Έχει ασκαρίδες

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Εχω πρόβλημα. Αύριο θα χρειαστεί να λείψω από το σπίτι 3-4 ωρες. Δυστυχώς η μαμά μου δουλεύει και δεν έχω κάποιον να αφήσω σπίτι. Σκέφτομαι να τον παρω μαζί μου στο αυτοκίνητο στο πορτμπαγκάζ ( τζιπ άμεση επικοινωνία με την καμπίνα κτλ κτλ ) να βαλω μεσα το καλαθάκι - κρεβατάκι του , να στρωσω απο κατω μια χοντρή πετσέτα θαλάσσης και απο πανω την πανα και το φαγητό του. Να το τολμήσω η να βρω αλλη λύση? Γιατί μόνο του αποκλείεται να τον αφησω 3-4 ωρες. Πως θα φαει και πιεί χωρίς να είμαι εκει. Έχω το παρκο του μικρού μου ακομα στην αποθήκη αλλα ίσως το χρησιμοποιησω αργότερα τώρα που είναι αυτή η περίπτωση δεν ξέρω. Προβληματισμενη πολυυυυ.
ανεμβολίαστος, αδυναμος... δεν νομίζω να είναι πιο ασφαλής μέσα στο αμάξι από οτι στο παιδικό πάρκο

Λυδία

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2017
67
98
42
ανεμβολίαστος, αδυναμος... δεν νομίζω να είναι πιο ασφαλής μέσα στο αμάξι από οτι στο παιδικό πάρκο
Ναι αλλά μονος του 3-4 ώρες? Πρέπει να βρω μια άλλη λύση. Έχω ενα ραντεβού για την μεγαλη μου κόρη το οποίο το περιμένω 1,5 χρόνο και δεν μπορώ να αναβάλω

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Ναι αλλά μονος του 3-4 ώρες? Πρέπει να βρω μια άλλη λύση. Έχω ενα ραντεβού για την μεγαλη μου κόρη το οποίο το περιμένω 1,5 χρόνο και δεν μπορώ να αναβάλω
κοίτα αν τον ταϊσεις πριν φύγεις κ του αφησεις νερό μέσα στο πάρκο δεν νομίζω να πάθει κάτι. βάλε μεσα και καμια μπλούζα σου για να νιώθει τη μυρωδιά σου. αρκεί να μην μπορεί να βγει απο κει μέσα. πως τα αφήνουν σε κρέιτ δηλαδη;

• Like
Reactions: Λυδία

Λυδία

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2017
67
98
42
κοίτα αν τον ταϊσεις πριν φύγεις κ του αφησεις νερό μέσα στο πάρκο δεν νομίζω να πάθει κάτι. βάλε μεσα και καμια μπλούζα σου για να νιώθει τη μυρωδιά σου. αρκεί να μην μπορεί να βγει απο κει μέσα. πως τα αφήνουν σε κρέιτ δηλαδη;
Σήμερα μπήκε ολόκληρος στο μπολ με το νερό και ψιλό έγινε μούσκεμα. Το φοβάμαι και αυτό. Αλλά στην ανάγκη τι να κάνω θα το κάνω αφού θεωρείται ότι είναι πιο επικίνδυνο να τον πάρω. Έλεγα αφού θα πάμε στον κτηνίατρο μετά κατευθείαν εκεί και μετά σπίτι. Ολο άγχος θα είμαι πάντως. . .

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Εγω θα σκεφτομουν οτι θα αγχωθει σε καινουργιο περιβαλλον(αμαξι) παλι κ δεν θα μπορει να χαλαρωσει θα κουραστει περισσοτερο.. τι να παθει αυτες τις ωρες μονο του ξερω γω.. νομιζω καλυτερα σπιτι αναγκαστικα.. κ στα κλουβια νοσηλειας στα κτηνιατρεια ετσι γινεται δλδ..

