Έκανε εμετό σκουλήκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
Ευχαριστω πολυ...και εγω εψαξα να βρω στο νετ και βρηκα ακριβως αυτο οτι αμα γνωριζεισ την μολυνση δινεις το καταλληλο κιολας

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
αηδια αηδια αηδια!παω σημερα να ξυπνησω το βλακα μου στο δωματιο του κ τι να δω?δεκαδες σιχαμενα σκουληκια!σε τοιχους ταβανια ολοζωντανα κ στρουμπουλα!αηδια!τον παω για τσισα κ μου χεζει κατι ωραιοτατα σκουληκια!αηδια!τρεχω με τις πυτζαμες στον γιατρο...ενδοπαρασιτα.χαπακωθηκαμε κ γυρισαμε στο καινουργιο σπιτακι μου που καλα καλα δεν μενω ενα μηνα μεσα κ τωρα εχει ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!αηδια!κ μου κανει εντυπωση ρε παιδια,πριν μια βδομαδα πηραμε το τριμηνιαιο κ το μηνιαο χαπακι μας.δηλ αν δεν το παιρνε ποσα ακομα σκουληκια θα βγαζε??????απο το πρωι ειμαι με την χλωρινη στο χερι!οτι αηδιασα το ειπα?θα το ξαναπω!ΑΗΔΙΑ!

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
35
Θεσσαλονίκη
Είναι δυνατόν να μολυνθεί το ζώο ενώ ακολουθεί κανονικά την αγωγή του(ανα 3 μήνες)?
Αν μου τύχει κάτι τέτοιο θα λιποθυμήσω!Είναι το μοναδικό πράγμα που συχαίνομαι!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Μείνε μακρυά απο άλλα σκυλιά :D

Της περισσότερες φορές ο σκύλος κολάει το εντερικό παράσιτο απο περιττώματα άλλων ζώων. Μπορεί ο σκύλος να είναι στο πάρκο να παίζει "χαχα χουχα" και όταν γυρίσει σπίτι να ξεκινήσει να γλύφει της πατούσες του. Αν οι πατούσες του είχαν ακουμπήσει κάπου που υπήρχε κόπρανα και αυτά τα κόπρανα περιέχουν κύστες τότε θα του μεταδωθεί το παράσιτο.

Θα ήθελα να ρωτήσω Alexia αν τα σκυλια με δυνατο ανοσοποιητικό σύστημα είναι πιο ασφαλής απο τέτοια παράσιτα. Υπάρχουν σκυλιά τα οποία μπορούν να τους παρουσιάσουμε τέτοια παράσιτα και ο οργανισμός τους να τα αποβάλει χωρίς να καταπονηθούν?

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Wow... Πρέπει να είναι πάρα πολλά για να τα βγάζει με εμετό... Περαστικά...

Θεραπεύονται όμως, μην αγχώνεσαι. Και δώσε βάση στην υγιεινή γιατί μερικά σκουλήκια τα κολλάει και ο άνθρωπος.

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
η 3μηνιαία πρόληψη που λέτε ποια είναι;
εγώ κάθε μήνα του δίνω ένα χάπι που είναι για την αποπαρασίτωση και για το σκουλήκι της καρδίας.
δεν είναι αυτό;

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
η 3μηνιαία πρόληψη που λέτε ποια είναι;
εγώ κάθε μήνα του δίνω ένα χάπι που είναι για την αποπαρασίτωση και για το σκουλήκι της καρδίας.
δεν είναι αυτό;
Εσύ, επειδή είσαι Λάρισα, κάνεις την πρόληψη κάθε μήνα...

Προφανώς, η 3μηνιαία πρόληψη είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά ισχύει, π.χ., για την Αθήνα...
Που έχει γεωγραφικό πλάτος νοτιότερο από τη Λαμία (ας πούμε) και δεν κυκλοφορεί σκουλήκι της καρδιάς...

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα

Προφανώς, η 3μηνιαία πρόληψη είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά ισχύει, π.χ., για την Αθήνα...
Που έχει γεωγραφικό πλάτος νοτιότερο από τη Λαμία (ας πούμε) και δεν κυκλοφορεί σκουλήκι της καρδιάς...
α μάλιστα σε ευχαριστώ πολύ!! δεν φανταζόμουν ότι παίζουν τόσα πολλά τον ρόλο τους

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
α μάλιστα σε ευχαριστώ πολύ!! δεν φανταζόμουν ότι παίζουν τόσα πολλά τον ρόλο τους
Ας πούμε, εμείς που πήγαμε πρόσφατα στα βουνά της Στερεάς, δώσαμε milbemax στον Casper... και θα του ξαναδώσουμε όταν περάσει ένας μήνας...
Στη Μόκα, όμως, που δεν την πήραμε μαζί, θα της ξαναδώσουμε σε 3 μήνες...

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Βρε παιδιά αγχώθηκα τώρα!!!
Εμείς ακόμα δεν έχουμε γυρίσει Αθήνα και εδώ στο νησί ο Ρόκυ έφαγε κανα δυο τρεις φορές κακά αλόγου δεν τον πρόλαβα!
Εν τω μεταξύ αρχές Σεπτέμβρη είναι η ώρα να του δώσω το Drontale που του δίνω κάθε τρεις μήνες!
Ας ελπίσουμε να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα!

sweetdogs

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
82
0
kastoria greece
Εμείς ακόμα δεν έχουμε γυρίσει Αθήνα και εδώ στο νησί ο Ρόκυ έφαγε κανα δυο τρεις φορές κακά αλόγου δεν τον πρόλαβα!
Εν τω μεταξύ αρχές Σεπτέμβρη είναι η ώρα να του δώσω το Drontale που του δίνω κάθε τρεις μήνες!
Αλογου;:eek:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.674
11.103
Athens
Μην τρελλαίνεσαι. Εμένα έχουν φάει ένα στρέμμα προβατοκούραδα στα βασιλικά και για ντιζέρτ τσιμπάνε κι από άλογο.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1

Σαφώς και υπάρχουν περιστατικά Διροφιλαρίωσης στην νότιο Ελλάδα , απλώς είναι πιο "σπάνια" . Στην βόρειο Ελλάδα είναι πάρα πολύ συχνά , και έτσι λαμβάνονται καλύτερα μέτρα ( απεντομοτικά , σίτες , ταμπλέτες , και κατάλληλη αγωγή ανα μήνα )

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Τα κακά αλόγου είναι φυτική τροφή με ένζυμα, τα χωνεύουν καλύτερα από φρέσκα λαχανικά...

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει είναι να υπάρχουν τοξικές ουσιες από αποπαρασιτωση