Like
Reactions: Eraki






Eraki

Well-Known Member
4 Μαϊου 2016
75
192
48
μόνο αισθητικό, τίποτα παραπάνω
Φαντάσου εσύ βελγάκια με αφτιά λαμπραντόρ! :confused:
Φαντάσου αυτά τα αφτιά στο μαλινουά σου για να καταλάβεις γιατί αναρρωτιέμαι...