Γεια σας ξανά
Ξέχασα να σας συστήσω και το άλλο μου σκύλο τον Μπετόβεν. Ο Μπετόβεν είναι καθαρόαιμος Αγίου Βερνάρδου και μόλις 7 χρονών. Όταν ήταν κουτάβι έμοιαζε με μια χνουδωτή μπάλα. Είναι πολύ χαδιάρης και πάντα έτοιμος για αγκαλιές. Η συμπεριφορά του είναι πολύ καλή απέναντι στα ζώα αλλά όχι ιδιαίτερα καλή απέναντι στις γάτες. Εκτός από μια που τρώει και κοιμάται μαζί του. Είναι η μοναδική γάτα που αφήνει να φάει από το φαγητό του και να κόπο μαζί του. Όλοι στο χωριό τον ξέρουν και τον φωνάζουν αρκούδα. Τα παιδιά του χωριού έρχονται και τον χαϊδεύουν και αυτός κάθεται και το απολαμβάνει

. Πλέον δεν τον φοβάται κανείς. Γενικά είναι πολύ καλό σκυλί.
Ο αγαπημένος του φίλος ήταν ο Άρης. Ο Άρης ήταν περίπου 7 κιλά. Κάθε πρωί ο Άρης πήγαινε στον Μπετόβεν για να παίξουν. Στην αρχή ετριβαν τις μύτες τους. Ύστερα έμπαινε ο Άρης μέσα στην αυλή και πέζανε ώρες ολόκληρες. Ο Άρης ήταν πάντα ο αρχηγός και έκαναν ότι ήθελε αυτός. Ο Μπετόβεν τον σεβοτανε πάντα και προτιμούσε να κάνει ότι του "λέει". Όμως μια μέρα ο Άρης έφαγε φόλα.

Ο Μπετόβεν τον περίμενε πάντα στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα αλλά ο Άρης δεν ερχόταν. Για μια εβδομάδα ο Μπετόβεν δεν είχε κέφια για τίποτα. Αφού πέρασε λίγος καιρός έγινε καλά αλλά μόλις τον λέγαμε "που είναι ο Άρης;" πήγαινε στο σημείο κούναγε ούρα και έβγαζε έξω το κεφάλι του για να δει άμα έρχεται.
Αυτός είναι και ο δεύτερος σκύλος μου. Αν και είναι μεγάλος σε ηλικία για εμένα θα είναι πάντα το "μικρο" μου αρκουδάκι.