Άρης και Ρούνη

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Άστα Όλγα...σ'έχουμε πάρει χαμπάρι...χεχε!!!

Ευχαριστώ παιδιά...Τα καμαρώνω τα καμάρια μου!!!
(όταν δεν μου σπάνε τα νεύρα όμως...και θέλω να τα σπάσω στο ξύλο, κάτι που δεν είναι και σπάνιο φαινόμενο)

Από την άλλη σκέφτομαι..., λες να φταίνε οι αναθυμιάσεις απ'το τζάκι? Γιατί ώρες ώρες κι εγώ σε λήθαργο πέφτω...
Η Ρούνη συνηθίζει να χώνει το κεφάλι της μέσα σχεδόν.
Ο Άρης πάλι προτιμά μετά από λίγο τα πατώματα.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Πόσα κρύα να κάνει πια?
Άντε, να φύγει ο χειμώνας...

Είναι το καλύτερο της ρε συ, δώσε της θάλασσα και τι στον κόσμο!:)
(σε αντίθεση με τον άααααλλον....χαχαχα)

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
αυτήν την μεριά με την θάλασσα την θυμάμαι απο σπέτσες ,δεν σας φωνάζει κανείς που σε βλέπει με τα σκυλιά μέσα και είναι όντως καθαρά νερά εκεί?

να τα χαίρεσαι τα σκυλούνια σου ,μοντέλα μα και ο αρμάνι ακόμα να σε πάρει τηλέφωνο!!!

το μπαλάκι του τένις είναι το κλασικό ,δεν βγάζει αρκετές τρίχες?:eek:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Αυτή η παραλία είναι κοντά στο λιμάνι, οπότε λογικό να το θυμάσαι. Σίγουρα θα είχες περάσει από εκεί.
Άγιος Μάμας λέγεται.

Αυτή την εποχή, και γενικά μέχρι να πλακώσει ο κόσμος, δε λέει κανείς τίποτα. Ίσα ίσα, κάθονται και μας χαζεύουν! (τέτοιο μοντέλο η Ρούνη..., άπειρες φωτό έχει βγει..., πάμε για διεθνή καριέρα!!!);)

Κι αν βρεθεί κανείς να μουρμουρίσει, το κάνει τόσο από μέσα του, που ούτε ακούγεται! χαχαχα
Άσε που αυτοί μου έχουν θέματα, τους ξέρω, και καθώς περνάνε τους κοιτάζω (καλά, δεν έχω και τόσο δολοφονικό βλέμμα, αλλά εντάξει...) και δεν τολμάνε να μιλήσουν, τουλάχιστον ώστε να τους ακούσω!

Εξάλλου ότι βρωμιά κάνουν τη μαζεύω.

Όσο για το μπαλάκι του τένις, το έχω μόνο για τη θάλασσα, οπότε δεν υπάρχει χρόνος να το μασουλήσει. Να της το πετάω θέλει μόνο! Εναλλακτικά είχα και φρίσμπι, αλλά το σπάσαμε!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! :)

Το νησί, τώρα που φτιάχνει ο καιρός, είναι χάρμα! Ευχαριστιόμαστε βόλτες και θάλασσα (με τη Ρούνη μόνο φυσικά).
Πήγαμε και σήμερα. Τα'παιξε η κακομοίρα! (εγώ πάλι κοντεύω να πάθω εξάρθρωση στον ώμο).

Κι ο Άρης όμως (να πω κάτι και γι'αυτόν) έχει αρχίσει και ηρεμεί. Μάλλον μεγαλώνει, ωριμάζει και αντιλαμβάνεται καλύτερα τις καταστάσεις γύρω του. Δεν έχει πια τα απότομα τινάγματα και τραβήγματα, απέναντι σε άλλα σκυλιά. (εκτός από κανα δυο που θεωρώ πως δεν τα χωνεύει και τα οσμίζεται από μακριά και κάνει ελαφρώς σαν παλαβός)

Αλλά ομολογώ ότι σε σημαντικό βαθμό έχω χαλαρώσει κι εγώ, όσον αφορά στους ανθρώπους. Αν κάποιος είναι δεκτικός στο να τον μυρίσει, αφήνω το σκύλο να τον πλησιάσει. Παρατηρώ τον Άρη και τη στάση του σώματος του. Σε γενικές γραμμές είναι κουλ κι αφού μυρίσει λίγο τον άλλον, αδιαφορεί και γυρίζει σε μένα.
Ακόμα βέβαια δεν αφήνω τα πολλά πολλά...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Κι άλλες φώτο παραλίας πλιζζζ!!! Κι ας ψηνόμαστε στη ζήλια μας!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ωραίες μέρες, ηλιόλουστες και ευκαιρία για βόλτες στη θάλασσα, με όλη την (θέλει-κι-άλλη-κοινωνικοποίηση) κομπανία :p

H Ρούνη (πάντα μέσα στη θάλασσα) κι ο Άρης (πάντα έξω από τη θάλασσα)

Η Άρτεμις

Ρούνη και Αρτεμις

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
(συγνώμη για τις τεράστιες φωτό, αλλά είμαι λίγο χάπατο με το photobucket και κάτι δεν έκανα καλά)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Για μια ακόμα φορά μας φέρνεις το καλοκαίρι στις οθόνες και ας έχουμε άνοιξη:rolleyes:
Να περνάτε πάντα έτσι:)