Έφαγε πακέτο με τσιγάρα!

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Παιδιά καλημέρα! Μόλις συνειδητοποίησα ότι ο μικρός χωρίς να τον δω, ανέβηκε στο κρεβάτι, πήδηξε στο κομοδίνο, άρπαξε το πακέτο με τα τσιγάρα μου και το έκανε σκόνη! :eek: 5 6 τσιγάρα και το πακέτο κομματιασμένα και σίγουρα έχει καταπιεί κάποια κομμάτια! Τι κάνω? Πρέπει να του προκαλέσω εμετό???
Ευχαριστώ!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Θα πρότεινα να τηλεφωνήσεις στον κτηνιατρο σου. Ξερω οτι τα τσιγαρα μπορει να αποβουν πολυ επικυνδυνα αν καταπωθουν απο παιδι. Για σκυλο δεν ξερω αν ισχυει, αλλα δεν εχουμε αντιμετωπισει ποτε κατι παρομοιο γιατι δεν καπνιζουμε. Μια γνωμη ειδικου ηταν καλυτερη στην περιπτωση σου.

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Λοιπόν έβαλα τη μάνα μου να πάρει τον κτηνίατρο γιατί εδώ έχω ένα θεματάκι και της είπε να του δώσω λίγο γάλα και μετά να πάρω peptonorm (καλά το έγραψα?) από φαρμακείο και να του δώσω 2ml με σύριγγα! Τι είναι αυτό το έχει χρησιμοποιήσει κανείς?

GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
57
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
Σκυλί είναι ξέρετε..... το σύστημά του είναι μαθημένο (σε αυτή την ηλικία ειδικά) στην αθρόα "είσοδο" διαφόρων υλικών στο πεπτικό....

και αυτό το γάλα ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ?? Να αδρανοποιήσει ΤΙ???? Μόνο την αντίδραση που θα κάνει στην καζεΐνη αν ειναι αλλεργικό, να λάβεις υπόψην και τις διάρροιες που θα ακολουθήσουν θα έπρεπε να σε βάλουν σε σκέψεις σχετικά με την ορθότητα της συμβουλής..

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
GAIA LYKAIA δεν ξέρω πολλά πάνω στο αντικείμενο γι'αυτό ρώτησα... Πάντως δεν ήθελα να του δώσω πολύ γάλα γιατί ο ίδιος ο γιατρός μου έχει πει ότι προκαλεί διάρροιες, οπότε του έδωσα ελάχιστο! Δε νομίζω να τον πειράξει... Το φάρμακο πήγα τώρα και το πήρα, ξέρει κανείς αν είναι οκ για την περίπτωση? Γιατί δε θέλω να του δίνω έτσι φάρμακα αβέρτα...

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ουτε γαλα εχω δωσει ουτε φαρμακο,καποιο εκανε ενα μικρο εμετο μονο του και καποιο αλλο τιποτα.
Δεν ξερω βεβαια αν εχει να κανει οτι τα δικα μου ειχαν προτιμηση στα πουρα!

GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
57
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
Ξέρεις, σε ένα μυθιστόρημα περιγράφεται πως ένας γέρος μάθαινε στα κουτάβια του να μη τρώνε πράγματα που βρίσκανε πεταμένα κάτω.... έβαζε μέσα τους φύλλα ακατέργαστου καπνού... το κουτάβι που θα έτρωγε τη λιχουδιά, σε σύντομο χροικό διάστημα άρχιζε να ξερνάει, τυπώνοντας ανεξίτηλα στο κουταβίσιο μυαλό του το πόσο επώδυνο μπορεί να αποβεί το να τρως πράγματα που δε σου έδωσε το αφεντικό σου.....

ίσως τελικά να υπάρχει πραγματική σοφία στις παλιές ιστορίες..... :)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ο καπνος ειναι ''τοξικος'' και μπορει να αποβει μοιραιος σε ανθρωπο.Καναμε πλυση στομαχου σε μικρο παιδι φιλων επειδη εφαγε 1 τσιγαρο.
Πηγαινε στο κτηνιατρο, δεν ξερω τι γινεται με τα σκυλια , αλλα λεω να μην το αφησεις στην τυχη του.
Σε θεματα υγειας μονο τον γιατρο σου.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δεν ξερω γιατι αλλα μου φαινεται οτι αυτα που λεει ο Γαια Λυκαια ειναι οτι δεν ο Σκυλος δεν παθαινει κατι το ιδιο και η yasmine !!

Αρα δεν ξερω τι να πω!!! Περαστικα !!!

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Πφφφ δε τον βλέπω πολύ καλά... :( :( :( :( :(
Εφοσον δεν τον βλεπεις και πολυ καλα οπως λες γιατι δεν πηγαινεις σε ενα κτηνιατρο και ψαχνεις τι να κανεις μεσα απο ενα φορουμ..Δηλαδη αν υπαρχει περιπτωση να παθει κατι (που δεν νομιζω) αλλα λεμε τωρα, τι ακριβως θα κανεις; θα το συζητας με τις ωρες εδω; Αν ανησυχεις παπουτσακια και κτηνιατρο... Απλο;

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Sadah ξαναπήρα τον κτηνίατρο και μου είπε ότι αν έκανα αυτό που μου είπε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και να μην τρελένομαι αφού δεν έχει δείξει κάτι γιατί με τέτοια ζέστη δε θα μπορούσε να είναι και σε φουλ διάθεση! Τεσπά εγώ αυτό που ψάχνω από το φόρουμ είναι κάποια ανάλογη εμπειρία ή κάτι τέτοιο και όχι ιντερνετική διάγνωση!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Μαιρουλα σου μιλησε και ενας εκτροφεας με χρονια εμπειρια οτι δεν ειναι κατι το ανυσηχιτικο!! Δεν σου ειπε οτι θα ειναι σαν να μην συμβαινει αλλα μην ανχωνεσαι !!!

Χαλαρωσε και αν δεις κατι αλλο πηγαινε στο γιατρο !!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Eμένα και ο θεός ο ίδιος να μου λέγε ότι δεν είναι ανησυχητικό αν δεν τον έβλεπα καλά θα πήγαινα στον γιατρό κατευθείαν.