Έφτασε και Ελλάδα-zooplus.gr

nanou

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2015
130
71
52
Αθήνα
πριν από λίγες μέρες πάντως εγώ έκανα παραγγελία μου την επιβεβαίωσαν κανονικά , πήγα στην τράπεζα και έβαλα τα χρήματα και μετά μου είπαν ότι λόγω τεχνικών δυσκολιών δεν μπορούσαν να στείλουν στην Ελλάδα το προιόν που ήθελα.
Μου επέστρεψαν τα χρήματα κανονικά αλλά έχασα τα 12€ που ήταν τα έξοδα εμβάσματος. Ενημερωτικά αν θέλετε να πάρετε κάτι με τραπεζική συναλλαγή ...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Επειδη σε μια εβδωμαδα παω γερμανια, παραγειλα απο το εκει Zooplus ενα σαμαρακι - 15 ευρω λιγοτερα απο οτι το εχουν εδω!! ΤΟ ΙΔΙΟ!
Και στην γερμανια τα μεταφορικα μηδενιζονται με αγορες πανω απο 19 ευρω! Εδω πρεπει να φτασεις στα 59!! Παλιοκλεφτες!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Τα μεταφορικά απο-προς Ελλάδα ειναι πάντα περισσότερα απο τα αντίστοιχα της ηπειρωτικής Ευρώπης .... πας στα ΕΛΤΑ να στείλεις 10 κιλά δέμα σε Ευρωπαική χώρα και σου παίρνουν το κεφάλι ...οποτε και απο 59 ευρώ δωρεάν μεταφορικά, καλά είναι θεωρώ ...

Εγω έβαλα παραγγελία προχθές απο εκεί με πιστωτική (ενα ονυχοδρόμιο για τη γάτα) και η παραγγελία στάλθηκε αυθημερόν ...λογικά αυτή τη βδομάδα θα παραλάβω.

Nontasbit

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2016
58
165
40
Αντε να χωθώ κ εγω... το zooplus.de έχει φανταστικές τιμές! Όμως έχει τύχει στα ίδια πράγματα σχεδον,να βρω ακομα ποια φτηνά στην amazon.de. Η διαφορα θα παιξει στα μεταφορικα ισως,οποτε η τιμη μια η αλλη!! Απλά μ.αρεσει το ζοο γιατί έχει πολύ γρήγορη αποστολή, κ.συνηθως δωρεάν. Κ πληρώνεις αφού παραλάβεις το εμπόρευμα. Μέσα έχει κ την επιστροφή ήδη εκτυπωμενη αν θες να στείλεις κάτι ΔΩΡΕΑΝ πισω!
Κ τελος,Απλά να πω,ο γερμανικός αντίστοιχος ΕΛΤΑ, για δέμα, όχι γραμμα,χρεώνει σχεδόν ένα ευρώ το κιλο... 8 κιλά είχα στείλει αν θυμάμαι καλά το Πάσχα ένα δέμα...8 και κάτι μου είπε. Το δέμα που μου έστειλαν από Αθήνα. ..40 φεύγα € κ ήταν αν θυμαμαι καλα 3-3.5 κιλα,μην σου πω κ λιγοτερα.το οποίο έκανε κ κανα μήνα επειδή ήταν πασχα...

Δεν συγκρίνω χώρες - υπηρεσίες. Απλά συζηταω...

• Like
Reactions: kosmaki

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L