Ευχαριστώ!Κατα λάθος βγήκε!Μάλλον ήμουν τυχερός!Η φωτογραφια στο πεζοδρομιο ειναι εξαιρετικη!Και απο καλλιτεχνικης αποψης!
Να σου ζησει ο ομορφος!
Χα χα ναι όντως!Tι ομορφος που ειναι ο κουταβος!
Πολυ μου αρεσει η ηλικια που μεγαλωνουν δυσαναλογα..μια τα αυτια φαινονται πελωρια,μια οι ποδαρες μακριες..Πωπω..ζηλευω,θελω ξανα κουταβι..
Σίγουρα!Χιούμορ κάνω!Θα μεγαλωσει και θα σοβαρευτει και τοτε θα σου λειπει η κουταβισια χαζομαρα.Να χαρεις οσο μπορεις αυτη την ηλικια,γιατι πισω δεν εχει..Και 'γω ελεγα ''αντε,ποτε θα μεγαλωσει'' και τελικα δεν πηρα χαμπαρι ποσο γρηγορα εγινε;-)
Σήμερα πάντως που μίλησα με τον εκτροφέα μου είπε πως να μην τον ταίζω όπως γραφει το τσουβαλακι αλλά να του δίνω περισσότερο γιατί και ο μπαμπάς του όπως και ο ''παππούς'' είναι περίπου 42 κιλά μιας και ο έκτορας είναι ο μεγαλύτερος σε μέγεθος από τα αδερφάκια του!Eίναι κούκλος πραγματικά.
Μια ερώτηση έχω στους goldenades
Το τελικο μέγεθος ένος golden retriever σε τι κιλά κυμαίνεται; Συνάντησα σήμερα ένα παιδί στο δρόμο και ενώ χάιδευε τον Έλβις μου μιλούσε για το golden του και μου είπε ότι τα golden είναι πολύ μεγαλύτερα από τα λαμπ. Δεν είχα παρατηρήσει ποτέ κάτι τέτοιο, ισχύει;