Τι, δεν έπρεπε να δώσω αλατόνερο για να κάνει εμετό; Τι σκατά το έκανα το σεμινάριο πρώτων βοηθειών μαλακία έκανα;Δεν ξέρω τι από όλα είναι χειρότερο..!!
Δεν θα πάθει κάτι..δεν είναι φόλα.., απλά καλό είναι να μην ξανά γίνει..![]()
Χαχα εγώ ως γνήσια καταστροφολόγος θεώρησα ότι η ποσότητα ζάχαρης που περιείχε ολόκληρη βασιλόπιτα ήταν σούπερ τοξική για το σκύλο (φοβόμουν οτι θα πέσει σε υπεργλυκαιμικό σοκ το ζώον) και αντέδρασα λες και είχε πιει δηλητήριο. Παράλληλα ο Γιώργος προσπαθούσε να βρει κτηνίατρο όσο εγώ την μπούκωνα με αλατόνερο (ιστορίες γι αγρίους)! Πάντως το καμάρι μου δεν έπαθε τίποτα, ούτε εμετό, ούτε διάρροια...ίσως λίγο να παραφούσκωσε η κοιλίτσα της από το πολύ φαΐ!Δεν ηταν αναγκη να κανεις το στομαχι της θαλασσα,γιατι με τη βασιλοπιτα δεν κινδυνευε η ζωη της.Θα πρηζοταν λιγο,μπορει να εκανε κι εμετο μονη της.Προκαλουμε εμετο στα σκυλια,μονο σε περιπτωση που εφαγαν κατι που μπορει να τους στερησει τη ζωη,πχ φολα,δηλητηριο,κτλ...
Προσεχε παντως το Πασχα τα κουλουρακια!![]()
Υπερβολή ήταν το αλατόνερο!Τι, δεν έπρεπε να δώσω αλατόνερο για να κάνει εμετό; Τι σκατά το έκανα το σεμινάριο πρώτων βοηθειών μαλακία έκανα;
Τελειώσαμε, τελειώσαμε!Ποτε τελειώνουμε με τον οιστρο? Να πάμε για κάνα γλυκό βρε παιδί μου ....![]()