Ήρθε η ώρα...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αύριο το μεσημέρι θα αποχαιρετήσω τον Τσουφάκο μου. Είχα την ελπίδα ότι θα μου έκανε το χατήρι και θα έφευγε μόνος του στον ύπνο του αλλά δυστυχώς με άφησε να πάρω εγώ την απόφαση για εκείνον..
Τις τελευταίες μέρες έχει σχεδόν πέσει τελείως...παρέλυσε το πίσω του πόδι και δεν μπορεί να κάνει παρά 3,4 βήματα πριν σωριαστεί. Τρώει και μετά κάνει εμετό και θεώρησα ότι ήρθε η στιγμή που έτρεμα εδώ και 1 χρόνο...Να τον αφήσω να φύγει.
Αύριο λοιπόν θα πάμε στην Αλεξία και εκεί θα τον αποχαιρετήσουμε. Αποφασίσαμε να γίνει εκεί...πρώτον γιατί δεν θέλω να πάμε σε ένα κρύο μεταλλικό κρεβάτι κτηνιάτρου...δεν του αξίζει. Και δεύτερον δεν θέλω να το κάνω σπίτι μου...Δεν νομίζω ότι θα αντέχω να ζω στο ίδιο σπίτι μετά...Εξάλλου θα θαφτεί δίπλα στον πατέρα του, τη μητέρα του και την αδελφή του...Σήμερα περνάω ένα από τα χειρότερα βράδυα της ζωής μου...αλλά ξέρω ότι δεν γινόταν να το καθυστερήσω άλλο. Αυτά.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Κουραγιο.... Σκεψου οτι κανεις το καλυτερο γι αυτον, για να τον βοηθησεις να μην υποφερει πια.
Καλη δυναμη και καλο του ταξιδι. :(

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Κατερίνα,

Δεν έχω άλλα λόγια... εσύ ξέρεις... απλά, ήρθε η ώρα...
Κουράγιο!

Και, Τσουφάκο, καλό ταξίδι αγοράκι μου!

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Ελα ρε γαμωτο.. Μακαρι να γινει οσο πιο ανώδυνο γινεται.
Κουραγιο Κατερινα οσο μπορεις.να φυγει χαρουμενος.

Ηταν ο Αυγουστος με τις φολες και τους θανατους....και απο οτι φαινεται αυτος θα ειναι ο Νοεμβρης της ευθανασίας.Ας ελπισουμε να ειναι η τελευταία αυτη.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Κουράγιο Κατερίνα.... :(

Να μου τον φιλήσεις τον αγαπημένο

Καλό ταξίδι στον σκύλαρο

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Οτι και να πουμε εμεις θα ειναι λιγο... για να το κανεις σημαινει οτι πρεπει να γινει για να μην υποφερει ο Τσουφακος σου. Να σκεφτεσαι ολα αυτα τα ομορφα πραγματα που εχετε περασει μαζι και οτι εχεις μαθει απο αυτον. Θα σε προσεχει απο εκει ψιλα....... Κουραγιο! Μην του δειξεις την λυπη σου για να μην φυγει στενοχωριμενος. Να εισαι χαρουμενη που τα περασες ολα μαζι του μεχρι και την τελευταια στιγμη. Ευχομαι ο πονος να περασει γρηγορα και να μεινουν μονο οι καλες αναμνησεις. Καλο του ταξιδι...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Κατερίνα τι να σου πω για να απαλύνω τον πόνο σου; Εσύ ξέρεις ότι παίρνεις την σωστή απόφαση για να ησυχάσει το αγόρι σου.:(
Θα φύγει ήσυχα στον ύπνο του χωρίς να νοιώσει πόνο και αγωνία έχοντας ζήσει μια πλούσια ζωή κοντά σου..κουράγιο.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τρέμω στη σκέψη που θα βλέπω τα ματάκια του να κλέινουν και τη καρδούλα του που θα πάψει να χτυπάει.
Νομίζω ότι αυτή πρέπει να είναι η χειρότερη στιγμή... από τη μία θέλω να έρθει το αύριο και να περάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και από την άλλη νοιώθω ότι περνάνε οι ώρες πολύ γρήγορα και δεν μου φτάνουν..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Βουρκωσα

Μην χάνεις ουτε δευτερολεπτο εδώ με εμας! Είναι πολύτιμα ρε γμτ και δεν αναπληρώνονται. Μόνο όταν στερευουν το βλέπουμε! Καλό ταξιδι να εχει, ηρεμο κυρίως!!!

Θα σας σκεφτόμαστε όλοι εδω!

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Πω κουραγιο ρε Κατερινα..Σιγουρα με τοση αγαπη θα φυγει ευτυχισμενος..Πιστευω οτι αυτο θαναι που μετραει..Λυπαμαι πολυ..:(

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
λυπάμαι κατερίνα και πιστεύω κάνεις το σωστό για τον τσουφάκο,μίλα του όλο το βράδυ για όσα περάσατε και κάνε τον να περάσει οσο πιό ζεστά μπορεί. απο τις πιό δύσκολες στιγμές οι αποχωρισμοί και ειδικά οι συγκεκριμένοι!!!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
λυπαμαι πολυ :( καντον ευτυχισμενο το τελευταιο του βραδυ μεινεται αγκαλια και μιλα του για ολα αυτα τα ομορφα χρονια που περασατε μαζι...

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Κουράγιο,καλή δύναμη και καλό ταξίδι στον τσουφάκο..
Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι αυτά..:(

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Καλό του ταξίδι. Έζησε ευτυχισμένος δίπλα σου και έτσι θα φύγει. Κουράγιο.

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
όχι ρε Κατερίνα...
μπορεί να μην ξέρω τον μικρό σου αλλα είμαστε κι εμείς στην ίδια φάση με μεγάλη πιθανότητα να δώσουμε κι εμείς ένα τέλος αύριο στο μαρτύριο του bobby.
όπως κι εσύ κι εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε κανένα παυσίπονο κι αυτό που μας σκοτώνει ακόμα παραπάνω είναι η όταν πονάει...

αχ κανε κουράγιο δεν ξέρω τι άλλο να σου πω... οποτε κι αν το κανεις καλο ταξίδι να έχει ο μικρός και μην ανησυχείς θα έχει μάλλον καλή παρέα τον bobby.