Άρης και Ρούνη

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Σήμερα, αφού βόλταρε ο άντρας...., βγήκαμε...κοριτσοπαρέα....:D:D

Άρτεμις και Ρου...

Η Ρου που προσπαθεί να βγάλει τις πέτρες μέσα από τη θάλασσα...το παπί!!!!!

(Berna....for you!!!!!):p:p

Η Αρτεμάρα ...στην κούρσα....κι εμείς...με τα πόδια....

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τέλειες οι φωτογραφίες!!!
Αλήθεια, η Ρούνη κρατάει την αναπνοή της?
:D:D:D:D

Άσε....ξέρεις πόση ώρα ήταν κάτω απ'το νερό;;;;
Και προσπαθούσε να ξεκολλήσει ένα .....βραχάκι....Άτιμο θηλυκό....!!!!!!

Και άμα δεν της δίνεις και σημασία βγαίνει λίγο έξω κι αρχίζει και γαβγίζει.....Ξεσηκώσαμε όλη τη γειτονιά σήμερα ...πρωινιάτικα....!!!!!
Είναι υποχρεωτικό να της πετάς πράγματα και να πηγαίνει να τα φέρνει....(τα ριτρίβερ μου μέσα....):D:D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Έλα, μην γκρινιάζεις, αφού στα φέρνει, φαντάσου να πήγαινε, να το πιανε και να το μασουλούσε εκεί και να ε΄χες να κάνεις εσύ το retrieve, lololol

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Έλα, μην γκρινιάζεις, αφού στα φέρνει, φαντάσου να πήγαινε, να το πιανε και να το μασουλούσε εκεί και να ε΄χες να κάνεις εσύ το retrieve, lololol
Κι αυτό το 'χω κάνει για πάρτη της......:D:D
(Βασικά τα μπαλάκια που φέρνω απ'το σπίτι....
Να'ξερες πόσα έχει παρασύρει το κύμα.....:(:):(:))

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ !!! :D:D:D Αχ βρέ Ρού, δελφίνι είσαι ! Το πόσο μου άρεσε αυτή με την βουτιά, δεν λέγεται ... :p

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αχ νησί..., βόλτες...,μπάνια...παρέα...., καλοκαιράκι έρχεται για τα σκυλιά (και όχι μόνο)και θα αρχίσουν τα μπάνια. Τώρα θα αρχίσουν να μας ζηλεύουν όλοι...στα νησιωτικά κτήματα..:D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλοκαίρι....στις Σπέτσες!!!

Είπα να μην ανοίξω νέο θέμα...
Εξάλλου...για μας....η θάλασσα....δεν είναι κάτι το σπάνιο.....(sorry guys....:D:D)

Αλλά...να....ξυπνήσαμε σήμερα απ'τ'αχάραγο....(να προλάβουμε τις γιαγιάδες....:D) και είχα και το κινητό μαζί....

Βουαλά...μαντάμ Ρούνη.....κατά τις 7 το πρωί....(με τον ήλιο κόντρα....γι'αυτό μου αρέσουν αυτές οι φωτό....γιατί είναι λίγο...."χάλια"...απ'το φως....)

κλασική....τσαλαβούτα....

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Η καλυτερη ωρα, και ο καλυτερος τροπος για να ξεκινησει καποιος τη μερα του...;) Μπραβο σας...:cool:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Και μερικές σημερινές....

Μα...δεν είναι μια κούκλα???

Αφιερωμένη στην Berna...(η πάπια μου....)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Axx τι άσχημα που περνάς στις Σπέτσες σχεδόν σε λυπάμαι!!! :D

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
327
Lund, SE
επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα, το άλλο σκυλάκι που έχεις, το μικρόσωμο :)D:D) δεν πήρε το πρωϊνό του μπάνιο σήμερα;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα, το άλλο σκυλάκι που έχεις, το μικρόσωμο :)D:D) δεν πήρε το πρωϊνό του μπάνιο σήμερα;
Kαποιος πρεπει να φυλαει το σπιτι ; Εστω και μικροσωμος...:D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Το....μικρόσωμο.....σκυλάκι..:D:D...βγαίνει νωρίτερα....Αλλά δεν είναι και φαν της...κολύμβησης...ίσα ίσα στα ρηχά....τι να τον κάνω....Μ'αυτόν πάμε για τρέξιμο....(αν κάποιος σας πει για μια τρελή που τρέχει γύρω στις 6:30 το πρωί στον παραλιακό δρόμο, μ'ένα μούργο (μου)....εγώ είμαι....:p)
Βέβαια, δεν έχω προσπαθήσει να κάνω μπάνιο μαζί του....γιατί τώρα τελευταία μου φαίνεται ότι αν μπούμε παρέα...μπορεί και να κολυμπήσει.....
Στην περίπτωση αυτή βέβαια....δεν παίζει να βγάλω φωτό.....:D:D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Και αφού ξεμπερδέψαμε από οίστρους...πήραμε πάλι τις παραλίες βόλτα...πρωί πρωί...

(Που θα μου πάει...κάποια στιγμή θα καταφέρω και το μούργο μου να μπει....)