Ένα Labrador που ζύγιζε 85 κιλά...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com

Αυτός ο κακομοίρης που ακούει στο όνομα Σάμσον ζει στην Αυστραλία και τη στιγμή που τον έλαβε η Animal Aid στα χέρια της ζήγηζε 85 κιλά.

Με σωστή διατροφή και δίαιτα, στις 6.10. ο Σάμσον ζήγηζε 67 κιλά. Η δίαιτα βέβαια συνεχίζεται γιατί ο σκύλος πρέπει να φτάσει στα 40 κιλά που είναι το σωστό βάρος του.

Samson's Weight Challange

Εχουν καθόλου μυαλό οι άνθρωποι; :mad:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τον καημένο! :(
Δεν ξέρω γιατί το κάνουν! Αλλά το έχω δει με τα μάτια μου! Πέρα από την περίπτωση μιας γνωστής μου δεσποζόμενης σκύλας υπερβολικά παχιάς, για την οποία είχα γράψει και στο φόρουμ, η οποία είχε γίνει έτσι τρώγοντας εξαντλητικές ποσότητες ελεύθερα μετά τη στείρωσή της, είδα και το εξής:

Ήμαστε οικογενειακώς σε ταβέρνα όπου καθόταν ένας τύπος με κάτι που έμοιαζε με πεκινουά. Δεν καταλάβαινες και πολύ καλά τι ήταν, γιατί απ' το πάχος είχε αλλοιωθεί εντελώς. Σαν μπάλα ήταν το καημένο!!! Αυτό το κρατούσε ο τύπος στην αγκαλιά του και του έδινε μεζέδες ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. Το σκυλί δεν είχε τον παραμικρό ενθουσιασμό για τους μεζέδες - έτρωγε σαν ρομπότ!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Μου θύμισε το quote που διάβασα κάπου,κάποτε "If your dog is fat, you're not getting enough exercise"

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δεν του φτάνει το πάχος του δύστυχου έχει και τον μικρό να τραβάει :mad:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Κάπου θυμάμαι είχα αναφέρει ότι θεάματα σαν αυτό το αίσχος καλύπτονται στο όνομα της αγάπης και της φροντίδας του αρνούμενου να μάθει και τελικά αποδεικνύετε άκρος επικίνδυνος για κάθε σκύλο .
Κρίμα να υπάρχουν τέτοιες εικόνες , αλλά είναι άκρος εποικοδομητικές για πολλούς που νομίζουν ότι μόνο με αγάπη και αγάπη μεγαλώνεις ένα σκύλο

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Και τι φταει ο μικρος.Προφανως καποιοι ενηλικοι τον εμαθαν.Και κατα πασα πιθανοτητα τον εμαθαν και να καμαρωνει που εχει ενα τοσο μεγαλο σκυλο.Κριμα.
Αλλα τουλαχιστον καποιοι ενδιαφερθηκαν και τον εσωσαν,αυτο εχει σημασια.
Και οσο για την αγαπη βαγγελη,τι να πω.Αν νοιαζονταν για τον σκυλακο τους δεν θα τον αφηναν να γινει ετσι