Ήρθε η ώρα...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλό ταξίδι στον αγαπημένο μας!!!!

Ο babysitter της μικρής μου!!!

Όσο για το γράμμα απλά δεν έχω λόγια!

purple

Well-Known Member
4 Οκτωβρίου 2012
66
0
Athens
Καλό του ταξίδι,να είναι καλά εκεί που βρίσκεται
Είμαι σίγουρη ότι πέρασε μια υπέροχη ζωή κοντά σου.........

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Κατερίνα μου, να σκέπτεσαι ότι έζησε κοντά σου και έφυγε με μια πλήρη και ευτυχισμένη ζωή ...
Καλό του ταξείδι!

ChristineAngel

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Καλό του ταξίδι,το ξέρω πονάει ο αποχωρισμός.......
Μην ανησυχείς η αρχή είναι,μπορεί η λύπη του αποχωρισμού να μην φύγει ποτέ αλλά θα δεις ότι με τον καιρό δεν θα είναι το ίδιο,ίσα ίσα θα νιώσεις ευτυχισμένη που του πρόσφερες όλα αυτά.Και αν κρίνω από το γράμμα σου το οποίο ειλικρινά με έκανε να κλάψω περάσατε πολύ καλά μαζί.Και να είσαι σίγουρη ότι εκεί ψηλά που είναι σε βλέπει και είναι χαρούμενος γιατί έφυγε με αγάπη.
Ένα θα σου πω...ο θάνατος είναι απλά μια ψευδαίσθηση,μπορεί να έφυγε αλλά όλες οι ωραίες στιγμές που ζήσατε θα μείνουν για πάντα τόσο στην δική σου όσο και στην δική του καρδιά......

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ο Τσουφι ηταν παντα για πολλα μελη, και για μενα προσωπικα παρολο που δεν τον γνωρισα απο κοντα, ενα απο τα πιο αγαπημενα "παιδια" αυτου του φορουμ. Παραδειγμα ισορροπημενου χαρακτηρα και τρυφερης ψυχης.
Θα λειψει πολυ σε ολους μας. Καλο του ταξιδι και καλο κουραγιο σε σενα Κατερινα μου.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Αχ βρε Κατερινα....δεν σε ξερω αλλα διαβαζοντας το γραμμα σου ενιωσα οτι γνωρισα και ενα κομματι απο σενα και τον αγαπημενο σου σκυλακο.

Η σκεψη μου και οι κουνιστες ουρες των κοριτσιων μου ειναι μαζι σου αυτες τις δυσκολες ωρες.....

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Κατερίνα μου... να τον σκέφτεσαι ευτυχισμένο, όπως ήταν!

Καλό ταξίδι στην ψυχούλα του, τώρα ξεκουράζεται εκεί που πάντα ήθελε να είναι....όσο πιο κοντά σε εσένα και μέσα στην καρδιά σου!

Κουράγιο!

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Κατερίνα το ξέρω.....είναι πολύ σκληρό.
Το έχω περάσει κι εγώ και σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Για πολύ καιρό άκουγα το γαβγισμά του και περίμενα να έρθει στην πόρτα να με υποδεχτεί.
Ήθελα να σου αφιερώσω κάτι που το έχω γράψει εδώ και που πραγματικά έχει μιλήσει στην ψυχή μου.

Μην ανυσηχείς, περνάει καλά....έχει τόσες παρεούλες.
Καλό του ταξιδάκι!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Διαβαζοντας το αλλο σου κειμενο γνωρισα εναν σκυλο ευτυχισμενο που ηρθε το πληρωμα του χρονου και γι αυτον. Το κενο ειναι μεγαλο, 14 χρονια... :(

Μακαρι να φτασουν και τα αλλα σκυλακια, ολων μας, στην ηλικια του και να εχουν ολα μια τοσο γεματη ζωη χωρις σπουδαια προβληματα. Αυτο δεν ονειρευομαστε? :)

Δεν ξερω τι να πω κατι τετοιες στιγμες, συνηθως δεν θελω να λεω τιποτα επειδη δεν μπορω, αλλα αυτη τη φορα ηθελα κατι να πω μηπως νιωσεις καλυτερα...

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Διάβασα το κείμενό σου για τον αγαπημένο σου φίλο. Εφυγε γεμάτος αγάπη και εμπειρίες και σίγουρα θα είναι ήρεμος και ευτυχισμένος στον Παράδεισο των Ζώων. Να τον θυμάσαι πάντα...

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Καλο ταξιδι Τσουφακο θα συναντησεις πολλους αγαπημεους φιλους εκει πανω να κανετε καλη παρεουλα, να τρεχετε και να παιζετε χαρουμενοι!

Κατερινα κουραγιο ξερω ακριβως πως νιωθεις.
Ποναει πολυ, θα σου λειπει πολυ, αλλα βαθεια μεσα σου ξερεις οτι εκανες το καλυτερο γι'αυτον.

Δεν τον αφησες να υποφερει γιατι ΕΣΥ ηθελες να τον βλεπεις, δεν τον αφησες να χασει την αξιοπρεπεια του γιατι ΕΣΥ δεν αντεχες να τον αφησεις να φυγει, δεν εκανες τιποτα για ΣΕΝΑ αλλα εκανες τα παντα για ΑΥΤΟΝ! Να εισαι υπερηφανη για τον εαυτο σου και να τον θυμασαι υγιη και ευτυχισμενο οπως ηταν μαζι σου!

Ενα κειμενο που με βοηθησε πολυ οταν επρεπε να αφησω κι εγω το σκυλο μου να φυγει...

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/215113_10150158252464709_7531776_n.jpg

Attachments

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους μέσα από τη καρδιά μου...Φαντάζομαι και ο Τσούφι αν διάβαζε όλα τα post σας θα ήταν πιο ευτυχισμένος εκεί επάνω...
Μου λείπει και θα συνεχίσει να μου λείπει...αλλά αυτή είναι η ζωή δυστυχώς...μακάρι να μπορούσαμε να τα κρατήσουμε περισσότερα χρόνια μαζί μας.
Σε όλους εσάς που έχετε έναν μόνο σκύλο...ΠΑΡΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ...Αν δεν είχα τον Boo και τον Κeagan δεν νομίζω να τα είχα βγάλει πέρα χθες το βράδυ...και σήμερα...και αύριο...και μεθαύριο...
Είναι μεγάλη παρηγοριά...

Ο Keagan δεν είναι καλά από χθες...έχει καταλάβει ότι κάτι έχει συμβεί...ψάχνει τον Τσουφάκο μέσα στο σπίτι...κλαψουρίζει...έρχεται και με κοιτάει συνέχεια... και χθες κοιμήθηκε στο στρώμα του Τσούφι και όχι στο δικό του. Ήταν αχώριστοι 10 χρόνια 24 ώρες το 24ωρο... και φαντάζομαι του λείπει περισσότερο από ότι σε μένα.
Η εκπαιδεύτρια του Boo μου είπε ότι έπρεπε να τον είχα μαζί μου την ώρα που έφυγε ο Τσούφι για να τον μυρίσει και να καταλάβει...ότι έφυγε. Εγώ δεν τον άφησα για να μη στρεσαριστούν και οι δύο...Δεν ξέρω. Μπορεί να έκανα λάθος...