Λυδία

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2017
67
98
42
Καλησπέρα
Πήγαμε κτηνίατρο εχτές και είμαστε αισίως 700 γραμμάρια. Δεν το πίστευα αλλά ο κτηνίατρος μου είπε ότι μπορεί σε μια εβδομάδα να πάρουμε και 500 γραμμάρια. Θα δούμε. Τρωει καλα και έχει καλή διάθεση. Μας έδωσε την παστα για τα σκουληκάκια και την πήραμε κατα τις 6 σήμερα, πριν 2 ώρες αλλα δεν εχει κάνει κακα ακόμα. Μετά από πόση ώρα δρα συνήθως? Δεν έγραφε στις οδηγίες και δεν σκέφτηκα να ρωτήσω τον κτηνίατρο. Ευχαριστώ

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Καλησπέρα
Πήγαμε κτηνίατρο εχτές και είμαστε αισίως 700 γραμμάρια. Δεν το πίστευα αλλά ο κτηνίατρος μου είπε ότι μπορεί σε μια εβδομάδα να πάρουμε και 500 γραμμάρια. Θα δούμε. Τρωει καλα και έχει καλή διάθεση. Μας έδωσε την παστα για τα σκουληκάκια και την πήραμε κατα τις 6 σήμερα, πριν 2 ώρες αλλα δεν εχει κάνει κακα ακόμα. Μετά από πόση ώρα δρα συνήθως? Δεν έγραφε στις οδηγίες και δεν σκέφτηκα να ρωτήσω τον κτηνίατρο. Ευχαριστώ
Το φάρμακο δεν θα τον βοηθήσει να ενεργηθεί πιο γρήγορα, θα τα κάνει όταν έρθει η ώρα να τα κάνει, απλά θα κοιτάξεις αν υπάρχουν πτώματα μέσα στα κακά του. :sick:
Χαίρομαι πάρα πολύ που όλα είναι καλά!

• Like

Λυδία

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2017
67
98
42
@Λυδία , δε χρειαζεται να αγχωνεσαι. ολα στην ωρα τους :p.

ευχομαι να πανε ολα καλα και να παρει τα πανω του.
Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο για το τι θα δω γιατί και ο κτηνίατρος μου είπε μην τρομαξεις. Είναι λέει φουσκωμένη η κοιλίτσα και μάλλον έχει πράμα μέσα :confused: θα δούμε. . .

Λυδία

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2017
67
98
42
Το φάρμακο δεν θα τον βοηθήσει να ενεργηθεί πιο γρήγορα, θα τα κάνει όταν έρθει η ώρα να τα κάνει, απλά θα κοιτάξεις αν υπάρχουν πτώματα μέσα στα κακά του. :sick:
Χαίρομαι πάρα πολύ που όλα είναι καλά!
Έκανε κακακια και πτώματα γιοκ λες να την έχουμε γλυτώσει ή να περιμένω τα επόμενα? ? Υπάρχει περίπτωση να του την έχουν δώσει την παστα και απλά να έβγαλε το τελευταίο τις προάλλες?

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Έκανε κακακια και πτώματα γιοκ λες να την έχουμε γλυτώσει ή να περιμένω τα επόμενα? ? Υπάρχει περίπτωση να του την έχουν δώσει την παστα και απλά να έβγαλε το τελευταίο τις προάλλες?
τα πτώματα μερικές φορές αποσυντίθενται μέσα στο έντερο κ δεν φαίνονται στα κακά. αλλά ούτως ή άλλως θέλει τουλάχιστον ένα 24ωρο για να βγει ότι έιναι να βγει

Λυδία

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2017
67
98
42
τα πτώματα μερικές φορές αποσυντίθενται μέσα στο έντερο κ δεν φαίνονται στα κακά. αλλά ούτως ή άλλως θέλει τουλάχιστον ένα 24ωρο για να βγει ότι έιναι να βγει
Οκ τοτε γιατί ως υπερ ανησυχητική μαμα το πρώτο που σκέφτηκα είναι μήπως το έχει πάρει το φάρμακο και το ξαναπήρε τωρα πριν περάσει ο απαιτούμενος χρόνος των 10 ημερών και πάθει τίποτα. Όχι τίποτε αλλο αλλά δεν θέλω να κάνουμε βήματα πίσω τώρα που κάπως παίρνουμε τα πάνω μας. Πραγματικά αυτός ο σκυλακος εχει καταβάλει τόση μεγάλη προσπάθεια να επιζήσει και να τα καταφέρει που είναι αξιοθαύμαστο. Είναι ιδιαίτερος, απο όσους σκύλους έχουν περάσει απο την ζωή μου αυτός είναι ξεχωριστός. Τον θαυμάζω

