Έφαγε τα χάπια μου!

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Ουφ είχε καιρό να κάνει ζημιά, σοβάρεψε το κορίτσι μου είπα.. τις τελευταίες μέρες όμως σαν να την έπιασε η άνοιξη και σήμερα μου την έκανε την δουλειά..
Ανέβηκε όταν φύγαμε στο τραπέζι και άρπαξε το κουτί με τα χάπια μου ( αντιφλεγμονώδη). Βρήκα το κουτί κομματιασμένο( φυσικά) μια καρτέλα άθικτη και την άλλη μασημένη. Τριγύρω βρήκα σε κομματάκια και τα χάπια αλλά όλο και κάτι θα έφαγε μιας και άρχισε τους εμετούς.. Μίλησα με τον κτηνίατρο και μου είπε να της δώσω ζαντακ για να προστατέψουμε το στομάχι.
Ουφ μα που το είχα το μυαλό μου και δεν μάζεψα τα χάπια..

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Μην το σκέφτεσαι τωρα απλα την επόμενη φορα να εισαι πιο προσεκτική!
Μην έχεις εμπιστοσύνη όσο και να την βλέπεις να σοβαρευει δεν ξέρεις απο που θα σου έρθει.
Ακολουθησε τις συμβουλές του κτηνίατρου.

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Τελικά η Λούση παρά τις προσπάθειες μας στο σπίτι ακολουθώντας την αγωγή και τις οδηγίες του γιατρού δεν είχε βελτίωση. Σήμερα την αφήσαμε μέσα για νοσηλεία..

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Σας εύχομαι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.
Χάπια – απορρυπαντικά από εδώ και πέρα κλεισμένα σε ντουλάπια (ακούς γυναίκα; )

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Καλά 15 μέρες σε τι κατάσταση ήταν δηλαδή μέσα στο σπίτι?
Ξαφνικά μετά από τόσες μέρες δεν υπάρχει καμία βελτίωση ?
πες κάτι παραπάνω !

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Τα αντιφλεγμονώδη χάπια προκαλούν έλκη στα σκυλιά. Η Λούση έκανε εμετό τα χάπια που έφαγε αλλά δεν το γλύτωσε προφανώς το έλκος. Η αιμορραγία, τα μαύρα κόπρανα, πέρασε στις 5-6 ημέρες, ο αιματοκρίτης της παρέμενε μέσα στα φυσιολογικά επίπεδα όλο αυτό το διάστημα. Το πρόβλημα μας είναι ο εμετός. Βγάζει όλη την τροφή της, άλλες φορές με γαστρικά υγρά ( σημάδι ότι έχει πάει στο στομάχι) άλλες ακέραια. Η ακτινογραφία ήταν καθαρή, δεν έδειξε κάτι άλλο στο στομάχι και όταν καταφέρει να κρατήσει φαγητό στο στομάχι ενεργείτε κανονικά ( δεν υπάρχει κάποια απόφραξη).
Οι οδηγίες είχαν να κάνουν με την διατροφή, μικρά-συχνά γεύματα αφού έχει πιει τα σιρόπια της ( peptonorm και τις τελευταίες μέρες και pipneram). Σχεδόν κάθε γεύμα καταλήγει σε εμετό, αν κρατήσει ένα την ημέρα είναι θαύμα.
Το σκυλί δεν έχασε ποτέ το κέφι και την λαιμαργία του. Έχασε όμως σχεδόν δύο κιλά και βελτίωση ως προς την συχνότητα των εμετών δεν υπήρξε. Έτσι έμεινε για νοσηλεία για να μπει στον ορό για 2-3 ημέρες, να διακοπεί η οποιαδήποτε τροφή δια στόματος για να ηρεμήσει το στομάχι και να γιατρευτεί το έλκος.
Ουφ, άδειο είναι το σπίτι κι ας βρωμάει εμετίλα

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
περαστικά σας μωρέ !

καλή και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι!

δεν θα έπρεπε να σταματήσετε την ξηρά τροφή? και να ξεκινήσετε με κάτι πιο ελαφρύ ?

αυτή η τελευταία πρόταση .......δεν ξέρω εάν θα τον άφηνα μόνο του!(χωρίς να ξέρω εάν επιτρέπεται να μείνεις μαζί του).απλά σε άδειο σπίτι δεν θα μπορούσα...σε καταλαβαίνω!

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Ήμασταν με κοτόπουλο ρύζι δέκα μέρες, γυρίσαμε σταδιακά στην ξηρά. Αποτέλεσμα μηδέν αλλά και λίγο ξηρά να κρατούσε στο στομάχι της φαντάζομαι ότι θα ήταν καλύτερο-πιο θρεπτικό από το κοτόπουλο.
Άσε ο άντρας μου θέλει να πάει να κατασκηνώσει εκεί.. αύριο που θα βγάλει τον ορό για να αρχίσουν μικρά γεύματα θα πάμε να την δούμε.
Προς το παρών, μιας και είναι βράδυ πιστεύουμε ότι είναι μέσα στο κρεββάτι της και κοιμάται. Ποιόν θα πάμε βόλτα το πρωί δεν ξέρω.
Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Είναι νεαρή και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Περαστικά σας.
Περάσαμε πρόσφατα γαστρίτιδα, αλλά η νωπή τροφή (μαγειρεμένο ή κονσέρβα) δεν μας πείραζε.
Από ότι καταλαβαίνω στην δική σας περίπτωση έβγαζε ακόμη και το κοτόπουλο με το ρύζι..:/
Περαστικά και σιδερένια γρηγορα εύχομαι.

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Ευχαριστώ για τις ευχές σας!
Από εχθές πέρα από τον ορό και τα σιρόπια της ξεκίνησε να παίρνει και ζαντάκ . Σήμερα ξεκίνησαν να την ταίζουν, έφαγε δύο μικρά γεύματα προς το παρών τα κράτησε μέσα. Είναι ορεξάτη και χαρούμενη όταν είναι εκτός κλουβιού, μέσα ούτε γυρνάει να κοιτάξει το φαγητό από ότι μου είπαν.. ποιος θα ήθελε να φάει εκεί μέσα άλλωστε?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3