Άρης και Ρούνη

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Αυτό με το σταυρό είναι το αγροτικό ιατρείο.....
Δεν είναι σπίτι ...

edit: Κι έτσι όπως είναι μπορείς να το πεις και παράπηγμα...

Last edited:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Αυτό είναι ένα σύγχρονο κατασκεύασμα με πλαίσια παραθύρων εξέχοντα, και διαμόρφωση προέχοντος σοβά εν είδει γωνιόλιθων, που δεν έχει καν το πλάτος που νομίζει ότι μιμείται.
Από πάνω έχουμε μια ωραιότατη πλάκα σκυροδέματος, χωρίς μετάβαση (κυμάτιο), βαμμένη κι αυτή άσπρη.
Δεν φαίνεται καν να υπάρχει στέγη (μπορεί να υπάρχει παραμέσα)

Είναι άλλο ένα από τα θαυμαστά κτίρια του ανιστόρητου ιστορικισμού που έχει καταντήσει την Ελλάδα Disneyland....Ένας τόπος που τα πραγματικά μνημεία κατακρεουργούνται, ενώ έρχονται να τα αντικαταστήσουν αστείες υπομνήσεις του παρελθόντος, που στα μάτια των πολλών φαίνονται "παραδοσιακά" "γραφικά" και "γλυκούλια"

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
327
Lund, SE
Αυτό είναι ένα σύγχρονο κατασκεύασμα με πλαίσια παραθύρων εξέχοντα, και διαμόρφωση προέχοντος σοβά εν είδει γωνιόλιθων, που δεν έχει καν το πλάτος που νομίζει ότι μιμείται.
Από πάνω έχουμε μια ωραιότατη πλάκα σκυροδέματος, χωρίς μετάβαση (κυμάτιο), βαμμένη κι αυτή άσπρη.
Δεν φαίνεται καν να υπάρχει στέγη (μπορεί να υπάρχει παραμέσα)

Είναι άλλο ένα από τα θαυμαστά κτίρια του ανιστόρητου ιστορικισμού που έχει καταντήσει την Ελλάδα Disneyland....Ένας τόπος που τα πραγματικά μνημεία κατακρεουργούνται, ενώ έρχονται να τα αντικαταστήσουν αστείες υπομνήσεις του παρελθόντος, που στα μάτια των πολλών φαίνονται "παραδοσιακά" "γραφικά" και "γλυκούλια"
δεη κεν μπι ονλι γουαν :rolleyes:

ωραία περιγραφή :D :confused: ;)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Περαστικά στο Ρουνάκι....:)
(ρε sea-mol...ευτυχώς που δεν δουλεύεις πολεοδομία....)

dgiorgio

Well-Known Member
1 Μαϊου 2011
114
0
[(ρε sea-mol...ευτυχώς που δεν δουλεύεις πολεοδομία....)]
Μάλλον δυστυχώς!

Περαστικά στη Ρούνη Αγάθη

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Είναι ωραία να βολτάρεις αυτή την εποχή....Είτε πρωί είτε απόγευμα...:)

Και μερικές παπαρούνες..., να χαρεί το μάτι μας άνοιξη...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
327
Lund, SE
0665.jpg απλά τέλεια

και μια εικόνα των Σπετσών που όλοι πρέπει να έχουμε στο νου μας εν αντιθέσει με τη σκέψη των εκατοντάδων σκούτερ που περνούν άτακτα από παντού. Γιατί οι Σπέτσες είναι και νησί για τους φιλόζωους.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Εδώ άρχισαν να βάζουν και σε εμάς που δεν είμαστε τουριστικό μέρος:mad:
Ωραίες φωτογραφίες Αγάθη!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
takisft, τρέμει το φυλλοκάρδι μου...
Έχουν γεμίσει τον τόπο. Τις ρίχνουν στα σκουπίδια, μπροστά στα σπίτια που έχουν σκυλιά, παντού...Χαμός γίνεται. Δεν ξέρω τι έχουν πάθει πια...
Τις προάλλες ένα σκυλί στο παρά πέντε το γλίτωσαν. Την είχαν βάλει μέσα σε ψάρι και την είχαν πετάξει ακριβώς μπροστά από την πόρτα του σπιτιού του.
Εχθές ένα άλλο δεν τα κατάφερε. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο είχε πεθάνει...
(κι αυτά είναι τα δυο περιστατικά που έμαθα)

----------
ICE, ναι.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Πρόσφατα έπεσαν στα χέρια μου φωτό από την πρώτη τσοπάνα της elenib, την Ήρα, που τη χάσαμε από φόλα, μόλις σε ηλικία 15 μηνών, πριν από 3 χρόνια περίπου.

Δυστυχώς, είναι από μικρή ηλικία. Αν βρω από μεγαλύτερη, θα τις παραθέσω...

Την είχε πάρει από τον ίδιο εκτροφέα που πήρε και την Αρτεμη (Ναύπλιο).

Από την πρώτη μέρα που την είχε φέρει στο σπίτι της...

Και λίγο καιρό αργότερα...

Δυο τρεις μήνες μετά, πήρα κι εγώ τη Ρούνη. Όταν την είχε πρωτοσυναντήσει, η δικιά μου είχε "τρομάξει". Αλλά έκαναν καλή παρέα οι δυο τους. Κάπου πρέπει να υπάρχουν και φωτογραφίες τους.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Γενέθλια!

Σήμερα η Ρούνη γίνεται 4 ετών...:)
(Πώς περνάει ο καιρός...)

Να σε χαίρομαι κορίτσι μου!!!
Σου εύχομαι να είσαι πάντα γερή και δυνατή, για πολλά χρόνια ακόμα και να μη χάσεις ποτέ την όρεξη για παιχνίδια και σκανταλιές...
(τις γάτες άφηνε ήσυχες....και όλα τ'άλλα τα...βρίσκουμε...:wink:)

Κι εγώ..., μαζί σου...

Last edited: