Έκκληση για Μιλτεφοράν


Haska

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2011
52
0
59
athens greece
Καλησπερα σε ολους.
Μαζι με καποιο αλλο παιδι πηραμε απο την Πειραιως ενα σκυλο που καποιος παρατησε και ο καημενος τον περιμενε να γυρισει, μενοντας στο ιδιο σημειο μερα και νυχτα και ας του ειχε φερθει οπως του ειχε φερθει. Για να καταλαβετε, το σκυλι εχει αυτια κομενα συριζα με ψαλιδι κατι που μας κανει να πιστευουμε οτι δεν ειχε και την καλυτερη μεταχειρηση στην ζωη του. Οπως και να εχει, μεσω της Καμπανιας Προωθησης Φιλοξενειων, τον βαλαμε σε πανσιον και του κανουμε ταυτοχρονα και την θεραπεια του μιας και βρεθηκε θετικος και σε ερλιχεια αλλα και σε καλαζαρ αλλα ευτυχως χωρις να εχουν πειραχτει ζωτικα οργανα.
Οπως και να εχει, σε λιγες μερες πρεπει να αρχισουμε θεραπεια για καλαζαρ και χρειαζομαστε Μιλτεφοραν. Για οσους δεν γνωριζουν το φαρμακο ειναι πανακριβο, περιπου 160 Ευρω το μπουκαλι και ο Παροτ ειναι μεγαλοσωμος.
Υπαρχει καποιος που να εχει περισευμα απο Μιλτεφοραν η που θα ηθελε να αγορασει καποια πραγματα μεσω της Καμπανιας Φιλοξενειων, κουπες, ημερολογια, φουτερ κλπ για να ενισχυσει την αγορα φαρμακου για τον Παροτ?
Λυπαμαι αλλα φωτογραφιες δεν εχω βρει τροπο να περασω αλλα αν ειστε στο φατσοβιβλιο, ενημερωστε με και θα σας στειλω με μηνυμα τον συνδεσμο γιατι απο εδω δεν περναει.
Ευχαριστω πολυ αν εστω μπηκατε στην διαδικασια να διαβασετε αυτο το μηνυμα
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.656
19.890
Επειδή οι κανονισμοί δυστυχώς σπάνια διαβάζονται, παραθέτω ένα κομμάτι σημαντικό, για την συνέχιση του θέματος:
- Απαγορεύεται κάθε είδους αγγελία ή δημοσίευση που ζητά οικονομική βοήθεια για το οτιδήποτε.
 




Haska

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2011
52
0
59
athens greece
Καλησπερα, αν ξερετε που μπορω να το βρω φθηνοτερα παρακαλω ενημερωστε με.
Επισης ζηταω συγγνωμη αν παραβιασα καποιο κανονισμο, αλλα να διευκρινησω πως δεν ζηταω χρηματα. Απλα αν υπαρχει περισευμα σε καποιον απο το φαρμακο που θα μπορουσε να το διαθεσει η αν καποιος θα ηθελε να αγορασει μεσω καποιου επισημου οργανισμου (stray life) καποια πραγματα και ενα μερος αυτων θα παει στο φαρμακο για το συγκεκριμενο σκυλι.
Λυπαμαι, διαβασα τον κανονισμο αλλα θεωρησα (λαθος μου ισως) πως δεν τον παραβιαζω για του λογους που προανεφερα. Ζηταω συγγνωμη και παρακαλω αποσυρετε την δημοσιευση μου αν κρινετε πως ειναι εκτος οριων. Ποτε δεν ηταν αυτη η προθεση μου.
 


Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Θα σου στείλω π.μ. αλλά γράφω εδώ για κάποιον άλλο που ίσως ενδιαφέρεται πως ο κτηνίατρος μου το πουλάει 110 ευρώ και μαγαζί με κτηνιατρικά φάρμακα 90 και κάτι.
 


Haska

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2011
52
0
59
athens greece
Ευχαριστω πολυ, θα με βοηθησεις παρα πολυ γιατι εμεις το μεγαλο μπουκαλι το βρισκουμε με 160 ακατεβατα ....
 


Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Χμμ..
Δεν ξέρω αν υπάρχουν διάφορα μεγέθη μπουκαλιών... :(

Γιατί για σκυλάκι μικρόσωμο το πήραμε σε αυτή η τιμή..
Σωστό και αυτό δεν το σκέφτηκα...
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.656
19.890
@ Haska την παράθεση του κανονισμού στην έβαλα, για να δώσεις μια παραπάνω προσοχή στην εξέλιξη του θέματος. Στο τι θα γραφόταν στην συνέχεια, στην περίπτωση που δεν τον είχες διαβάσει. Στο έγραψα κιόλας, ότι αυτή την πρόθεση είχα. Οπότε...so far...so good...:)
 


Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Σοφία, υπάρχουν 2 μπουκάλια, των 30 και των 60 ml.
Προφανώς μιλάς για των 30 εσύ.
Η τιμή για το μπουκάλι των 60 κάπου εκεί είναι, στα 160 ευρώ.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.926
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95