Λυδία

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2017
67
98
42
Καλημέρα
Σας έχω ζαλίσει το ξέρω, ζήτω Συγγνώμη ειλικρινά. Όσον αφορά τα σκουληκάκια βγάλαμε ένα σήμερα γύρω στα 7 εκ. Και πιο χοντρό από το προηγούμενο. Αλλά νομίζω έχω κάνει ένα σοβαρό λάθος. Την Τετάρτη που πήγαμε κτηνίατρο μας συμβούλεψε να πάρουμε κρειτ. Τον ρώτησα για μέγεθος και μου είπε καλό είναι να του πάρω ένα διπλό που να χωράει και την πάνα μέσα και πάνω στην πάνα να βάλω και φαγητό όταν θα υπάρχουν στιγμές που θα λείπω από το σπίτι. Σπάνια αλλα... Του πηρα ενα διπλό και χωράει πανα και όλα καλά δεν διαμαρτυρηθηκε καθόλου. Μπήκε και όλα καλά. Το θέμα είναι ότι τώρα δεν θέλει καθόλου να βγαίνει από κει. Όλη μέρα εκεί, τρώει, κάνει την ανάγκη του όλα. Βγαίνει μόνο όταν θέλει να παίξει κανένα 10 λεπτό και ξανά μεσα για ύπνο. Διάβασα ότι είναι λάθος να υπάρχει πάνα μέσα από πολλούς αλλά διάβασα και το αντίθετο ότι δηλ. Όταν είναι μωρό πρέπει να υπάρχει γιατί δεν κρατιέται. Εσείς τι νομίζετε για το θέμα? Και που κάθεται πολλές ώρες είναι καλό ή κακό?

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Καλημέρα
Σας έχω ζαλίσει το ξέρω, ζήτω Συγγνώμη ειλικρινά. Όσον αφορά τα σκουληκάκια βγάλαμε ένα σήμερα γύρω στα 7 εκ. Και πιο χοντρό από το προηγούμενο. Αλλά νομίζω έχω κάνει ένα σοβαρό λάθος. Την Τετάρτη που πήγαμε κτηνίατρο μας συμβούλεψε να πάρουμε κρειτ. Τον ρώτησα για μέγεθος και μου είπε καλό είναι να του πάρω ένα διπλό που να χωράει και την πάνα μέσα και πάνω στην πάνα να βάλω και φαγητό όταν θα υπάρχουν στιγμές που θα λείπω από το σπίτι. Σπάνια αλλα... Του πηρα ενα διπλό και χωράει πανα και όλα καλά δεν διαμαρτυρηθηκε καθόλου. Μπήκε και όλα καλά. Το θέμα είναι ότι τώρα δεν θέλει καθόλου να βγαίνει από κει. Όλη μέρα εκεί, τρώει, κάνει την ανάγκη του όλα. Βγαίνει μόνο όταν θέλει να παίξει κανένα 10 λεπτό και ξανά μεσα για ύπνο. Διάβασα ότι είναι λάθος να υπάρχει πάνα μέσα από πολλούς αλλά διάβασα και το αντίθετο ότι δηλ. Όταν είναι μωρό πρέπει να υπάρχει γιατί δεν κρατιέται. Εσείς τι νομίζετε για το θέμα? Και που κάθεται πολλές ώρες είναι καλό ή κακό?
Εγώ νομιζω, με τόσα ζόρια που τράβηξε το βλέπει τώρα σαν φωλιά, σαν ένα ασφαλές μέρος που του ανήκει. Από τη στιγμή που δεν τον βάζεις μέσα με το ζόρι και μπορεί να βγαίνει ελεύθερα, άσε το μωρό να το ευχαριστηθεί, και την πάνα θα τη βγάλεις σταδιακά, δεν υπάρχει κανένας νόμος περί αυτού. Είναι πάρα πολύ θετικό ότι του άρεσε το κρέιτ, θα σου λύσει τα χέρια και δεν θα έχεις το άγχος που να τον αφήσεις αν πρέπει να λείψεις απ΄το σπίτι.

