Ευχαριστω πολυ...και εγω εψαξα να βρω στο νετ και βρηκα ακριβως αυτο οτι αμα γνωριζεισ την μολυνση δινεις το καταλληλο κιολας
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Εσύ, επειδή είσαι Λάρισα, κάνεις την πρόληψη κάθε μήνα...η 3μηνιαία πρόληψη που λέτε ποια είναι;
εγώ κάθε μήνα του δίνω ένα χάπι που είναι για την αποπαρασίτωση και για το σκουλήκι της καρδίας.
δεν είναι αυτό;
α μάλιστα σε ευχαριστώ πολύ!! δεν φανταζόμουν ότι παίζουν τόσα πολλά τον ρόλο τουςΕσύ, επειδή είσαι Λάρισα, κάνεις την πρόληψη κάθε μήνα...
Προφανώς, η 3μηνιαία πρόληψη είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά ισχύει, π.χ., για την Αθήνα...
Που έχει γεωγραφικό πλάτος νοτιότερο από τη Λαμία (ας πούμε) και δεν κυκλοφορεί σκουλήκι της καρδιάς...
Ας πούμε, εμείς που πήγαμε πρόσφατα στα βουνά της Στερεάς, δώσαμε milbemax στον Casper... και θα του ξαναδώσουμε όταν περάσει ένας μήνας...α μάλιστα σε ευχαριστώ πολύ!! δεν φανταζόμουν ότι παίζουν τόσα πολλά τον ρόλο τους
Αλογου;Βρε παιδιά αγχώθηκα τώρα!!!
Εμείς ακόμα δεν έχουμε γυρίσει Αθήνα και εδώ στο νησί ο Ρόκυ έφαγε κανα δυο τρεις φορές κακά αλόγου δεν τον πρόλαβα!
Εν τω μεταξύ αρχές Σεπτέμβρη είναι η ώρα να του δώσω το Drontale που του δίνω κάθε τρεις μήνες!
Ας ελπίσουμε να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα!
Μην τρελλαίνεσαι. Εμένα έχουν φάει ένα στρέμμα προβατοκούραδα στα βασιλικά και για ντιζέρτ τσιμπάνε κι από άλογο.Βρε παιδιά αγχώθηκα τώρα!!!
Εμείς ακόμα δεν έχουμε γυρίσει Αθήνα και εδώ στο νησί ο Ρόκυ έφαγε κανα δυο τρεις φορές κακά αλόγου δεν τον πρόλαβα!
Εν τω μεταξύ αρχές Σεπτέμβρη είναι η ώρα να του δώσω το Drontale που του δίνω κάθε τρεις μήνες!
Ας ελπίσουμε να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα!
Σαφώς και υπάρχουν περιστατικά Διροφιλαρίωσης στην νότιο Ελλάδα , απλώς είναι πιο "σπάνια" . Στην βόρειο Ελλάδα είναι πάρα πολύ συχνά , και έτσι λαμβάνονται καλύτερα μέτρα ( απεντομοτικά , σίτες , ταμπλέτες , και κατάλληλη αγωγή ανα μήνα )Εσύ, επειδή είσαι Λάρισα, κάνεις την πρόληψη κάθε μήνα...
Προφανώς, η 3μηνιαία πρόληψη είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά ισχύει, π.χ., για την Αθήνα...
Που έχει γεωγραφικό πλάτος νοτιότερο από τη Λαμία (ας πούμε) και δεν κυκλοφορεί σκουλήκι της καρδιάς...
χαχαχαχαχα!Μην τρελλαίνεσαι. Εμένα έχουν φάει ένα στρέμμα προβατοκούραδα στα βασιλικά και για ντιζέρτ τσιμπάνε κι από άλογο.