η τεταρτη ηταν μια δυυυυυσκολη μερα!ενω γενικα ο μικρος ειναι ησυχος τον ειχε πιασει μια υπερενταση,τριβοταν σαν τρελος σολα τα επιπλα,πανω μου,στο πατωμα....παντου!οταν καταφερα να τον πιασω(πραγμα που μου εκανε εντυπωση γιατι ειναι τοσο χαδιαρης που μερικες φορες προσπαθω με δυσκολια να τον ξεκολλησω απο πανω μου)ειδα ενα μικρο σημειο στο αυτι χωρις τριχες.ευτυχως ο κτηνιατρος μας ειναι στο παρακατω στενο οποτε τον πηγα αμεσως..ειχε ομως χειρουργειο εκεινη την ωρα οποτε η βοηθος που τον ειδε μου ειπε να βαλω μπεταντιν κ να ξαναπαω πεμπτη.η μερα ηταν εφιαλτικη,ο μικρος τυραννιοταν κ μαζι τυραννουσε κ μενα!τελικα χθες πηγαμε κ με τα πολλα βρηκαμε τι εχει(στο μεταξυ το ατριχο σημειο ειχε γινει τριπλασσιο).ενα παρασιτο(τριχογενη λυκο μου το ειπε)που κολλαει το μικρο απο τη μητερα κατα τη γεννα κ μπορει να το εμφανισει οποιαδηποτε στιγμη η κ καθολου...ξεκινησαμε αγωγη με σιροπι στην τροφη κ την αλλη βδομαδα θα παμε στα χαπια.ενιωσα φριχτες τυψεις γιατι την τεταρτη ηρθε η κολλητη μου με την δικια της για να παιξουν τα μικρα κ εφριξα στην ιδεα οτι θα μπορουσε να ειναι κατι κολλητικο κ εγω ανευθυνα να τα αφησα να ρθουν σε επαφη.ευτυχως δεν ειναι μεταδοτικο ουτε σε αλλα σκυλια ουτε στον ανθρωπο αλλα εγω ακομη βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο!(μαζι κ ο ικρος γιατι του παιρνει την φαγουρα!)