Ένα κουτάβι τόσο δα!!!

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
παιδια καλησπερα! για να μην πολυλογω σημερα αφου σχολασα απο τη δουλεια με πηρε μια φιλη τηλ και μου λεει " ασε παλευω απο το μεσημερι με κατι κουταβια" αυτο ηταν αρκετο για να τρεξωεκει!
πηγα τα ειδα πηρα ενα αγκαλια και εφυγα! καποιος μ......ς παλι πεταξε κουταβια στο δρομο!
το εφερα σπιτι του εβγαλα τα τσιμπουρια που ηταν απειρα ειχε και μερικους ψυλους! ειναι 1 μηνα περιπου εχει λιγα δοντια και περπαταει σιγα σιγα! του εβαλα 2 σταγονες frontline ειδα τωρα 2 ψοφιους.ξερω πως δε κανει γτ ειναι μικρο αλλα δεν ηξερα τι να κανω ειναι αργα να παρω τον κτηνιατρο θα μιλησω αυριο μαζι του! ποτε μπορω να το καθαρισω με μηλοξυδο? αυριο?
τι να του δινω να τρωει?

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
φροντλαιν αμπουλα ? 2-3 μερες πρεπει να μεινει στεγνο το τριχωμα αν δεν κανω λαθος οποτε απο δευτερα το μηλοξυδο. Αν δεις βεβαια τιποτα αλλεργικες αντιδρασεις λογο φροντλαιν να ξεπλυνεις το σημειο που εβαλες τις σταγονες.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ναι αμπουλα! ψωφανε οι ψυλλοι τι αλλο θα μπορουσα να κανω? δε γινοταν να το αφηνα ετσι

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
σχετικα με το φαγητο μπορεις να παρεις τηλεφωνο ενα γιατρο που ειναι κοντα σου και να παρεις γαλα για κουταβια

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
δεν εχω κοντα γιατρο.θα τον παρω το πρωι τωρα εφαγε μαλακωμενη ξηρα τροφη

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ναι το πομερανιαν και εξω το ελαφακι που μπαινοβγαινει αυτο το εχω σε παρκο σε αλλο δωματιο

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ελπιζω μονο να μη μου βγει τρελο γιατι μαλλον ειναι κινηγοσκυλο

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μπράβο σου που το πήρες, εύχομαι τα καλύτερα !!! :):):) Πόσο μικρούλι είναι ; Πότε μπορείς να το πάς στον κτηνίατρο ;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Πωπω 3 σκυλάκια , χαράς το κουράγιο σου βρε jasmine!! Πως πάει το κουταβάκι;

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
καλα παει ειναι βεβαια μια χουφτιτσα ακομα! θα ανεβασω φωτο οταν επιστρεψω σπιτι

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Περιμένουμε με ανυπομονησία τις φωτογραφίες !!! Με τα άλλα δύο πώς τα πάνε ; :)