Έχω πολύ άγχος...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αφου ειναι ελαφριας μορφης η δυσπλασια τοτε δεν πιστευω να εχεις προβλημα σε συνδυασμο με τα χαπακια που του δινεις!

Εγω θα πω και μη χειροτερα, γιατι ολα αυτα ειναι αντιμετωπισιμα!:)

Το μονο λιγο που με προβληματιζει ειναι τα 8 χιλιομετρα την ημερα και το γεγονος να μην παχυνει αλλο, αντιθετως πρεπει να αδυνατισει!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπα, αυτός είναι ικανός να τρέχει 80 χιλιόμετρα τη μέρα και μετά να κλαίει διότι δεν τον αφήνω να τα κάνει 100. Η κτηνίατρος είπε πάντως ότι είδε scar tissue στο χόνδρο της κοτύλης, όχι πολύ, αλλά υπάρχει και επομένως πρέπει κάποιες φορές να πονάει αν και όχι υπερβολικά. Το ανέχεται όμως, π.χ. στο αυτοκίνητο πηδάει μέσα και χτες το βράδυ που τον έπλυνα με το φάρμακο-σαμπουάν για την αλλεργία, μετά το σκούπισμα με την πετσέτα, αποφάσισε να κάνει αγώνες δρόμου και να πηδάει εμπόδια πάνω από τα τραπεζάκια του σαλονιού!!!!! Έμεινα κόκκαλο! Αυτό το Μουφ το θεωρεί στέγνωμα.

Κάπου διάβασα ότι το πολύ κρύο μπορεί να τον κάνει να πονάει, οπότε ίσως γι΄αυτό έρχεται τελευταία το βράδυ και κοιμάται στο κρεβάτι μου πάνω στη φλοκάτη που έχω βάλει σε παπλωματοθήκη αφού έξω έχει -20! Κανονικά του Μουφ του αρέσει να κυλιέται στο πάτωμα.

Last edited:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Με ολα αυτα που μου περιγραφεις οτι κανει το Μουφ μονο να ποναει δεν μου φαινεται!

Εσυ απο την μερια σου πρεπει να προσεχεις το βαρος του γιατι οσο να ναι τον επιβαρυνουν τα περιτα κιλα. Και μαζι με τα χαπια θα πεταει ο ατιμος!!:)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Στειλτον σε μένα...και γω πρέπει να αδυνατισω επειγόντως λογω χονδροπάθειας...οπότε θα κάνουμε μαζί δίαιτα!!!!!!!:D:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.