Έπεσε ο κυνόδοντας

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Χρονια πολλα και Χριστος ανεστη σε ολους!Η κουταβιτσα μου μεγαλωνει γρηγορα και πριν 3 μερες αρχισε να αλλαζει δοντια καθε μερα τις πεφτει και απο 1.Χθες το βραδυ ομως επεσε και ο κατω δεξια κυνοδοντας ειναι φυσιολογικο δεν θα επρεπε να πεσουν τελευταιοι οι κυνοδοντες?Α ειναι 5 μηνων σχεδον.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Αληθώς ο κύριος!
Έτσι γίνεται,μην σε απασχολεί καθε μέρα και απο ένα μέχρι να πέσουν όλα :)
Θα πέφτουν ακόμη και με το παιγνίδι,με το παραμικρό!
Εγω σκεφτόμουν και έλεγα μα καλά πέφτουν λες και είναι απλά κολλημένα,τόσο απλά!

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου την επομενη μερα παρατηρησα οτι βγαινει απο κατω ο καινουργιος.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Εμένα άλλαξε όλους τους τομείς και πέφτουν και τα πίσω. Κυνόδοντας δεν λέει να κουνηθεί ακόμη.... για να δούμε!!

Πάντως τα δόντια που δημιουργούν θέματα στην αλλαγή είναι οι κυνόδοντες, οπότε μάλλον τυχερός είσαι γιατί έκανες καλή αρχή!!

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
@tomsitas επειδη ειχα δει το δικο σου θεμα νομιζα οτι θα πεσουν τελευταιοι.

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Για καποιο λογο δεν ανεβηκε (?) η τελαιταια φραση στο προηγουμενο post ....
Τελος παντων μυστηριο...
οσο πιο γρηγορα τοσο πιο καλα ειναι η αποψη μου....
Δεν νομιζω οτι εχει καποια συγγεκριμενη εξελιξη η "πτωση" , συνηθως τα μεγαλα αποχωρουν τελευταια.

mpilis

Member
28 Μαρτίου 2011
9
0
Συγνωμη αλλα δεν το ξερω το θεμα οτι αλλαζουν δοντια,ο δικος ενα Ροτβαιλερ την παρασκευη κλεινουμε 3 μηνες ζωης,καποια στιγμη δηλαδη θα πεσουν τα δοντακια και θα βγουν αλλα?
(Παροτι εχω διαβασει αρκετα βιβλια δεν το ηξερα)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν έχει να κάνει με τη φυλή (ράτσα) του σκύλου, όλα τα κουτάβια αλλάζουν δόντια, οπότε mpilis προετοιμασου ψυχολογικά να δεις το μπέμπη σου φαφούτη σε λίγους μήνες. Πολλά ανθεκτικά μασουλητήρια όσοι αλλάζετε δόντια!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Χαχαχαχαχα.... όπως το λες φαφούτη!! Εμένα της μικρής της έπεσαν όλοι οι τομείς μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Δόντι δεν είχε μπροστά σε σημείο που η γλώσσα της εβγαινε λίγο πιο έξω από το στόμα της!!! Απίστευτα αστεία!!

spa

Member
7 Απριλίου 2011
10
0
Θεσσαλονίκη
γεια σας και απο μενα παιδια..Εμενα ειναι 3,5 μηνων και σημερα του εφυγε ενα δοντακι μπροστινο...μηπως ειναι λιγο νωρις?τι λετε?

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Παιδιά μην τρελαίνεστε με τα δόντια... όσο πέφτουν καλά είσαστε... εμένα στους 6 μήνες δεν έχει πέσει κανένας κυνόδοντας ενώ ήδη έχουν "σκάσει" οι καινούριοι...
Άστε τα να πέφτουν....!!! :)

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
34
Cyprus
χερεται... εμενα το σκυλακι μου εͅιναι 3 μηνων.... δεν του επεσε κανενα δοντακι μεχρι τωρα.... οπως βλεπω δηλαδη... υπαρχει περιπτωση να του πεσει το δοντακι και να το φαει;;; ωρες που λειπω και να μην δω.... ποια ειναι η ηλικια που αρχιζουν να πεφτουν;;;

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Εμένα τους τομείς (τα μπροστινά δόντια εκτός των κυνόδοντων) τους έφαγε όλους εκτός από έναν που μας δημιούργησε πρόβλημα. Τα πιο πίσω μέχρι τώρα τα παίζει λίγο αλλά τα βγάζει τελικά και τα παρατάει...

Τελικά η ηλικία που αλλάζουν τα δόντια διαφέρει από σκύλο σε σκύλο σε γενικές γραμμές όμως είναι πάνω κάτω οι 4 μήνες,

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ο δικός μας λοιπόν (ο πέμπτος :Ρ ) έπεσε προχθές!!!
Τώρα έχει τους 4 καινούριους του κυνόδοντες και μια ωραία τρύπα στη θέση του παλιού που έπεσε! :Ρ
Νιώθω ότι έχει ηρεμήσει λίγο.
Σε σχέση με το όταν έβγαζε δόντια. Είναι λογικό αυτό;

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Ααααααααααχ... μπράβο τυχεροί!!

Εμάς τίποτα ακόμη... τέσσερις κυνόδοντες κουταβίσιοι και τέσσερις υπό ανάπτυξη καινούριοι... γμτ....!!!

Για να δούμε...