Έρευνα για τα κατοικίδια


adespotos12

New Member
6 Δεκεμβρίου 2006
1
0
Γίνεται μία έρευνα για τις διατροφικές συνήθειες των κατοικίδιων ζώων από μία Εταιρία Eρευνών και οι συμμετέχοντες είναι κάποιοι σαν και εμάς που έχουν κατοικίδια.
Αυτού του είδους οι έρευνες χρησιμοποιούνται συνήθως από κατασκευαστές τυποποιημένων τροφίμων ή αξεσουάρ για κατοικίδια και κύριος στόχος τους είναι η βελτίωση αυτών των προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών.
Σκέφτηκα να σας ενημερώσω ώστε οι πληροφορίες που θα συγκεντρωθούν να είναι πραγματικά από αυτούς που ενδιαφέρονται για τα κατοικίδια και που η γνώμη τους θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και να επηρεάσουν τις αποφάσεις για τη βελτίωση των τροφών, υπηρεσιών, αξεσουάρ και γενικά τη βελτίωση της ζωής των κατοικίδιων.
Για τη συμμετοχή σας στην έρευνα αυτή υπάρχει και ένα ευχαριστήριο δώρο
που είναι κάποιο χρήσιμο αντικείμενο σε σχέση με το κατοικίδιο σας (μπορεί να είναι παιχνίδι ή αξεσουάρ) από κάποιο κοντινό κατάστημα
Στη περίπτωση που ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε ένα e-mail με τίτλο «Pets», γράφοντας μόνο «ενδιαφέρομαι για την έρευνα» ώστε να σας στείλουν τις σχετικές πληροφορίες και το ερωτηματολόγιο στο email σας καθώς και τη περιοχή σας ώστε όταν το συμπληρώσετε να σας ενημερώσουν για κάποιο κεντρικό κατάστημα κοντά στην περιοχή σας, από το οποίο μπορείτε να παραλάβετε το δώρο σας.
Π.χ. Τίτλος : Pets
Ενδιαφέρομαι για την έρευνα. Γλυφάδα.
Το e-mail για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για να πείτε τη γνώμη σας είναι : [email protected]

Πραγματικά τα κατοικίδια μας το αξίζουν...
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.095
Μηνύματα
895.468
Μέλη
19.910
Νεότερο μέλος
MochiandEmma