Λυδία

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2017
67
98
42
Εγώ νομιζω, με τόσα ζόρια που τράβηξε το βλέπει τώρα σαν φωλιά, σαν ένα ασφαλές μέρος που του ανήκει. Από τη στιγμή που δεν τον βάζεις μέσα με το ζόρι και μπορεί να βγαίνει ελεύθερα, άσε το μωρό να το ευχαριστηθεί, και την πάνα θα τη βγάλεις σταδιακά, δεν υπάρχει κανένας νόμος περί αυτού. Είναι πάρα πολύ θετικό ότι του άρεσε το κρέιτ, θα σου λύσει τα χέρια και δεν θα έχεις το άγχος που να τον αφήσεις αν πρέπει να λείψεις απ΄το σπίτι.
Κάτι υπνους που ρίχνει να δείτε. Ανάσκελα, μπρούμυτα, πλαγιαστα. Εμένα μου φαίνεται πολύ ευχαριστημενος. Και μπενοβγαινει ελεύθερα όποτε θέλει.

Λυδία

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2017
67
98
42
Καλησπέρα
Το μωρό σήμερα έκανε διάρροια. Ολη μερα κακα 5 φορές αλλά οχι σχηματισμενα καπως πολύ μαλακά. Δεν μυρίζουν άσχημα. Όρεξη κανονική διάθεση καλή αλλα... αύριο παω κτηνίατρο αλλα μήπως τον πειραξε κάτι? Υπάρχει περίπτωση να είναι από την πάστα για τα σκουλήκια? Γιατί δεν έχω αλλάξει κάτι άλλο. Ο κτηνίατρος την Τετάρτη που τον είδε ολα καλά είπε. Την Πέμπτη το απόγευμα πήρε την πάστα και απο την Παρασκευή άρχισε λίγο λίγο να μην είναι σχηματισμενα όσο ήταν αλλά όχι διάρροια. Και τωρα δεν τα λες εντελώς νερουλα αλλά ...

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Θα μπορουσε ισως....

Αλλα το μωρο ειναι αδυναμο,θα πατε στο γιατρο οπωσδηποτε κ θα πηγαινετε για καθετι που παρατηρείς μεχρι να δυναμωσει αρκετα κ να φτασει ενα ικανοποιητικο βαρος...

• Like

Λυδία

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2017
67
98
42
Θα μπορουσε ισως....

Αλλα το μωρο ειναι αδυναμο,θα πατε στο γιατρο οπωσδηποτε κ θα πηγαινετε για καθετι που παρατηρείς μεχρι να δυναμωσει αρκετα κ να φτασει ενα ικανοποιητικο βαρος...
Σίγουρα αύριο εννοείται. . . Τώρα τον ειχα επάνω μου και είναι σε καλή διάθεση παίζει και είναι χαρούμενος. Τον έβαλα στο κρειτ και παίζει με τα κουκλάκια του. Σε τι ηλικία αλλάζουν δόντια ξέρουμε? Γιατί τα αυτάκια του σήμερα έχουν μια κλίση προς τα πίσω και από τι διάβασα όταν αλλάζουν δόντια κάτι παθαίνουν και τα αυτιά και παίρνουν την κάτω βόλτα. Αν είναι αυτό δεν θα μπορούσε να κάνει και διάρροια όπως τα μωρά?

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Χεχε....αν κ μωρο ειναι κ αυτο νομιζω πως οχι....τουλαχιστον εμενα σε κουταβι δεν μου χει τυχει...

Τα αυτακια του οπως κ ολη του η μορφολογία δεν ξέρεις πως θα βγει....θα δεις αρκετες αλλαγες μη δινει σημασια ασε να ναι εκπληξη...

Ετσι να ναι παντα,καλοδιαθετο.... βαλε κ καμια φωτο ντε....
Κουτάβι να κοιμαται ανασκελα αξια ανεκτίμητη

• Like