Έφαγε πακέτο με τσιγάρα!

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Βασικά τώρα είναι πολύ καλύτερα γέμισα την πισίνα του και παίζουμε, έφαγε κιόλας και είναι μια χαρά! :D

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Όχι δεν έκανε εμετό! Με τη σύριγγα του έδωσα 2ml αλλά δε ρώτησα αν πρέπει να επαναλάβω :/
Βασικά δε θέλω κιόλας μιας που τον βλέπω εντάξει και δε θέλω να τον φορτώνω φάρμακα, αλλά ίσως και να χρειάζεται δεν ξέρω...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Αστο το σκυλακι ησυχο.. μια χαρα ειναι ! Σα να μην εγινε.. απλα κρυβε τα τσιγαρα μηπως και του αρεσαν :p

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Eμένα και ο θεός ο ίδιος να μου λέγε ότι δεν είναι ανησυχητικό αν δεν τον έβλεπα καλά θα πήγαινα στον γιατρό κατευθείαν.

Και ο γιατρος ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικό απλα εγω της ειπα και για τον εκτροφεα που εχει καποια εμπειρία πανω στο θεμα ΠΟΛΛΑ περισσότερα χρονια για να χαλαρώσει λιγο η κοπελα !!

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
Amaliaz η αλήθεια είναι πως γενικά έχει δείξει μια αδυναμία στα τσιγάρα μου, αφού καμιά φορά που ξεχνάω την τσάντα ανοιχτή, πάντα το πακέτο παίρνει! Μάλλον τον τραβάει η μυρωδιά του καπνού! :p

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Αναπτήρες... Άλλη αγάπη αυτή! Τους έχω εξαφανίσει όλους για να μη τους παίρνει σε σημείο που δε τους βρίσκω ούτε εγώ! :p :p :p

eythymios

Member
11 Ιουνίου 2011
16
0
mairoula πάντως σε προσέχει ο σκύλος.......σε προστάτευσε απο το τσιγάρο αγνοώντας τον κίνδυνο να το φάει........τελικά τί έγινε?

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Ναι μωρέ και εγώ τον μάλωσα η άκαρδη μάνα ντροπή μου! :p
Ακολούθησα τις οδηγίες του γιατρού κι όλα καλά! :D

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Αναπτήρες... Άλλη αγάπη αυτή! :p
Τη μια τρωει πακετο τσιγαρα,την αλλη αναπτηρες,αμα δεις και παιρνει και εφημεριδες για να φαει....τρεξε γρηγορα στο Τμημα Παροχων του Δημου και βγαλτου μια αδεια για περιπτερο...αυτος δεν ειναι σκυλος...περιπτεράς ειναι!!! :fan:*lingua**lingua*

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Τη μια τρωει πακετο τσιγαρα,την αλλη αναπτηρες,αμα δεις και παιρνει και εφημεριδες για να φαει....τρεξε γρηγορα στο Τμημα Παροχων του Δημου και βγαλτου μια αδεια για περιπτερο...αυτος δεν ειναι σκυλος...περιπτεράς ειναι!!! :fan:*lingua**lingua*
Και εφημερίδες παίρνει και χτες το βράδυ προσπαθούσε να μου πάρει κουτάκι μπύρας! Για χαρτάκια από τσίχλες δε το συζητάω πώς κάνει! Δεν παίζει, στην προηγούμενη ζωή του ήταν σίγουρα περιπτεράς το Rockoμελο μου!!! :D :D :D

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Παιδιά σος!
Βρηκα στο πάτωμα κομμένα τσιγάρα!
ειμαι σίγουρη πως αν δεν τα εχει φάει σίγουρα κάτι θα εχει μασουλησει.
ισχυει ότι με τον άνθρωπο;;
το συμβάν εχει γίνει πριν μια ώρα και ακόμα δεν εχει αλλάξει κάτι στη διάθεση της.

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Ο κτηνίατρος μου δεν απαντάει και κοντεύω να τρελαθω!
ειναι πολυ επικίνδυνο;

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
ναι ισχύει το ίδιο προκάλεσες εμετό ?
Μίλα με τον γιατρό σου !