Έφαγε ολόκληρη βασιλόπιτα!

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Δεν ξέρω τι από όλα είναι χειρότερο..!!

Δεν θα πάθει κάτι..δεν είναι φόλα.., απλά καλό είναι να μην ξανά γίνει..:)
Τι, δεν έπρεπε να δώσω αλατόνερο για να κάνει εμετό; Τι σκατά το έκανα το σεμινάριο πρώτων βοηθειών μαλακία έκανα;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δεν ηταν αναγκη να κανεις το στομαχι της θαλασσα,γιατι με τη βασιλοπιτα δεν κινδυνευε η ζωη της.Θα πρηζοταν λιγο,μπορει να εκανε κι εμετο μονη της.Προκαλουμε εμετο στα σκυλια,μονο σε περιπτωση που εφαγαν κατι που μπορει να τους στερησει τη ζωη,πχ φολα,δηλητηριο,κτλ...

Προσεχε παντως το Πασχα τα κουλουρακια!:p

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Δεν ηταν αναγκη να κανεις το στομαχι της θαλασσα,γιατι με τη βασιλοπιτα δεν κινδυνευε η ζωη της.Θα πρηζοταν λιγο,μπορει να εκανε κι εμετο μονη της.Προκαλουμε εμετο στα σκυλια,μονο σε περιπτωση που εφαγαν κατι που μπορει να τους στερησει τη ζωη,πχ φολα,δηλητηριο,κτλ...

Προσεχε παντως το Πασχα τα κουλουρακια!:p
Χαχα εγώ ως γνήσια καταστροφολόγος θεώρησα ότι η ποσότητα ζάχαρης που περιείχε ολόκληρη βασιλόπιτα ήταν σούπερ τοξική για το σκύλο (φοβόμουν οτι θα πέσει σε υπεργλυκαιμικό σοκ το ζώον) και αντέδρασα λες και είχε πιει δηλητήριο. Παράλληλα ο Γιώργος προσπαθούσε να βρει κτηνίατρο όσο εγώ την μπούκωνα με αλατόνερο (ιστορίες γι αγρίους)! Πάντως το καμάρι μου δεν έπαθε τίποτα, ούτε εμετό, ούτε διάρροια...ίσως λίγο να παραφούσκωσε η κοιλίτσα της από το πολύ φαΐ!:D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ποτε τελειώνουμε με τον οιστρο? Να πάμε για κάνα γλυκό βρε παιδί μου ....:p

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τι, δεν έπρεπε να δώσω αλατόνερο για να κάνει εμετό; Τι σκατά το έκανα το σεμινάριο πρώτων βοηθειών μαλακία έκανα;
Υπερβολή ήταν το αλατόνερο! :) Τεσπα, δεν πειράζει... άλλη φορά μη φρικάρεις όμως ! ;)

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Ποτε τελειώνουμε με τον οιστρο? Να πάμε για κάνα γλυκό βρε παιδί μου ....:p
Τελειώσαμε, τελειώσαμε! :D
Μόλις ξεμπερδέψω με τον Σπίθα κανονίζουμε βόλτα σε ζαχαροπλαστείο να φάμε πάστες! Αν και νομίζω ότι με την άχνη το έχει το κόλλημα, πριν έφαγα ένα κουραμπιέ και καθόταν από κάτω κι έγλειφε αυτή τη λίγη άχνη που έπεφτε!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87