Ήρθε η ώρα να συστηθούμε

Ektorakos<3

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2015
84
78

Ήταν μια συνηθισμένη μέρα με παίρνουν τηλέφωνο οι φίλοι μου και μου λένε "Ερχόμαστε να σε πάρουμε θα σε πάμε κάπου που θα σε αρέσει πολύ " Κλίνω το τηλέφωνο και ετοιμάζομαι. Μετά από πέντε λεπτά έρχονται οι φίλοι μου και με παίρνουν. Μέσα σε 2-3 λεπτά φτάσαμε. Και τι να δω. Δυο χαριτωμένα κουταβάκια με την μαμά τους μέσα σε μια αυλή. Το ένα κουτάβι ήταν πολύ φοβιτσιαρικο ήταν πίσω πίσω ενώ το άλλο μπροστά στην πόρτα για χάδια. Χτυπήσαμε τη πόρτα και ρωτήσαμε άμα μπορούμε να μπούμε μέσα είπε ναι και μπήκαμε. Όλοι είχαν ξετρελαθεί με την Μπέλα την θαρραλέα (το κουτάβι που ήταν στην πόρτα) Εγώ μόλις είδα το άλλο κουτάβι ερωτεύτηκα. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Τα αυτάκια του, τα ματάκια του όλα ήταν μια ζωγραφιά. Έσκυψα και τον πήρα αγκαλιά. Τον κοιτούσα ( αγόρι ήταν) με κοιτούσε και τα ματάκια του ελαμπαν. Από εκείνη την στιγμή δεν άντεξα από την γοητεία του και ρώτησα τον κύριο άμα μπορώ να τον πάρω και με είπε μετά από ένα μηνα που θα γίνει 2,5 μηνών. Πηγενα κάθε μέρα. Τις πρώτες μέρες ήταν πίσω πίσω .Με το ζόρι τον έπιανα μετά από το τρέξιμο που έκανα. Τον έπαιρνα αγκαλιά και του μιλούσα ο μικρός με κοιτούσε μέσα στα μάτια. Τέλος πάντων να μην τα πολυλογώ πέρασε ένας μήνας και πήγα να τον πάρω. Ήμουν τόση χαρούμενη που θα τον Εφερνα σπίτι. Τον ονόμασα Έκτορα (όνομα και πράγμα) . Στην αρχή φοβόταν τα βήματα που ακουγόντουσαν στο πάτωμά, την βροχή που ακουγόταν και ερχόταν αμέσως απάνω μου για αγκαλιά
Αφού πέρασαν οι μήνες τον καλό έμαθα. Όλη την ώρα αγκαλιά θέλει αλλά όταν θυμώνει μαζί μου γιατί δεν τον έδωσα να φάει αυτό που τρώω με γυρνάει πλάτη και κάνει πως δεν ακούει. Τον παίρνω αγκαλιά και όλα λύθηκαν. Ούτε μούτρα ούτε τίποτα. Στην βόλτα είναι πάντα καμαρωτός. Όπου και αν πάμε τραβάει όλα τα βλέμματα. Τον κοιτάνε και λένε και εγώ θέλω ένα, αχ τι όμορφο που είναι, τι ράτσα είναι και άλλα πολλά. Όμως τον κοροϊδεύουν κιόλας. ... Τον λένε σφουγγαρίστρα ,ποντίκι,πιτ μπουλ ,αλλά και λιοντάρι και τίγρη . Άμα δούμε κανένα σκυλί στο δρόμο δεν δίνει σημασία είναι πάντα κυρίως μόνο θα το μυρίσει και τέλος. Αλλά άμα τον προκαλέσουν τα άλλα σκυλιά γαβγίζει και γρυλίζει. Αναγκάζομαι να τον παίρνω αγκαλιά γιατι άμα τον αφήσω θα τον δαγκώσουν και θα έχω αλλά. (τον έχουν δαγκώσει ήδη δυο φορές) Βέβαια δεν είναι και αθλητικός τύπος. Μετά ζόρι θα με φέρει την μπαλα του.Το μόνο που του αρέσει είναι το χιόνι.. Ξετρελενετε. Ανυπομονεί να πάμε έξω και να παίξει με το χιόνι. Βέβαια γίνεται χάλια αλλά χαλάλι του. Αυτός είναι ο έκτορας

Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο. ✌

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
Καλησπέρα!
Να χαίρεσαι τον Έκτορα και χίλια μπράβο για την πράξη σου! :p

Δεν μου ανοιγει τις φωτο ομως :(

Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
Να το χαίρεσαι τον ομορφουλη σου σκετη γλυκα είναι και για πολλα ζουζουνισματα....

• Like
Reactions: Ektorakos<3

Ektorakos<3

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2015
84
78
Ευχαριστώ πολύ. Είναι σκέτη γλυκά έξω στο σπίτι είναι μαμούνι... Χαχα να σαι καλά και εσύ μα χαίρεσαι το δικό σου.

• Like
Reactions: Kanga

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Γέννα ιδιώτη αν κατάλαβα καλα ε?

Να τον χαίρεσαι τον μικρό. Ελπίζω εδώ, να διαβάσεις γιατί ήταν λάθος η επιλογή σου να τον αποκτήσεις έτσι.
Μια συμβουλή, μην τον κακομαθαίνεις. Όσο μικρόσωμος και αν ειναι, δεν παύει να είναι σκυλί. Όχι αγκαλιές επειδή το ζητάει...δεν είναι δικαίωμα οι αγκαλιές, είναι προνόμιο. Να σκέφτεσαι σαν να ειχες 30κιλο σκυλι, στο μυαλό του Εκτορα, το ίδιο είναι. Δεν έχει αντίληψη του μεγέθους του!

Ektorakos<3

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2015
84
78
Γέννα ιδιώτη αν κατάλαβα καλα ε?

Να τον χαίρεσαι τον μικρό. Ελπίζω εδώ, να διαβάσεις γιατί ήταν λάθος η επιλογή σου να τον αποκτήσεις έτσι.
Μια συμβουλή, μην τον κακομαθαίνεις. Όσο μικρόσωμος και αν ειναι, δεν παύει να είναι σκυλί. Όχι αγκαλιές επειδή το ζητάει...δεν είναι δικαίωμα οι αγκαλιές, είναι προνόμιο. Να σκέφτεσαι σαν να ειχες 30κιλο σκυλι, στο μυαλό του Εκτορα, το ίδιο είναι. Δεν έχει αντίληψη του μεγέθους του!
Ευχαριστώ πολύ. Όχι δεν είναι από γέννα ιδιώτη.Από ότι με είπε η κτηνίατρος έχει κάτι από Yorkshire αλλα δεν με νοιάζει. Ευχαριστώ για την συμβουλή.