Βασικά τώρα είναι πολύ καλύτερα γέμισα την πισίνα του και παίζουμε, έφαγε κιόλας και είναι μια χαρά! 
Eμένα και ο θεός ο ίδιος να μου λέγε ότι δεν είναι ανησυχητικό αν δεν τον έβλεπα καλά θα πήγαινα στον γιατρό κατευθείαν.
προλαβε τουλαχιστον να δει το αποτελεσμα?παλι καλα να λες!μιας φιλης μου της εφαγε το τεστ εγκυμοσυνης!
Τη μια τρωει πακετο τσιγαρα,την αλλη αναπτηρες,αμα δεις και παιρνει και εφημεριδες για να φαει....τρεξε γρηγορα στο Τμημα Παροχων του Δημου και βγαλτου μια αδεια για περιπτερο...αυτος δεν ειναι σκυλος...περιπτεράς ειναι!!! :fan:*lingua**lingua*Αναπτήρες... Άλλη αγάπη αυτή!![]()
Και εφημερίδες παίρνει και χτες το βράδυ προσπαθούσε να μου πάρει κουτάκι μπύρας! Για χαρτάκια από τσίχλες δε το συζητάω πώς κάνει! Δεν παίζει, στην προηγούμενη ζωή του ήταν σίγουρα περιπτεράς το Rockoμελο μου!!!Τη μια τρωει πακετο τσιγαρα,την αλλη αναπτηρες,αμα δεις και παιρνει και εφημεριδες για να φαει....τρεξε γρηγορα στο Τμημα Παροχων του Δημου και βγαλτου μια αδεια για περιπτερο...αυτος δεν ειναι σκυλος...περιπτεράς ειναι!!! :fan:*lingua**lingua*